Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 50 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: sob 25.02.2017 22:38 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.11.2008
Příspěvky: 7802
Bydliště: Benátecká Vrutice, ČR
Nevím jaká máš serva a jaký vysílač, jestli máš volné kanály, ale výhodnější je, dát každé servo na extra kanál, protože u většiny serv nejsou páky pro stejnou šířku impulzu v přesně stejné poloze, a pak to nikdy pořádně nenastavíš. U programovatelných digitálních serv se to dá doladit naprogramováním serva a u analogových to doladíš subtrimem na vysílači, pro každé servo zvlášť. Zrovna tak si pak můžeš doladit max. výchylku každé klapky zvlášť.


Nahoru
 Profil  
 
 
PříspěvekNapsal: ned 26.02.2017 0:48 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 28.12.2015
Příspěvky: 276
Bydliště: Liberec
Díky, pobral jsem z vašich rad nějaké rozumy a po dlouhém přemýšlení jsem to napípal tak jak jsem to chtěl - velké díky.
Ano, přesně o tom jsem taky přemýšlel, že dám serva každé zvlášť, protože jedno má trošku jinou dráhu. Jinak mám t9x na Open Tx a dva kanály volné, takže bez problémů.

_________________
Hype Funtastic
Alpha 1500 RTF, synkova
Taranis Q X7


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: ned 26.02.2017 0:52 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.11.2008
Příspěvky: 7802
Bydliště: Benátecká Vrutice, ČR
Když máš ty kanály volné, tak ty klapky určitě rozděl. Uvidíš, jak to pak bude na nastavení podstatně snazší.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: ned 26.02.2017 13:11 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 25.3.2014
Příspěvky: 1151
Bydliště: Letovice,ČR
Tlapa píše:
Díky, pobral jsem z vašich rad nějaké rozumy a po dlouhém přemýšlení jsem to napípal tak jak jsem to chtěl - velké díky.
Ano, přesně o tom jsem taky přemýšlel, že dám serva každé zvlášť, protože jedno má trošku jinou dráhu. Jinak mám t9x na Open Tx a dva kanály volné, takže bez problémů.


Nevšim jsem si, že máš t9x. To bych ti popsal rovnou :oops: . Používám nastavení přes křivky a to i na křidýlka, vop i sop.

_________________
Co napíšu je jen můj názor, který nikomu nevnucuju.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: ned 26.02.2017 15:32 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 28.12.2015
Příspěvky: 276
Bydliště: Liberec
Nic se neděje, člověk se to alespoň opravdu naučí když ho někdo postrčí a zbytek musí nějak vymyslet sám :-)
Mám to taky přes křivky, už mi to šlape jak jsem chtěl, konečně, furt jsem nemohl vymyslet jak donutit ty klapky jít víc dolů, když už byly na 100...

_________________
Hype Funtastic
Alpha 1500 RTF, synkova
Taranis Q X7


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 50 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz