Reklama

 





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 37 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: proč to spadlo ?
PříspěvekNapsal: stř 02.11.2011 20:52 
Mazák
Mazák

Registrován: 6.3.2011
Příspěvky: 678
Bydliště: Sedlatice (Telč)
Toto vlákno zakládám z jednoho prostého důvodu. včera jsem byl létat se vým tiger trainerem a při obratech letadlo přestalo komunikovat s vysílačem a šlo střemhlav na plný kbelík na zem.
Zjistilo se pi ohledání vraku že to bylo špatně napájeného konektoru od baterie (neodizolovaný konektor +, pouze to bylo lehce načaté a tak to jen tak tak fungovalo ale nalétalo to mělo přes hodinu) fototgrafie nemám jak přetáhnout ale zajímalo by mne jestli se Vám už to taky někomu stalo, že model šel k zemi bez vašeho zavinění ?
mimochodem to byla totálka, motor 30 cm v zemi a zbylo z letadla jen použitelných asi 60 cm od ocasu včetně ocasních ploch.

I to k modelařině patří ! :( :)

_________________
Hitec Optic 6
Matador, Diablotin, Extra, S-Bach-RCF a další


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: proč to spadlo ?
PříspěvekNapsal: stř 02.11.2011 21:19 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 29.5.2008
Příspěvky: 1161
Bydliště: Hradec Králové
Obrázky: 1
Trochu víc to rozveď, jaké baterie, atd.

_________________
Cap 232 2,2m, Piper J-3 Cub 2,4m, Hottrigger 1400S, Aurora 9, Futaba T18MZ WC 2.4GHz


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: proč to spadlo ?
PříspěvekNapsal: stř 02.11.2011 21:24 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 29.1.2011
Příspěvky: 393
Bydliště: Lozorno
Zjistilo se pi ohledání vraku že to bylo špatně napájeného konektoru od baterie (neodizolovaný konektor +,.....tak neviem ci to bolo bez ludskeho zavinenia:-) ale stava sa a neumiera sa na to..ja som vcera tiez dal jeden skoro na totalku FW-190 pri vyvrtke a dost silnom slnku som v tesnej vyhybke (teda planoval som ju a nevysla) nad zemou som dal v plnel rychlosti do zeme.jednoducho som stratil orientaciu a bola to len a len moja vina lebo som sa nejako presunul tak ze uz som slnko nemal za sebou ale po pravej ruke..


Naposledy upravil simonic80 dne stř 02.11.2011 21:53, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: proč to spadlo ?
PříspěvekNapsal: stř 02.11.2011 21:33 
Mazák
Mazák

Registrován: 6.3.2011
Příspěvky: 678
Bydliště: Sedlatice (Telč)
Nimh pack 2000 mAh 5-ti článek od pelikána a ty konektory nebyly napájené k drátkům od baterie.baterie zůstala na místě jam jsem jí uložil ale konektor se odpojil od drátků.

_________________
Hitec Optic 6
Matador, Diablotin, Extra, S-Bach-RCF a další


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: proč to spadlo ?
PříspěvekNapsal: stř 02.11.2011 21:41 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 31.12.2010
Příspěvky: 445
Bydliště: Haj
Obrázky: 4
No,toz asi takto.Ja som vcera sadol z 2m benzinakom,DLE 30.Priskokmi,ako klokan.Dalsi start nic....vsetko chciple.Jednoducho vypinac Futaba Gold profi v hajzli,nezapol viac.Keby sa toto stalo za letu,tak mame vatru.Treba pocuvat rady skusenejsich....mal som viac stastia ako rozumu....do benzinu asi naozaj mech.vypinac nepatri!

HOWGH!

_________________
Futaba T14SG VELOX 2,2 EXTRA EF 60` EPP RCF PA XR61 ARDEA


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: proč to spadlo ?
PříspěvekNapsal: stř 02.11.2011 21:49 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 29.5.2008
Příspěvky: 1161
Bydliště: Hradec Králové
Obrázky: 1
A to co nabízíš na prodej bude zřejmě z toho, co ? http://www.rcmania.cz/viewtopic.php?f=98&t=43185
Citace:
Prodám

Asp 8,5ccm (má za sebou 4 litry 15/85)
servo Hitec standard 485 BB
2x servo HItec standard 422
Servo powerHD 3001 HB
2x servo powerHD 6001 HB
NiMh 2000 mAh (pelikán)



Vše je 3x použité a ve výborném stavu
Cenu nabídněte a když tak pište na SZ

_________________
Hitec Optic 6 2,4Ghz - Minima 6T
---------------------------------------
Tracy-e / 2,0ccm
Tiger Trainer 40 / 8,5ccm TOTÁLKA


