px




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 925 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 62  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Easy Glider Electric PRO
PříspěvekNapsal: úte 22.01.2008 22:00 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 27.8.2006
Příspěvky: 253
Bydliště: Kroměříž
Zdravím,
narazil jsem, že Multiplex inovoval EGE-ho. Je už rovnou dělaný na použití oběžky a má upraveno zapojování serv křidélek.

Pár info přímo na stránkách www.multiplex-rc.de a pár konkrétních fotek na rc-network.de Bohužel, vše v němčině :-(

Cena se pohybuje v e-shopech okolo 70euro. Jsem zvědavý, kdy a za kolik se objeví v ČR 8)


Naposledy upravil Dawie dne stř 23.01.2008 9:21, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 22.01.2008 22:54 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 29.7.2007
Příspěvky: 2273
Bydliště: Plzeň D.C.
Vypadá to zajímavě...Já jsem nedávno pohřbil EGEho, ale elektronika mně zůstala, tak jsem myslel, že si koupím nemotorovou verzi, uříznu špičku a střeva tam nacpu. Teď mám dilema, jestli se nebude inovovat i ta nemotorová verze. Tos mně chlape udělal v hlavě pořádnej guláš :wink:

_________________
Moje modely: http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=148
KDO NEPADÁ, LÉTÁ POD SVOJE MOŽNOSTI!


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 23.01.2008 6:51 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 4.6.2007
Příspěvky: 3074
Bydliště: Lysá n/L, ČR
Obrázky: 0
No super o EGE uvažuju tak to si počkám na tuhle novou verzi. Doufám, že do jara bude běžně na pultech. :lol:

_________________
Buď rozumný respektuj fyziku,
nebudeš odnášet letadla v pytlíku.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 23.01.2008 10:09 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 27.5.2007
Příspěvky: 302
Bydliště: Trnava, SK
Lindbergh píše:
Vypadá to zajímavě...Já jsem nedávno pohřbil EGEho, ale elektronika mně zůstala, tak jsem myslel, že si koupím nemotorovou verzi, uříznu špičku a střeva tam nacpu. Teď mám dilema, jestli se nebude inovovat i ta nemotorová verze. Tos mně chlape udělal v hlavě pořádnej guláš :wink:


Pokial uz mas vsetky komponety, kup ARCUS od ROBBE. Uz v zakladnej nemotorovej verzii ma pripravu a plastove loze na 28mm obezky.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 23.01.2008 19:46 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 29.7.2007
Příspěvky: 2273
Bydliště: Plzeň D.C.
Luboslav píše:
Lindbergh píše:
Vypadá to zajímavě...Já jsem nedávno pohřbil EGEho, ale elektronika mně zůstala, tak jsem myslel, že si koupím nemotorovou verzi, uříznu špičku a střeva tam nacpu. Teď mám dilema, jestli se nebude inovovat i ta nemotorová verze. Tos mně chlape udělal v hlavě pořádnej guláš :wink:


Pokial uz mas vsetky komponety, kup ARCUS od ROBBE. Uz v zakladnej nemotorovej verzii ma pripravu a plastove loze na 28mm obezky.


Hmmm...to zní zajímavě, dík za typ :wink:

_________________
Moje modely: http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=148
KDO NEPADÁ, LÉTÁ POD SVOJE MOŽNOSTI!


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 23.01.2008 21:45 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 15.9.2006
Příspěvky: 1146
Bydliště: Žďár nad Sázavou
Obrázky: 2
Lindbergh píše:
Vypadá to zajímavě...Já jsem nedávno pohřbil EGEho, ale elektronika mně zůstala, tak jsem myslel, že si koupím nemotorovou verzi, uříznu špičku a střeva tam nacpu. Teď mám dilema, jestli se nebude inovovat i ta nemotorová verze. Tos mně chlape udělal v hlavě pořádnej guláš :wink:

v testu u bezmotorový verze EG v RC revue psali,že špičky obou verzí se dost liší a že nejde jen tak předělat bezmotorák na motorovou verzi. Možná to jde,nevím,takhle nějak to bylo v tom testu. Ale číslo ve kterým test vyšel si opravdu nepamatuju :D


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 23.01.2008 22:04 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 4.6.2007
Příspěvky: 3074
Bydliště: Lysá n/L, ČR
Obrázky: 0
kasssy píše:
v testu u bezmotorový verze EG v RC revue psali,že špičky obou verzí se dost liší a že nejde jen tak předělat bezmotorák na motorovou verzi. Možná to jde,nevím,takhle nějak to bylo v tom testu. Ale číslo ve kterým test vyšel si opravdu nepamatuju :D

Hlavní problém myslím byl že ve výlisku trupu není prostor na baterie pod křídlem ale ve špičce. Ono stačí si stáhnout PDF návody ke stavbě tam je to vidět na nákresech.
Tenhle novej EGE Pro by měl být univerzální jak jsem na to koukal do stavebního návodu a na fotky. Tedy jak motorovej tak i bezmotorovej, už asi nebudou dvě verze jako teď.

_________________
Buď rozumný respektuj fyziku,
nebudeš odnášet letadla v pytlíku.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 23.01.2008 22:21 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 29.7.2007
Příspěvky: 2273
Bydliště: Plzeň D.C.
No já jsem se zrovna teďka koukal na Net a ten ARCUSe a má prej na motor Dualsky XM 3530 CA12 (zbyl mně z rozmidlenýho EGEho) úzkej čumák a nevejde se mně tam :( To mě docela štve, protože se mně dost líbí a myslel jsem, že z rozbitýho EGEho vyjmu střeva a dám to do ARCUSE... Znáte ten pocit, změny, ne? Teď mám dilema, jestli pořídit EGEho znova a jakýho... Nebo že bych pořídil úplně jinýho větroně s klapkama? Sakra... Kde sehnat radu, do jakýho větroně ty střeva nacpat, aby to dobře letělo? No snad mně někdo poradí z okolních modelářů. Mám ale subjektivní pocit, že větroňářů je mezi modelářema jako šafránu...Alespoň v mém okolí... :(

_________________
Moje modely: http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=148
KDO NEPADÁ, LÉTÁ POD SVOJE MOŽNOSTI!


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 23.01.2008 23:23 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 21.7.2007
Příspěvky: 1103
Bydliště: mezi Litoměřicemi a Roudnicí n. L.
Lindbergh píše:
Teď mám dilema, jestli pořídit EGEho znova a jakýho... Nebo že bych pořídil úplně jinýho větroně s klapkama? Sakra... Kde sehnat radu, do jakýho větroně ty střeva nacpat, aby to dobře letělo?
Klidně jdi do něčeho balzového, poletí to lépe a taková průsvitná konstrukční dvoumetrovka proti světlu... Nedoporučím ti nic, protože elektry nelétám a nevím kolik ten motor utáhne, ale hádal bych nějakou konstrukční dvoumetrovku, nemusí být ani nějak šíleně lehká. Rozhodně si ale myslím, že další pěna je krok zpátky. Sice víc vydrží, ale jestli jsi EGE neroztřískal vyloženě proto, že by i při letu od sebe sis pletl strany nebo nechápal od čeho je proporcionální ovládání, má určitě cenu jít do konstrukčního provedení.
Citace:
Mám ale subjektivní pocit, že větroňářů je mezi modelářema jako šafránu...Alespoň v mém okolí... :(
Nebuď pesimista, větroňářu je dost - jenom na rozdíl od motoráčkářů nedělají kravál a nesmrdí :wink:

_________________
Jiří V. _________________35MHz, kanál 62
Being drunk is feeling sophisticated without being able to say it.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 23.01.2008 23:55 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 29.7.2007
Příspěvky: 2273
Bydliště: Plzeň D.C.
To woro: Dík za psychickou podporu :D Já se po něčem mrknu. Extra zkušenej pilot sice nejsem, ale letos jsem už něco nalítal se Super Zoomem a u toho si fakt strany plést nemohu, páč by to bylo rychlý a drahý :wink: Samozřejmě, že každej z nás občas zazmatkuje. Moje nejčastější chyba byla asi občasné zalítnutí proti slunci...To bych si nafackoval. Zkusím se podívat buď po něčem z balzy, nebo kompositu. Díky :D

_________________
Moje modely: http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=148
KDO NEPADÁ, LÉTÁ POD SVOJE MOŽNOSTI!


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 24.01.2008 6:56 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 4.6.2007
Příspěvky: 3074
Bydliště: Lysá n/L, ČR
Obrázky: 0
Koukni na www.reichard.cz mají tam moc hezké větrníky.

_________________
Buď rozumný respektuj fyziku,
nebudeš odnášet letadla v pytlíku.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 11.03.2008 12:18 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 23.11.2006
Příspěvky: 79
Hi! :lol:
EGE PRO - Tak už je na cestě. 8) 8)

_________________
EGE Pro, Potensky Junior [ztracen-nalezen-zničen], PicooZ :-) , stary rozbity A1, maly rozbity házedlo;
ve výstavbě akrobatický elektrovětroň.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: mam temer postaveno
PříspěvekNapsal: stř 23.04.2008 0:59 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 22.4.2008
Příspěvky: 806
Bydliště: Praha 8
cekam pouze na objednana serva do kridla, jinak stavebnice je vyrobena s maximani preciznosti, motor jsem dal RAY C3530/14 tak uvidime...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 23.04.2008 10:45 
Mazák
Mazák

Registrován: 2.2.2008
Příspěvky: 1578
Bydliště: Úvaly (Praha-východ)
Hmmm... A kde jste panove objednavali? Maji nekde v zahranici levnou pro verzi?

_________________
¡ǝuıɯ ǝq ןןɐɥs ʎɹoʇɔıʌ


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 23.04.2008 11:35 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 20.4.2007
Příspěvky: 4284
Bydliště: Praha-východ (Měšice)
Marcos:
To sa podľa mňa moc nevyplatí zo zahraničia, EG nie je čína. V Nemecku asi bude o čosi lacnejší (viem, že napr. Easystar je lacnejší), ale zase doprava... Ušetriť možeš na výbave, tú si objednaj z Číny.

_________________
Truggy od TeamC - Torch E TR8Te
Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 925 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 62  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz