Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 10 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Zdvojené ovládanie výškovky
PříspěvekNapsal: sob 16.04.2016 18:24 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 27.8.2015
Příspěvky: 50
Bydliště: Zvolen
Potom ako som videl svojho Commandera od Faru (1,5 m, 2 kg) oškrabkať (čítaj: naraziť v plnej rýchlosti do zeme) si nos o asfalt potom ako sa mi odlomil bowden výškovky mám otázku: ako zdvojiť ovládanie výškovky? zaujímalo by ma to aj pre 1 aj pre 2 servá.


Naposledy upravil marcel3032 dne sob 16.04.2016 19:50, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Zdvojené ovládanie výškovky
PříspěvekNapsal: sob 16.04.2016 18:53 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 6.12.2003
Příspěvky: 500
Bydliště: stud. zbys.
matros provedeni tahla ??? to je cvicny hornoploch ?

tahlo- drat se zavitem drevena lista /uhlikova trubka / kulaky ci kovove voncovky.....
nebo lanovod
zdvojovat to u takoveho modelu je nesmysl dle me


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Zdvojené ovládanie výškovky
PříspěvekNapsal: sob 16.04.2016 19:36 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 21.8.2007
Příspěvky: 436
Bydliště: východní/střední čechy
ahoj, poptával, jsem se v tomto vláknu, nakonec jsem to nechal tak, na jedno kvalitní servo jako u jiných modelů
viewtopic.php?f=18&t=75901


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Zdvojené ovládanie výškovky
PříspěvekNapsal: sob 16.04.2016 19:49 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 27.8.2015
Příspěvky: 50
Bydliště: Zvolen
SKAY píše:
matros provedeni tahla ??? to je cvicny hornoploch ?

tahlo- drat se zavitem drevena lista /uhlikova trubka / kulaky ci kovove voncovky.....
nebo lanovod
zdvojovat to u takoveho modelu je nesmysl dle me


áno, je to cvicny hornopošník.... a sorry je to lanovod (bowden).... nie tiahlo

cholerik píše:
ahoj, poptával, jsem se v tomto vláknu, nakonec jsem to nechal tak, na jedno kvalitní servo jako u jiných modelů
viewtopic.php?f=18&t=75901

skôr chcem dva lanovody na jedno servo....


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Zdvojené ovládanie výškovky
PříspěvekNapsal: sob 16.04.2016 20:08 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 6.12.2003
Příspěvky: 500
Bydliště: stud. zbys.
tak to tak udelej a u serva co ? blimb a do toho dva dratu - fuj nebo pajeni spojku zase tri srouby navic
ja bych tam dal podarne tahlo.... nebo M3 lanovod jeden....


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Zdvojené ovládanie výškovky
PříspěvekNapsal: sob 16.04.2016 20:16 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 5.1.2007
Příspěvky: 8115
Bydliště: Trenčianska Turná
Obrázky: 0
marcel3032 píše:
skôr chcem dva lanovody na jedno servo....

Jedno poriadne tiahlo je lepšie ako 100 lanovodov.

_________________
Nie som zlý.... iba rýpem
www.elektromodely.sk


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Zdvojené ovládanie výškovky
PříspěvekNapsal: sob 16.04.2016 21:05 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie

Registrován: 22.7.2012
Příspěvky: 2190
Bydliště: Zvole u Prahy
marcel3032 píše:
Potom ako som videl svojho Commandera od Faru (1,5 m, 2 kg) oškrabkať (čítaj: naraziť v plnej rýchlosti do zeme) si nos o asfalt potom ako sa mi odlomil bowden výškovky mám otázku: ako zdvojiť ovládanie výškovky? zaujímalo by ma to aj pre 1 aj pre 2 servá.


lepší než zdvojovat je udělat to pořádně.
Pokud jsi bowden pájel a on se ohýbal v místě pájení , tak asi zkřehnul vyšší teplotou. Možností asi bude víc, co se mohlo stát, nevím.
Sám jsem taky radši používal táhla - kousek drátu se závitem do uhlíkové nebo dřevěné tyčky.

_________________
www.3dfrezovani.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Zdvojené ovládanie výškovky
PříspěvekNapsal: ned 17.04.2016 1:23 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie
Uživatelský avatar

Registrován: 17.12.2008
Příspěvky: 2828
Bydliště: Bohumileč 15
Obrázky: 0
marcel3032 píše:
Potom ako som videl svojho Commandera od Faru (1,5 m, 2 kg) oškrabkať (čítaj: naraziť v plnej rýchlosti do zeme) si nos o asfalt potom ako sa mi odlomil bowden výškovky mám otázku: ako zdvojiť ovládanie výškovky? zaujímalo by ma to aj pre 1 aj pre 2 servá.



...u ACES combatu to je reseno napr takhle: viewtopic.php?f=18&t=52207&hilit=+boeing

veka1


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Zdvojené ovládanie výškovky
PříspěvekNapsal: ned 17.04.2016 7:29 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 27.8.2015
Příspěvky: 50
Bydliště: Zvolen
Takže na strane serva je tam lustersvorka a do nej sú strčené dva lanovody?

dudaj píše:
Pokud jsi bowden pájel a on se ohýbal v místě pájení , tak asi zkřehnul vyšší teplotou. Možností asi bude víc, co se mohlo stát, nevím.
Sám jsem taky radši používal táhla - kousek drátu se závitem do uhlíkové nebo dřevěné tyčky.


Bowden som tam našrouboval na vidličku a on sa odlomil hneď za vidličkou na strane kormidla.....


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Zdvojené ovládanie výškovky
PříspěvekNapsal: ned 17.04.2016 7:41 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 15.1.2010
Příspěvky: 245
Bydliště: Bratislava
Používam lanovody uchytené za servom a na výstupe z trupu ,nie je to ideal ale na malé modely stačí.


Přílohy:
IMG_1127.JPG
IMG_1127.JPG [ 79.72 KiB | Zobrazeno 713 krát ]
IMG_1125.JPG
IMG_1125.JPG [ 227.93 KiB | Zobrazeno 713 krát ]
IMG_0067.JPG
IMG_0067.JPG [ 100.14 KiB | Zobrazeno 713 krát ]
Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 10 ] 

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz