Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 782 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 49, 50, 51, 52, 53  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Multiplex FunCub
PříspěvekNapsal: stř 22.06.2016 16:01 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 20.11.2005
Příspěvky: 5579
Bydliště: Neratovice
Obrázky: 0
jj, střední kablík vyndat, toť vše. Ale proč o tohodle modelu?? Budeš tahat přijímačovky = další hmotnost. Háček neporadím (svůj sem vyhodil).

_________________
http://ar1.rajce.idnes.cz/


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Multiplex FunCub
PříspěvekNapsal: stř 22.06.2016 16:30 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 17.1.2015
Příspěvky: 812
Bydliště: Brno
Ahoj, já mám externíé BEC napojený jak píšeš, přímo na napájecí baterii a regl mám bez prostředního (+) kablíku.
Mám to tak u všech letadel a bez problémů.

Vlečný háček mám u velkeho FC v sadě, tak zkus koupit ten.

_________________
Robin, EasyGlider 4, Beaver 25e, K3600
JETI DS-16


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Multiplex FunCub
PříspěvekNapsal: stř 22.06.2016 17:45 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 20.11.2005
Příspěvky: 5579
Bydliště: Neratovice
Obrázky: 0
Jo, pokud má regl bez becu, tak to potom ano. To mám taky tak, ale u 6S lipo. U reglu na 3S lipo jsem bral tak nějak automaticky, že má bec.

_________________
http://ar1.rajce.idnes.cz/


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Multiplex FunCub
PříspěvekNapsal: stř 22.06.2016 21:21 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 17.1.2015
Příspěvky: 812
Bydliště: Brno
Jo, ale někdy ten reglový BEC stojí za prd, tak dávám radši ext.

_________________
Robin, EasyGlider 4, Beaver 25e, K3600
JETI DS-16


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Multiplex FunCub
PříspěvekNapsal: stř 22.06.2016 21:53 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 20.11.2005
Příspěvky: 5579
Bydliště: Neratovice
Obrázky: 0
Tak to takhle rozhodně nejde říct. Třeba červený regly Turnigy jsou parádní, neznám problém s becem.

_________________
http://ar1.rajce.idnes.cz/


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Multiplex FunCub
PříspěvekNapsal: stř 22.06.2016 22:48 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 12.7.2007
Příspěvky: 614
Bydliště: Žilina Slovakia
Obrázky: 8
Mam objednane toto kombo http://www.tatramodel.sk/zakladna-ponuk ... regulator/
Tento regulator je na tom s becom ako?

Co ten vlecny hacik?

_________________
•Letu zdar•Futaba FX20•Spektrum DX6i•DiablotinXL EME55+starter•Trainer 2500mm•Diablotin MVVS12,7•


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Multiplex FunCub
PříspěvekNapsal: čtv 23.06.2016 11:21 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 9.2.2012
Příspěvky: 497
Bydliště: Most
vlečný háček je i u "normálního" FunCuba v balení, není třeba jej dokupovat...

_________________
MPX TwinStarII/FunCub/EasyGliderPRO/Extra,El Marabu XL,CrackYak,FrSky,RCM Lužice,SLČS


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Multiplex FunCub
PříspěvekNapsal: pát 24.06.2016 14:16 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 12.7.2007
Příspěvky: 614
Bydliště: Žilina Slovakia
Obrázky: 8
dobrý tak v balení bola aj prepážka motorová z duralu a aj vlečný háčik,

chcem sa spytať: utiahne mi BEC na regulátore RAY 40A 7 serv? 5x HXT900 2x Hitec HS 82MG?

dakujem

_________________
•Letu zdar•Futaba FX20•Spektrum DX6i•DiablotinXL EME55+starter•Trainer 2500mm•Diablotin MVVS12,7•


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Multiplex FunCub
PříspěvekNapsal: pát 24.06.2016 18:08 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 20.11.2005
Příspěvky: 5579
Bydliště: Neratovice
Obrázky: 0
Kolik je dimenzovaný BEC, jakou spotřebu mají všechna serva? Ale 7 serv ti asi najednou nikdy nepojede, řekněme 4.

_________________
http://ar1.rajce.idnes.cz/


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Multiplex FunCub
PříspěvekNapsal: pát 24.06.2016 18:16 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 12.7.2007
Příspěvky: 614
Bydliště: Žilina Slovakia
Obrázky: 8
Ono to nie je sranda, raz mi kvoli tomuto vypadol prijimac na vetroni so 6 servami, nejde o to kolko pojde naraz, nemusi sa ani hybat to servo a bude v zatazi, ak drzi polohu napr vo vyvrtke atd. Bed je myslim 3A v regulatore, radsej dam externy 5A.

_________________
•Letu zdar•Futaba FX20•Spektrum DX6i•DiablotinXL EME55+starter•Trainer 2500mm•Diablotin MVVS12,7•


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Multiplex FunCub
PříspěvekNapsal: pát 24.06.2016 18:44 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 15.2.2016
Příspěvky: 154
iwojima1 píše:
Ono to nie je sranda, raz mi kvoli tomuto vypadol prijimac na vetroni so 6 servami, nejde o to kolko pojde naraz, nemusi sa ani hybat to servo a bude v zatazi, ak drzi polohu napr vo vyvrtke atd. Bed je myslim 3A v regulatore, radsej dam externy 5A.

Přesně tak, externí BEC stojí pár korun. Já mám FunCuba osazeného stejně jako Ty (až na ten háček, ten nemám) a taky jsem dal raději externí 5A BEC. Hmotnost a cena jsou zanedbatelné a místa je v trupu taky dost. :wink:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Multiplex FunCub
PříspěvekNapsal: pát 24.06.2016 18:49 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 17.1.2015
Příspěvky: 812
Bydliště: Brno
Já to taky tak radši dělám.

_________________
Robin, EasyGlider 4, Beaver 25e, K3600
JETI DS-16


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Multiplex FunCub
PříspěvekNapsal: pát 24.06.2016 18:56 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 20.11.2005
Příspěvky: 5579
Bydliště: Neratovice
Obrázky: 0
BoBik_CZ píše:
Přesně tak, externí BEC stojí pár korun.


Přesně tak co? Čili - odběr neznáte.
Ano, 5A BECem se nic nezkazí. Mám 3A spínaný, určitě není problém.

_________________
http://ar1.rajce.idnes.cz/


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Multiplex FunCub
PříspěvekNapsal: sob 25.06.2016 12:14 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 12.7.2007
Příspěvky: 614
Bydliště: Žilina Slovakia
Obrázky: 8
taaaakze....

mi to nedalo a spravil som malý test na stole. všetky serva boli mimo modelu takže v zábere budú prúdy jemne vyššie ale asi všetky naraz nepojdu.

zapojil som 2x hitec HS82MG a 4x HXT900 cez nepajive kontaktné pole na servotester.

Pri kludovom režime som mal odber cca 0,2A a ked som dal tzv. cyklovač aby všetky serva behali z krajnej polohy do krajnej vtedy bola zaťaž max 1,03 A a priemer bol asi 0,8A, takže stačí aj 3A BEC :)

Dúfam že niekomu pomohlo

_________________
•Letu zdar•Futaba FX20•Spektrum DX6i•DiablotinXL EME55+starter•Trainer 2500mm•Diablotin MVVS12,7•


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Multiplex FunCub
PříspěvekNapsal: ned 26.06.2016 10:06 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 17.1.2015
Příspěvky: 812
Bydliště: Brno
Super test, děkuju. Já vždycky zbytečně počítal mnohem víc.

_________________
Robin, EasyGlider 4, Beaver 25e, K3600
JETI DS-16


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 782 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 49, 50, 51, 52, 53  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz