Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 18 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Slavia 2,3m od Topmodel CZ
PříspěvekNapsal: stř 02.12.2015 17:33 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 16.6.2008
Příspěvky: 7403
Bydliště: Praha 9 Vinoř
Obrázky: 64
Tož zatím jenom rozbalovačka, ale brzo bude i nějaké to poletování při záletu


Návod jak vložit video do příspěvku na RCMANIA.cz

_________________
________________________________
Modeláři sobě http://www.ok-rimr.com


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Slavia 2,3m od Topmodel CZ
PříspěvekNapsal: stř 02.12.2015 19:42 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 7.1.2007
Příspěvky: 3937
Bydliště: KLADNO
Obrázky: 0
Jednoduchý dotaz: /ovšem zásadní/ kam to dáváš? :lol:

_________________
Pravda začíná tam kde končí signál České televize.
Nevěřím ničemu, co vláda říká.


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Slavia 2,3m od Topmodel CZ
PříspěvekNapsal: stř 02.12.2015 19:50 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 16.6.2008
Příspěvky: 7403
Bydliště: Praha 9 Vinoř
Obrázky: 64
Lidem... jak jde někdo okolo, dostane letadlo... :)

Ale vážně - velice často jsou to letadla které měkomu stavím, zalétávám, pípám do Taranise co si u mě vzali... ale že by u mě v pokoji bylo k hnutí, tak to není :) chystám předvánoční výprodej nějakých strojů ale nemožu se k tomu dostat.

_________________
________________________________
Modeláři sobě http://www.ok-rimr.com


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Slavia 2,3m od Topmodel CZ
PříspěvekNapsal: stř 02.12.2015 20:23 
Mazák
Mazák

Registrován: 2.2.2012
Příspěvky: 999
A nějaké Slávie nezůstaly,jsi mě namlsal,dostal jsem na ně fakt chuť! :D


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Slavia 2,3m od Topmodel CZ
PříspěvekNapsal: pát 04.12.2015 13:58 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 1.6.2009
Příspěvky: 500
Bydliště: Žilina
Ja sa tiez chystam na nakup cukrikov. Kurna Riso, clovek aby slintal pri videu :D Model vyzera pekny, som zvedavy na letove vlastnosti.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Slavia 2,3m od Topmodel CZ
PříspěvekNapsal: pát 04.12.2015 14:57 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 16.6.2008
Příspěvky: 7403
Bydliště: Praha 9 Vinoř
Obrázky: 64
Tak už došly črevá:
Obrázek

http://picasaweb.google.com/107864132775707702731/SMES?noredirect=1#6224410431720662082

_________________
________________________________
Modeláři sobě http://www.ok-rimr.com


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Slavia 2,3m od Topmodel CZ
PříspěvekNapsal: pát 04.12.2015 15:26 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 22.2.2015
Příspěvky: 1095
Bydliště: Šternberk, ČR
Odkud jsi bral tu "pláštěnku" ? Mam doma stavebnici Astru taky od Topmodel CZ. Tak kdyby jsi me poradil co tam dat byl bych ti vdecnej. Pokud by jsi udelal i video ze stavby alespon v bodech bylo by to supr. Protoze jak rikas ten obrazkovy navod ke stavbe je pekne zpracovany ale je to muje prvni konstrukcni ero a par veci bych potreboval vysvetlit spis slovy nez obrazky.

_________________
NazaM F550-Rozebraná, RCT800-Padená rozbitá
Vektor XXL, EasyGlider,Taranis
HB-D8T Brushless


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Slavia 2,3m od Topmodel CZ
PříspěvekNapsal: pát 04.12.2015 15:32 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 16.6.2008
Příspěvky: 7403
Bydliště: Praha 9 Vinoř
Obrázky: 64
No z HK. Jako ostatní. MVVS by tomu slušel víc :) a kvalitou je samozřejmě jinde, ale to i cenou. I tak ta výplň přišla majitele cca na 4 litry. A to v tom nejsou accu, sklopka, nějaké ty prodlužky..
OK - trochu tu stavbu zdokumentuju, když mě to nebude moc zdržovat :)

_________________
________________________________
Modeláři sobě http://www.ok-rimr.com


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Slavia 2,3m od Topmodel CZ
PříspěvekNapsal: pát 04.12.2015 15:33 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 16.6.2008
Příspěvky: 7403
Bydliště: Praha 9 Vinoř
Obrázky: 64
Jo - u té pláštěnky hned jak to přijde zkontrolovat v chodu jestli není šišatá a vůbec jestli šlape jak má. Já co jsem měl tak jsem s tím nikdy problém neměl, ale vím o dvou co jo.

_________________
________________________________
Modeláři sobě http://www.ok-rimr.com


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Slavia 2,3m od Topmodel CZ
PříspěvekNapsal: pát 04.12.2015 16:00 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 22.2.2015
Příspěvky: 1095
Bydliště: Šternberk, ČR
Dik, no kdyztak se tou dokumentaci moc nezdrzuj ja si nejak poradim :D . Tata je byvalej modelar ten hodne poradi a tady se doptam dycky.

_________________
NazaM F550-Rozebraná, RCT800-Padená rozbitá
Vektor XXL, EasyGlider,Taranis
HB-D8T Brushless


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Slavia 2,3m od Topmodel CZ
PříspěvekNapsal: pát 04.12.2015 16:24 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 16.6.2008
Příspěvky: 7403
Bydliště: Praha 9 Vinoř
Obrázky: 64
Ono toho tam moc ke stavění není, hlavně nezalepit křivě mot. přepážku - dělám to tak že na přepážku přišrubuju motor, na ten vrt. kužel a pod ten kužel 1mm překližk. kolečko, přepážku jen bodnu třema kapkama hustého vteřiňáku, motor zasunu do trupu aby si sednul na to překližkové kolečko, po zaschnutí celek rozeberu, motor vymontuju a pořádně zalepím epoxydem, lem vepředu epoxydem s plnidlem (aerosil)).
Dále - přesně vyvrtat díry na kolíky v náběžce a trupu - křídlo v zadní části přišrubuju k trupu, v přední části citlivě stáhnu lep. páskou, několikrát přeměřím souměrnost/pravý úhel křídla vůči trupu (vzdálenost konců křídla od konce (rovného) trupu se musí rovnat, pak ze přední strany trup i s křídlem svrtám jedním tahem, je fajn si v trupu před tím nasazením křídla nachystat díru malým vrtákem, na vrtání používám bovden s kleštinou (Dremel), při použití normální vrtačky, i kdybych se tam s ní vešel, ochráním trup "něčím" abych si ho neomlel.
Spodek trupu chráním autofolií.

Zavěšení křidélek a klapek na pásku - někdy dávám rači "hmoždinkové" pantíky, dají se schovat do křídla i klapky a pak zavětruju páskou..

Jinak nevím, myslím, že tam nic riskantního není.

_________________
________________________________
Modeláři sobě http://www.ok-rimr.com


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Slavia 2,3m od Topmodel CZ
PříspěvekNapsal: pát 04.12.2015 21:37 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 18.10.2010
Příspěvky: 113
Bydliště: Jablonec nad Nisou
Konečně někdo s érem od Topmodel cz.Když jsem v létě pořídil Fascinacion,měl jsem dojem že příznivci RCMáni tuto firmu sabotují. :? Jsem též spokojen s kvalitou i zpracovním až na....nechci plevelit s Fasc. Slavii,nicméně,lítá mi to báječně. :D


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Slavia 2,3m od Topmodel CZ
PříspěvekNapsal: sob 05.12.2015 0:38 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 1.8.2013
Příspěvky: 447
Jojo. Slavii jsem mel. Moc hezke letadlo. Lec pomerne tezke. Tedy ty sendvicova kridla byla tezka. Takze honit s tim termiku slo blbe. Zase to litalo rychle a nejakej ten fukejr tomu nevadil...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Slavia 2,3m od Topmodel CZ
PříspěvekNapsal: sob 05.12.2015 10:38 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 3.1.2007
Příspěvky: 1052
Bydliště: ŽATEC
Obrázky: 0
Ten motor je Turnigy? Konkrétně jaký typ?

_________________
Nemusíš vše vědět, ale musíš vědět, kde na vše najdeš odpověď.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Slavia 2,3m od Topmodel CZ
PříspěvekNapsal: pát 18.12.2015 11:56 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 29.12.2010
Příspěvky: 103
Bydliště: Praha 9 Újezd nad lesy
vosvos píše:
Konečně někdo s érem od Topmodel cz.Když jsem v létě pořídil Fascinacion,měl jsem dojem že příznivci RCMáni tuto firmu sabotují. :? Jsem též spokojen s kvalitou i zpracovním až na....nechci plevelit s Fasc. Slavii,nicméně,lítá mi to báječně. :D

Zdar,
zrovna jsem taky pořídil Fascinationa. Měl bys nějaký poznatky? taky jsem pátral po nějakých informacích a moc jsem toho nenašel. Čím jsi to osadil...atd.

Docela se mi líbí i ten motor co dal Richard do té Slavie. zajímalo by mne jestli by šel nějakej větší brácha použít i do Fascinationa např.

http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=42048

Předem dík za info

_________________
Radek

Špatná zpráva je ta, že čas letí. Dobrá zpráva je ta, že vy jste pilot.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 18 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz