Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 14 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Elektrovetron 2m 2 kg - jaka vrtule?
PříspěvekNapsal: čtv 07.06.2018 8:33 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 13.5.2018
Příspěvky: 12
Bydliště: Hradec Králové
Zdravim, potreboval bych poradit. Litam s elektrovetronem (polomaketa Mosch) - 2kg rozpeti 2.00m potreboval bych poradit jakou vrtuli - mam tam 3clanek - 1800/ s motorem Turnigy D3530 /14 1100kV 315W. Dekuju za kazdou radu pripadne nasmerovani, S uctou luk-out


Nahoru
 Profil  
 
 
PříspěvekNapsal: čtv 07.06.2018 9:19 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 6.12.2003
Příspěvky: 747
Bydliště: stud. zbys.
mrkni na axi stranky http://www.modelmotors.cz pro zacatek je to dobre voditko pak merit nebo telemetrie podle toho co chces rychlost tah spotreba.... co to je za cihlu to ero ???na takou hmotnot bych asi volil vetší motor


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: čtv 07.06.2018 9:23 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 15.12.2013
Příspěvky: 39
Bydliště: ROSICE , čR
Dal bych sklopku s listy 10 x5 ,zkontrolovat proud mohlo by to být okolo maxima - 25A - taky záleží na šířce trámce.
R.

_________________
Taranis + , Stinger,Phoenix 2000, Marabu XL,Hotwing 1200,Algol , Phantom 300,


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: čtv 07.06.2018 9:24 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 13.5.2018
Příspěvky: 12
Bydliště: Hradec Králové
tadle cihla :lol:


Přílohy:
34320713_10209443711288192_1679905315992109056_o.jpg
34320713_10209443711288192_1679905315992109056_o.jpg [ 221.93 KiB | Zobrazeno 1866 krát ]
Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: čtv 07.06.2018 9:31 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 13.5.2018
Příspěvky: 12
Bydliště: Hradec Králové
robil1.6gti píše:
Dal bych sklopku s listy 10 x5 ,zkontrolovat proud mohlo by to být okolo maxima - 25A - taky záleží na šířce trámce.
R.

dekuju


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: čtv 07.06.2018 9:34 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 13.5.2018
Příspěvky: 12
Bydliště: Hradec Králové
SKAY píše:
mrkni na axi stranky http://www.modelmotors.cz pro zacatek je to dobre voditko pak merit nebo telemetrie podle toho co chces rychlost tah spotreba.... co to je za cihlu to ero ???na takou hmotnot bych asi volil vetší motor

ja ty elektonice nikdy neholdoval :) postavit to nejak dokazu, ale s tou elektonikou je to pro me spanelska vesnice vsechno :) dekuju za tip, chtel jsem se zeptat lehce pod carou kdybych vybiral jinej motor nez turnigy, kterej to ma "pro me spravne" je brushless motor, da se nejak otocit osa? - kdyz potrebuju sklopnou vrtuli, tka nemuzu resit unasec...diky


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: čtv 07.06.2018 9:53 
Administrátor serveru
Administrátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 24.4.2003
Příspěvky: 8464
Bydliště: Praha, ČR
Obrázky: 298
Blog: Zobrazit blog (3)
Posílám simulaci z eCalcu pro 10x6 Aeronaut. Šel bych do ní.

Na plný plyn 24A je v pohodě.


Přílohy:
Bez názvu.png
Bez názvu.png [ 500.96 KiB | Zobrazeno 1831 krát ]
Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: čtv 07.06.2018 10:21 
Mazák
Mazák

Registrován: 22.4.2014
Příspěvky: 1018
Bydliště: ostrava-svinov
Ten tvuj motor TURNIGY má tah 1100gr.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: čtv 07.06.2018 10:37 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 5.1.2007
Příspěvky: 8512
Bydliště: Trenčianska Turná
Obrázky: 0
ago-56 píše:
Ten tvuj motor TURNIGY má tah 1100gr.

Co to znamena?

_________________
Nie som zlý.... iba rýpem
www.elektromodely.sk


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: čtv 07.06.2018 10:48 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 13.5.2018
Příspěvky: 12
Bydliště: Hradec Králové
TomasC píše:
Posílám simulaci z eCalcu pro 10x6 Aeronaut. Šel bych do ní.

Na plný plyn 24A je v pohodě.

Dekuju za pomoc, moc si toho vazim!


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: čtv 07.06.2018 12:32 
Administrátor serveru
Administrátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 24.4.2003
Příspěvky: 8464
Bydliště: Praha, ČR
Obrázky: 298
Blog: Zobrazit blog (3)
Není problém, rádo se stalo. Pokud by jsi chtěl něco na tom obrázku vysvětlit, tak neváhej napsat.


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: čtv 07.06.2018 12:57 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 28.5.2007
Příspěvky: 480
Bydliště: Brno
LV píše:
Co to znamena?


Ze to bude stihacka :)))
Mam TGY 2836 1000kV ve stare RCV2(3m) cca 1,9kg sklopka 9*5 na 3S

_________________
To vyhnije, a kdyz ne tak na to hodime SPcko(s.re pere)


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: čtv 07.06.2018 13:35 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 13.5.2018
Příspěvky: 12
Bydliště: Hradec Králové
TomasC píše:
Není problém, rádo se stalo. Pokud by jsi chtěl něco na tom obrázku vysvětlit, tak neváhej napsat.


ja to ted resil, podle pocitu v ruce, jestli to melo tah nebo ne...(vim, ze je to pro vas extremne neprofesionalni, ale bal jsem se tam dat neco mensiho...pac mi prislo, ze to nemuze udrzet ....ale jak rikam, model dokazu, kdyz bud da nejak postavit, ale fyzika ohledne litani je zatim pokus omyl...mam tam ted 12/6 ale prijde mi, ze se motor moc zahriva, resp dokonce citim lehkou spaleninu...tak snad to bude s tou 10/5 lepsi. Jeste jednou, diky za pomoc.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: čtv 07.06.2018 14:08 
Administrátor serveru
Administrátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 24.4.2003
Příspěvky: 8464
Bydliště: Praha, ČR
Obrázky: 298
Blog: Zobrazit blog (3)
S 12x6 to bere k 35A a to bude už hodně.

Vrtule s větším stoupáním ti umožní trošku ubrat, ale bude stále táhnout. Tedy 10x6


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 14 ] 

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: vladinek, Yeah a 3 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz