Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 263 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 18  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Magnum Acro
PříspěvekNapsal: úte 22.03.2016 21:17 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 7.4.2014
Příspěvky: 460
Bydliště: Kostomlaty pod Milešovkou
tak jsem chtěl dnes zalétat nové magnum acro, ale mám problém - pokud mám cca půl a více plynu, tak se mi při hýbání servy restartuje regulátor - zatím nevím, čím by to mohlo být
ale jinak letadlo létat bude! 8¨-)



Návod jak vložit video do příspěvku na RCMANIA.cz

_________________
Sdružení letců Českého středohoří


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Magnum Acro
PříspěvekNapsal: úte 22.03.2016 21:41 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru

Registrován: 19.8.2005
Příspěvky: 3518
Bydliště: Šternberk, ČR
Obrázky: 0
Přesně tak se mi chová regulátor když používám starší 2článek a napětí nabité baterky při zátěži klesne pod mez, kdy je ještě regulátor schopný pracovat. Když mám model vysoko, vím, že musím stáhnout plyn, počkat pár sekund a znovu mohu plynule ale pomalu plyn přidat. BEC mi ale naštěstí při tom funguje.
Zkus tedy změřit napětí baterky při zátěži.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Magnum Acro
PříspěvekNapsal: úte 22.03.2016 22:10 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 7.10.2014
Příspěvky: 292
Bydliště: Praha 11 - Ujezd
Mbe tozas dělal regulátor donkey když jsem ho dal na 3clanek. Pokud jsem ho trápil servama tak se prehral bec a regulátor se restartoval.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Magnum Acro
PříspěvekNapsal: úte 22.03.2016 22:26 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 1.5.2014
Příspěvky: 798
Bydliště: Mikulov na Moravě
Obrázky: 6
Souhlasím Chroustíku podle mne to bude slabá baterie která nestíhá utáhnout vše naráz.
Pokud po přeměření zjistíš že je baterie O.K., tak by mohl být i někde poškozený vodič
uvnitř kabelu který způsobuje výpadek ... něco jako studeňák na tišťáku :lol: :lol: :lol:
Kolega podobným způsobem přišel o Culárise líta se Spektrumem a ten se prý při
krátkodobém výpadku napájení nedokáže znovu spárovat, tak se jen díval jak letí a letí a letí.

_________________
Nahoru to půjde ... dolů musí.


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Magnum Acro
PříspěvekNapsal: stř 23.03.2016 8:42 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 7.4.2014
Příspěvky: 460
Bydliště: Kostomlaty pod Milešovkou
dal jsem úplně novou baterii..o něco silnější (2S 350 mAh) a dělá to zase, ovšem pokud mám zhruba 3/4 plynu a výše..a někdy mi to nevypadne vůbec, ale pokud hýbu křidélky (1 servo), tak to vypadne vždy
ještě zkusím dát jiný přijímač..jestli se něco nezmění

_________________
Sdružení letců Českého středohoří


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Magnum Acro
PříspěvekNapsal: stř 23.03.2016 9:11 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru

Registrován: 19.8.2005
Příspěvky: 3518
Bydliště: Šternberk, ČR
Obrázky: 0
To spíše vypadá na problematický regulátor, který moc neumí s 2S. Výměna přijímače asi moc nepomůže.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Magnum Acro
PříspěvekNapsal: stř 23.03.2016 9:17 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru

Registrován: 19.8.2005
Příspěvky: 3518
Bydliště: Šternberk, ČR
Obrázky: 0
Mi se to tak chová u SALy http://ostarek.blogspot.cz/2014/06/haze ... m.html?m=1 kde mám 2S LiIon vykuchané z baterky z notebooku. Tam se to dá ještě vstřebat, u akrobata ne.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Magnum Acro
PříspěvekNapsal: stř 23.03.2016 9:22 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 7.4.2014
Příspěvky: 460
Bydliště: Kostomlaty pod Milešovkou
régl by to měl umět, mám tam tento:
https://www.youtube.com/watch?v=YEVqVpUOjV0

_________________
Sdružení letců Českého středohoří


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Magnum Acro
PříspěvekNapsal: stř 23.03.2016 9:58 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 7.10.2014
Příspěvky: 292
Bydliště: Praha 11 - Ujezd
Tak jeste muze byt, ze mas vadne nektere servo - nekde drhne a tim padem ma velky odber.

Na tom regulatoru mas BEC jenom 1A.

Zkus si tam dat pro vyzkouseni externi BEC.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Magnum Acro
PříspěvekNapsal: stř 23.03.2016 11:42 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 13.4.2011
Příspěvky: 2424
Bydliště: ORLOVÁ-LUTYNĚ / Dinoletiště
Obrázky: 58
Už se to začíná zhruba rýsovat , samotné barvení mi trvá vždy déle než stavba celého letadla :mrgreen:
Pořád na to čučím a špekuluju , kde bude jaká barva ... :D


Přílohy:
IMG_7484.JPG
IMG_7484.JPG [ 103.01 KiB | Zobrazeno 476 krát ]
IMG_7485.JPG
IMG_7485.JPG [ 99.35 KiB | Zobrazeno 476 krát ]

_________________
Dej blbci funkci,on vymyslí lejstro!!!
http://www.peomodel.websnadno.cz/
Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Magnum Acro
PříspěvekNapsal: stř 23.03.2016 16:47 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 7.4.2014
Příspěvky: 460
Bydliště: Kostomlaty pod Milešovkou
vbalko píše:

Na tom regulatoru mas BEC jenom 1A.




jak jsi na to přišel? já jsem asi úplně blbej 8¨-))

_________________
Sdružení letců Českého středohoří


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Magnum Acro
PříspěvekNapsal: stř 23.03.2016 17:37 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 7.10.2014
Příspěvky: 292
Bydliště: Praha 11 - Ujezd
chroustjazz píše:


jak jsi na to přišel? já jsem asi úplně blbej 8¨-))


Nasel jsem si parametry na conradovi nekde.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Magnum Acro
PříspěvekNapsal: stř 23.03.2016 21:10 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 1.5.2014
Příspěvky: 798
Bydliště: Mikulov na Moravě
Obrázky: 6
Bec u toho reglu je 5A to je víc než dobré v tom problém nebude :)

_________________
Nahoru to půjde ... dolů musí.


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Magnum Acro
PříspěvekNapsal: stř 23.03.2016 21:44 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 7.4.2014
Příspěvky: 460
Bydliště: Kostomlaty pod Milešovkou
tak 5A..nebo 1A? 8¨-)))

_________________
Sdružení letců Českého středohoří


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Magnum Acro
PříspěvekNapsal: stř 23.03.2016 21:49 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 13.4.2011
Příspěvky: 2424
Bydliště: ORLOVÁ-LUTYNĚ / Dinoletiště
Obrázky: 58
Chlapi , s takovou to vlákno Magnum Acro bude mít 100 stránek ... :mrgreen: :? :?

_________________
Dej blbci funkci,on vymyslí lejstro!!!
http://www.peomodel.websnadno.cz/


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 263 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 18  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz