Reklama

 





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 77 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: stř 25.11.2015 14:39 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 16.6.2008
Příspěvky: 7403
Bydliště: Praha 9 Vinoř
Obrázky: 64
Né - to je nějaká békárna! Safe and fly létá po vybalení takto (skutečně první start po napárování, nastavení reversů a šup tam s ním):


Návod jak vložit video do příspěvku na RCMANIA.cz

O jakého Corsaira jde?

_________________
________________________________
Modeláři sobě http://www.ok-rimr.com


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 
PříspěvekNapsal: stř 25.11.2015 14:42 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 18.12.2014
Příspěvky: 9
Bydliště: Pardubice
Obrázky: 0
O tohoto:
http://www.rcm.cz/produkt/F4U-Corsair-S ... Fly-i61689

_________________
F4U corsair, Gama 2100, DX6i


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř 25.11.2015 14:46 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 16.6.2008
Příspěvky: 7403
Bydliště: Praha 9 Vinoř
Obrázky: 64
Uff - za sedmičku ti to musí vařit kafe :)
S tímto érem jsem krátce létal, jakože zálet, ale nebylo na tom co zalétávat :) je to bezproblémový stroj
Vyfoť to jak to tam máš s tím motorem a pošli.

_________________
________________________________
Modeláři sobě http://www.ok-rimr.com


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: stř 25.11.2015 14:48 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 16.6.2008
Příspěvky: 7403
Bydliště: Praha 9 Vinoř
Obrázky: 64
Díval jsem se do návodu a nic o montáži motoru tam není, jen se připojí křídlo a VOP. Takže jestli motor zvadle visí, tak je to špatně.

_________________
________________________________
Modeláři sobě http://www.ok-rimr.com


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: stř 25.11.2015 14:54 
Mazák
Mazák

Registrován: 2.2.2012
Příspěvky: 997
Kurňa Richarde,ty si tak dobré a ochotné,díky tvým radám i videím vlastně lítám.Ale toš kurňa ty té modelařině a vlastně nám věnuješ tolik svého volného času,že určitě zanedbáváš rodinu,jak to všechno stíháš,nemáš kurňa problémy s "tvojů"?Takovů babu bych nutně potřeboval,ta moja furt hučí jak čmelák,že na ňu a děcka seru a furt se hrabu v érách... :D


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř 25.11.2015 14:59 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 16.6.2008
Příspěvky: 7403
Bydliště: Praha 9 Vinoř
Obrázky: 64
Tož děkuju ale víš co, roba taky modelaří, tož to ide :)
Sice trochu ináč, ale taky je to taková modelařina :)
A ináč - bývám v paneláku, tož nemosím řešit takovéto věci:


Návod jak vložit video do příspěvku na RCMANIA.cz
tož si enem hraju, no... :)

_________________
________________________________
Modeláři sobě http://www.ok-rimr.com


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: stř 25.11.2015 15:04 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 18.12.2014
Příspěvky: 9
Bydliště: Pardubice
Obrázky: 0
RiMr píše:
Uff - za sedmičku ti to musí vařit kafe :)
S tímto érem jsem krátce létal, jakože zálet, ale nebylo na tom co zalétávat :) je to bezproblémový stroj
Vyfoť to jak to tam máš s tím motorem a pošli.


Dostal jsem to k narozeninám, jen jsem doplatil 2000. Jedu to vrátit.

_________________
F4U corsair, Gama 2100, DX6i


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř 25.11.2015 15:08 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 16.6.2008
Příspěvky: 7403
Bydliště: Praha 9 Vinoř
Obrázky: 64
Ale tak to vyfoť, zajímá nás to :)

_________________
________________________________
Modeláři sobě http://www.ok-rimr.com


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: pát 27.11.2015 14:17 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 18.12.2014
Příspěvky: 9
Bydliště: Pardubice
Obrázky: 0
Na prodejně byl nový prodavač, který toto ero neznal. Volal do servisu a tam mu řekli, že u těchto letadel je z výroby takto motor vyosen. Chtěl jsem, aby vybalili jiné ero a podíváme se, zda je motor taky tak vyosen. V tom přišel prodavač, co mi ero dával a ptal se oč tu běží. Když jsem mu řekl o motoru, aniž by vzal ero do ruky a viděl ho, hned řekl, že u těchto letadel je motor vyosen a popsal jak. Přesně tak jak jsem zde uvedl. Trval jsem na tom, aby vybalili stejné ero, že se podíváme. Na prodejně ho neměli. Přede mnou ho objednali. Dnes jim přišlo, volali mi. Obě era jsme porovnali a motor byl na vlas uloženej stejně. To mě uklidnilo a ero si nechal.


Přílohy:
vyosení motoru.jpg
vyosení motoru.jpg [ 138.77 KiB | Zobrazeno 514 krát ]

_________________
F4U corsair, Gama 2100, DX6i
Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pát 27.11.2015 14:38 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 16.6.2008
Příspěvky: 7403
Bydliště: Praha 9 Vinoř
Obrázky: 64
No počkej, ale toto není "kužel motoru je nakloněn dolů skoro ve svislé rovině" jak psals... :)

_________________
________________________________
Modeláři sobě http://www.ok-rimr.com


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: pát 27.11.2015 18:39 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 18.12.2014
Příspěvky: 9
Bydliště: Pardubice
Obrázky: 0
Na fotce je vidět, jak jde doprava, že jde dolů, vidět není.

_________________
F4U corsair, Gama 2100, DX6i


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pát 27.11.2015 18:44 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 16.6.2008
Příspěvky: 7403
Bydliště: Praha 9 Vinoř
Obrázky: 64
No jo, já jsem pochopil že to prostě visí dolů...

_________________
________________________________
Modeláři sobě http://www.ok-rimr.com


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: pát 27.11.2015 19:40 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 7.1.2007
Příspěvky: 3935
Bydliště: KLADNO
Obrázky: 0
Celkově normální vyoseni u modelu corsair,stejně to má parkzone i další

_________________
Pravda začíná tam kde končí signál České televize.
Nevěřím ničemu, co vláda říká.


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: pát 27.11.2015 19:42 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 16.6.2008
Příspěvky: 7403
Bydliště: Praha 9 Vinoř
Obrázky: 64
...a Corsair kua musí vědět jak to má Corsair...! :D

_________________
________________________________
Modeláři sobě http://www.ok-rimr.com


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: pát 27.11.2015 22:17 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 7.12.2014
Příspěvky: 144
Bydliště: Bratislava
teraz prave opravujem kamaratovi toho Corsaira z HK,
kupil ho uz lietaneho a obuchaneho, prasknuta motorova prepazka bola uz predtym lepena
on s nim ani poriadne neletel .) pry prvom pokuse o let urobilo lietadlo loping a padol na cumak
takze som trosku rozlepil trup,
vytrhol som tu hnusnu umelu dolamanu prepazku ktora sa tam aj hybala hore dole
nakreslil som v corely novu a dal som ju vyfrezovat z 6mm leteckej preklizky
teraz napodobnim podlozkami to uzasne vyosenie .) neni ziadne tragycke
za prepazkou som nasiel pekne velke kovove zavazie, rozmyslam ci ho mam vytrhnut von? .)
este rozmyslam ako upevnit APC vrtulu na ten uzasny unasac zo sest hranom, zatial som tam dal podlozky


Přílohy:
DSC_0859.JPG
DSC_0859.JPG [ 81.81 KiB | Zobrazeno 404 krát ]
Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 77 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz