Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 294 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 16, 17, 18, 19, 20  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Lion elektro
PříspěvekNapsal: pon 02.01.2017 20:39 
Moderátor serveru
Moderátor serveru

Registrován: 28.2.2005
Příspěvky: 16157
Bydliště: Rakovník, CZ
Obrázky: 0
varok píše:
... Takže mám zvolit raději 13g a více? ...

Když s tím chceš mlátit o dveře tak ju :mrgreen:
V tomhle (1310mm, 1,8kg) byly taky ty modrý 9g. Bez problémů. Pravda, nebyly z ebaje za 60,-Kč s poštovným...

_________________
Aby mně mé záliby bavily, nemusím je brát kdovíjak vážně - jyrry.cbcnet.cz


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Lion elektro
PříspěvekNapsal: pon 02.01.2017 22:40 
Mazák
Mazák

Registrován: 4.7.2012
Příspěvky: 1427
Bydliště: Havířov
Modré už jsou i některé Hi-tec, ale to je kvalitou asi někde jinde, co?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Lion elektro
PříspěvekNapsal: pon 02.01.2017 23:01 
Moderátor serveru
Moderátor serveru

Registrován: 28.2.2005
Příspěvky: 16157
Bydliště: Rakovník, CZ
Obrázky: 0
http://www.bighobby.cz/www-bighobby-cz/ ... -6kg-0-12s
tyhle jsem tam měl... ovšem kvalita se může léty měnit... otázka je jak to dělají dnes a z jakých součástek...
To samé platí o Hitecu... zachytil jsem v diskuzích různé stesky...

Ale je to jen můj náhled... každý to vidíme jinak.

_________________
Aby mně mé záliby bavily, nemusím je brát kdovíjak vážně - jyrry.cbcnet.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Lion elektro
PříspěvekNapsal: pon 02.01.2017 23:13 
Mazák
Mazák

Registrován: 4.7.2012
Příspěvky: 1427
Bydliště: Havířov
Já jsem taky četl na netu, že Hi-Tec už není to co býval, tedy co se serv týká.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Lion elektro
PříspěvekNapsal: úte 03.01.2017 19:04 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 10.5.2003
Příspěvky: 1014
Bydliště: Praha 5 Lužiny
Obrázky: 0
Co se týče serv Hitec mám jich spousty ale již nekupuji levnou řadu serva pak nevydrží jinak HS-45HB má karbonitové převody z 10 ks fungují všechny v pohodě včetně 3D akrobatů 800 mm hlavně středí a nevadí jim změna teplot , je to můj názor já už ty serva Go, tg a corona a podobné nepoužívám vadí mě když nestředí a hlavně v zimě ujede střed třeba o 3 mm já si za serva raději připlatím než je třeba potom měnit

_________________
https://www.youtube.com/user/blueangel222222/videos


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Lion elektro
PříspěvekNapsal: úte 03.01.2017 19:28 
Mazák
Mazák

Registrován: 4.7.2012
Příspěvky: 1427
Bydliště: Havířov
Tak ty GO serva je asi taky nějaká levná čína, ne? Asi něco jako ten e-max, Turnigy apod.
Ale pro mě snad budou dobré i ty GO 13g, jestli mají kovové převody. Ty levné 9g s plastovými převody nic nevydrží. Hlavně ty moje slavné pády.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Lion elektro
PříspěvekNapsal: úte 03.01.2017 19:38 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 25.3.2014
Příspěvky: 1185
Bydliště: Letovice,ČR
varok píše:
Hlavně ty moje slavné pády.



:lol: :lol: :lol: I když špatně vidím, uviděl jsem to. Padal každej, ale taky nemusíš. Až postavíš něco většího, tak určitě přejdeš na jiný, ale tady stačí.

_________________
Co napíšu je jen můj názor, který nikomu nevnucuju.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Lion elektro
PříspěvekNapsal: úte 03.01.2017 20:13 
Mazák
Mazák

Registrován: 4.7.2012
Příspěvky: 1427
Bydliště: Havířov
Ale aspon jste to pochopil. Já mám hodně těžké začátky. :(


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Lion elektro
PříspěvekNapsal: sob 20.05.2017 16:23 
Mazák
Mazák

Registrován: 4.7.2012
Příspěvky: 1427
Bydliště: Havířov
Dobrý den, chtěl bych po delší době poprosit o radu. Hlavně asi ty zkušenější a asi i ty co mají Lionka s motorem. Kam mám prosím umístit serva a jakým způsobem? Hledal jsem tady starší příspěvky i na rcalbu a nejsem si jistý. Viděl jsem více způsobů, tak nevím jaký zvolit. http://varok.rajce.idnes.cz/Lion/#Serva.jpg

1. Tenhle způsob jsem viděl někde asi na rcalbu.
2. Takhle to má většina.

Raději bych asi ten způsob 1, protože jsem koupil větší serva a ty už jsou při způsobu 2 dost natěsno.

Chtěl bych poprosit pana VEKU, moc mu děkuji za všechny rady, moc si toho vážím, ale stačí mě jen natrknout tady pár písmenky. Děkuji.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Lion elektro
PříspěvekNapsal: sob 20.05.2017 17:15 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 25.3.2014
Příspěvky: 1185
Bydliště: Letovice,ČR
Udělej to, jak ti to vyhovuje. Vždycky záleží na prostoru a rozložení kvůli těžišti, abys nemusel dovažovat. Jinak v rozmístění jinej zásadní rozdíl za mě nevidím.

_________________
Co napíšu je jen můj názor, který nikomu nevnucuju.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Lion elektro
PříspěvekNapsal: sob 20.05.2017 18:32 
Mazák
Mazák

Registrován: 4.7.2012
Příspěvky: 1427
Bydliště: Havířov
Jestli to dobře chápu, tak musím mít komplet hotový model a až potom podle těžiště určit polohu serv, přijímače, baterie apod.?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Lion elektro
PříspěvekNapsal: sob 20.05.2017 18:58 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 25.3.2014
Příspěvky: 1185
Bydliště: Letovice,ČR
varok píše:
Jestli to dobře chápu, tak musím mít komplet hotový model a až potom podle těžiště určit polohu serv, přijímače, baterie apod.?

Pokud to jde, dělám to tak. On je sice plán jedna věc, ale nemusíš se váhově trefit do toho co autor.
Prostě si to rozložím přibližně stejně ( musíš počítat i s hmotností mat. na uchycení serv atd.) a zbytek dovážím baterkou, je - li dost místa na posun.

_________________
Co napíšu je jen můj názor, který nikomu nevnucuju.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Lion elektro
PříspěvekNapsal: sob 20.05.2017 19:10 
Mazák
Mazák

Registrován: 4.7.2012
Příspěvky: 1427
Bydliště: Havířov
Trošku problém je v tom, že to je originál klasický větroň, ale já dělám s motorem na předku.
Tam by ale mělo být těžiště pořád podle výkresu, že?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Lion elektro
PříspěvekNapsal: sob 20.05.2017 19:16 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 25.3.2014
Příspěvky: 1185
Bydliště: Letovice,ČR
varok píše:
Trošku problém je v tom, že to je originál klasický větroň, ale já dělám s motorem na předku.
Tam by ale mělo být těžiště pořád podle výkresu, že?

No jasně! Těžiště se nemění. Jen rozmístění. Tady navíc musíš počítat i s motorem.
Jestli si pamatuju, tak ho někdo udělal. Tak se s ním spoj, ať ti řekne rozmístění, váhu bat. atd. Budeš to mít +- stejný.

_________________
Co napíšu je jen můj názor, který nikomu nevnucuju.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Lion elektro
PříspěvekNapsal: sob 20.05.2017 19:37 
Mazák
Mazák

Registrován: 4.7.2012
Příspěvky: 1427
Bydliště: Havířov
Ano, je jich tady více.
Děkuji


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 294 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 16, 17, 18, 19, 20  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz