Inspirace:
Návrhové parametry:
- Motorový větroň - takové svahy jako má surfimp v Kalifornii tady nemám

- Rozpětí 1500 mm
- Odolnější proti větru - ušatým Sky Surferem vítr hází na všechny strany, není to zábava; taky chci mít menší koeficient odporu, abych na svahu tolik necouval

- Výrazně obratnější než Sky Surfer: křidélka po skoro celém rozpětí, plovoucí horní polovinu směrovky (jako má Fusion), "madstab" - plovoucí výškovka s výchylkama +/- 90° (Le Fish, Fusion, částečně i Vagabond).
- Technologie ohýbané XPS desky se žebry, potažené laminovací fólií na dokumenty, jako jsem si vyzkoušel na samokřídle Ita
- dělené křídlo, nevím jestli se mi 1500mm vejde do auta (sestavený Sky Surfer 1400 je tak na hranici)
- trup zatím z karbonové trubky (Fusion), uvidím jestli vůbec budu potřebovat nějakou svislou plochu
- odhad vzletové hmotnosti 450 g (optimistický; Ita postavená stejnou technologií s rozpětím 1m má 350 g, a to nemá ocas)
Primárně neočekávám rady typu "z karbonu bys to měl lepší" nebo "pořiď si lepší dílnu" nebo "kup si hotový model/stavebnici", no ale pokud uvidíte nějakou vyloženou neoptimálnost, tak se dobře míněné radě nebráním.
Nazval jsem tu věc "Kaze" (vítr), jakože to chci mít funkční a zábavné i ve větru.