Vše je 3x použité a ve výborném stavu, jestli ano, tak je to nehorázná prasečina. :evil:
Jinak si za to můžeš sám, sprasená elektroinstalace, nic víc v tom nehledej. :wink:

_________________
Cap 232 2,2m, Piper J-3 Cub 2,4m, Hottrigger 1400S, Aurora 9, Futaba T18MZ WC 2.4GHz


Naposledy upravil aviatik666 dne stř 02.11.2011 22:01, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: proč to spadlo ?
PříspěvekNapsal: stř 02.11.2011 21:52 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 29.1.2011
Příspěvky: 393
Bydliště: Lozorno
aviatik666 píše:
A to co nabízíš na prodej bude zřejmě z toho, co ? http://www.rcmania.cz/viewtopic.php?f=98&t=43185

Vše je 3x použité a ve výborném stavu, jestli ano, tak je to nehorázná prasečina. :evil:
Jinak si za to můžeš sám, sprasená elektroinstalace, nic víc v tom nehledej. :wink:

asi tak nejak :D


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: proč to spadlo ?
PříspěvekNapsal: stř 02.11.2011 22:13 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 29.5.2008
Příspěvky: 1161
Bydliště: Hradec Králové
Obrázky: 1
Tady je zase pro změnu ve výborné kondici. :lol: http://inzerce.modelbazar.cz/inzerat/397476/

_________________
Cap 232 2,2m, Piper J-3 Cub 2,4m, Hottrigger 1400S, Aurora 9, Futaba T18MZ WC 2.4GHz


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: proč to spadlo ?
PříspěvekNapsal: stř 02.11.2011 22:19 
Mazák
Mazák

Registrován: 20.8.2007
Příspěvky: 8609
Spadlo to, protoze to bylo tezsi nez vzduch. Chtelo by to priste dodat vice peri :) Nak


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: proč to spadlo ?
PříspěvekNapsal: stř 02.11.2011 22:21 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 29.1.2011
Příspěvky: 393
Bydliště: Lozorno
aviatik666 píše:
Tady je zase pro změnu ve výborné kondici. :lol: http://inzerce.modelbazar.cz/inzerat/397476/

3litre paliva a tri krat pouzity???to ma taku spotrebu??? moj 20ccm nema taku velku spotrebu.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: proč to spadlo ?
PříspěvekNapsal: stř 02.11.2011 22:22 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 29.1.2011
Příspěvky: 393
Bydliště: Lozorno
Nakadah píše:
Spadlo to, protoze to bylo tezsi nez vzduch. Chtelo by to priste dodat vice peri :) Nak

a nebolo to gravitaciou?? nahodou :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: proč to spadlo ?
PříspěvekNapsal: stř 02.11.2011 22:25 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 29.5.2008
Příspěvky: 1161
Bydliště: Hradec Králové
Obrázky: 1
Trochu jsem projel jeho příspěvky a moc dlouho mu to éro nevydrželo, 19.10. 2011 psal že ho úspěšně zalétl. :(

_________________
Cap 232 2,2m, Piper J-3 Cub 2,4m, Hottrigger 1400S, Aurora 9, Futaba T18MZ WC 2.4GHz


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: proč to spadlo ?
PříspěvekNapsal: stř 02.11.2011 22:38 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 26.7.2011
Příspěvky: 263
Bydliště: SR
simonic80 píše:
aviatik666 píše:
Tady je zase pro změnu ve výborné kondici. :lol: http://inzerce.modelbazar.cz/inzerat/397476/

3litre paliva a tri krat pouzity???to ma taku spotrebu??? moj 20ccm nema taku velku spotrebu.

pocul si uz niekedy o zabehu? :-)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: proč to spadlo ?
PříspěvekNapsal: stř 02.11.2011 22:53 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 11.3.2011
Příspěvky: 495
Bydliště: novojičínsko, ČR
Z jiného soudku - pokud mi někdo prodá baterypack, který má blbě přiletovaný konektor a drží jenom na smršťovačce, tak to je pěkný bordel (jestli jsem dobře pochopil, co se stalo).
No a ke zbytku vlákna je škoda se vyjadřovat :cry: . CharlieCh

_________________
...s větrem o závod.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: proč to spadlo ?
PříspěvekNapsal: stř 02.11.2011 22:57 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 5.1.2007
Příspěvky: 8058
Bydliště: Trenčianska Turná
Obrázky: 0
ExperimentatorPetr píše:
Vám už to taky někomu stalo, že model šel k zemi bez vašeho zavinění ?

Za x rokov čo lietam RC som havaroval nespočetne krát a vždy to bola moja chyba. Iba jeden krát vadný BEC

_________________
Nie som zlý.... iba rýpem
www.elektromodely.sk


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 37 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz