Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 24 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Palio Pro
PříspěvekNapsal: sob 05.07.2014 21:27 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 30.8.2013
Příspěvky: 11
Zdravim, chtěl bych se zeptat ,zda-li tady někdo neleta Palio Pro od Astramodel ,chtěl bych ho jako první elektrovetron ,tak se chci zeptat jak to lita a potreboval bych poradit ,jakej motor,baterie ,atd. atd.dik


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Palio Pro
PříspěvekNapsal: sob 05.07.2014 23:17 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 6.5.2009
Příspěvky: 1075
Bydliště: Nelahozeves
Mám ho, lítá to slušně, není to vysokovýkoný model ale ani to není školní model.
Motor tam mám Dualsky, co mi někdo poradil zde, když dáš hledat tak to vlákno najdeš, ale podotýkám že to s tím stoupá vlažně, žádný kolmo vzhůru, zato na 2200mAh hodněkrát.

_________________
Gaui200,Tarot450ProFBL,MinititanV2,TRex500,Raptor50,TZ-V2 Frenzy,TRex700,FutabaT-10C+nějaký letadla


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Palio Pro
PříspěvekNapsal: ned 06.07.2014 0:04 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 30.8.2013
Příspěvky: 11
Beep píše:
Mám ho, lítá to slušně, není to vysokovýkoný model ale ani to není školní model.
Motor tam mám Dualsky, co mi někdo poradil zde, když dáš hledat tak to vlákno najdeš, ale podotýkám že to s tím stoupá vlažně, žádný kolmo vzhůru, zato na 2200mAh hodněkrát.

To vlakno nemuzu najit :( a co je to prosimte presne za ten motor , fakt se v tom nevyznám .Potreboval bych to jen nejak dostat nahoru a pak hledat termiku .A ještě prosimte nakej regulator ,jestli mi poradíš k tomu motoru.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Palio Pro
PříspěvekNapsal: ned 06.07.2014 0:14 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 6.5.2009
Příspěvky: 1075
Bydliště: Nelahozeves
S váma nováčkama je problém, že chcete rady od zkušenějších a nejste ochotni kliknout "hledat" a napsat Palio a projít výsledky.
viewtopic.php?f=118&t=49955&p=840667&hilit=Palio#p840667

_________________
Gaui200,Tarot450ProFBL,MinititanV2,TRex500,Raptor50,TZ-V2 Frenzy,TRex700,FutabaT-10C+nějaký letadla


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Palio Pro
PříspěvekNapsal: ned 06.07.2014 0:30 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 30.8.2013
Příspěvky: 11
Beep píše:
S váma nováčkama je problém, že chcete rady od zkušenějších a nejste ochotni kliknout "hledat" a napsat Palio a projít výsledky.
viewtopic.php?f=118&t=49955&p=840667&hilit=Palio#p840667

No novacek tady na tomto foru sice jsem , ale rozhodne nejsem linej dat hledat .zkus dat do hledat ,,Palio" a vsad se ze ti tvoje vlakno nenajde,jestli jo tak sem slepej. jinak dik za ochotu.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Palio Pro
PříspěvekNapsal: ned 06.07.2014 0:40 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 6.5.2009
Příspěvky: 1075
Bydliště: Nelahozeves
Tak to zkus, zmačkni "hledat", napiš Palio, najde to 4 stránky a hned na první stránce poslední 4 vysledky jsou téma které jsem ti nalinkoval.
Jak asi myslíš že jsem to našel já?

_________________
Gaui200,Tarot450ProFBL,MinititanV2,TRex500,Raptor50,TZ-V2 Frenzy,TRex700,FutabaT-10C+nějaký letadla


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Palio Pro
PříspěvekNapsal: ned 06.07.2014 0:47 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 30.8.2013
Příspěvky: 11
Beep píše:
Tak to zkus, zmačkni "hledat", napiš Palio, najde to 4 stránky a hned na první stránce poslední 4 vysledky jsou téma které jsem ti nalinkoval.
Jak asi myslíš že jsem to našel já?

me to naslo 10 stranek a ani v jedny není tve téma.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Palio Pro
PříspěvekNapsal: ned 06.07.2014 1:37 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 31.7.2005
Příspěvky: 19644
To Beep- omlouvám se ultramazákovi - ale mě jako nováčkovi to našlo leda tak velký prd a ne ten "tvůj" thread - chyba v matrixu? Nebo neumím hledat? Vše je možný nevím - Radek

_________________
ICQ 638556901


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Palio Pro
PříspěvekNapsal: ned 06.07.2014 1:42 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 6.1.2009
Příspěvky: 6280
Bydliště: Praha
Obrázky: 38
neumíš hledat :-d nebo mám prostě lepší klávesnici ... zadal sem našlo thread o pohonu ....

_________________
SOVA is YouR CO-pilot
Cesta je mým cílem .......


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Palio Pro
PříspěvekNapsal: ned 06.07.2014 1:53 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 31.7.2005
Příspěvky: 19644
Milan Nes píše:
neumíš hledat :-d nebo mám prostě lepší klávesnici ... zadal sem našlo thread o pohonu ....

Ano? Tenhle ? viewtopic.php?f=118&t=49955&p=840667&hilit=Palio#p840667 - Radek

_________________
ICQ 638556901


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Palio Pro
PříspěvekNapsal: ned 06.07.2014 8:31 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 13.4.2011
Příspěvky: 2424
Bydliště: ORLOVÁ-LUTYNĚ / Dinoletiště
Obrázky: 58
Ahoj,měl jsem Aquilu Speed. Až na křídlo to jsou stejné modely. Motor byl Dualsky 3536 ,regulátor Ray 30A . S touhle konfigurací to stoupalo
svižně . Aku jsem měl 3čl. od 1800 do 2200 podle větru.
Nelítalo to špatně,ale takový Filip 600 byl lepší.

_________________
Dej blbci funkci,on vymyslí lejstro!!!
http://www.peomodel.websnadno.cz/


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Palio Pro
PříspěvekNapsal: ned 06.07.2014 20:43 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 6.1.2009
Příspěvky: 6280
Bydliště: Praha
Obrázky: 38
Ano? Tenhle ? http://www.rcmania.cz/viewtopic.php?f=1 ... io#p840667 - Radek

Ano přesně tenhle .... Milan

_________________
SOVA is YouR CO-pilot
Cesta je mým cílem .......


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Palio Pro
PříspěvekNapsal: ned 06.07.2014 21:31 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 31.7.2005
Příspěvky: 19644
No tak už vím kde je problém - každý použil jiný vyhledávání - já jel přes Google (a zjevně i tazatel) protože to na webu je tragický - Radek

_________________
ICQ 638556901


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Palio Pro
PříspěvekNapsal: ned 06.07.2014 22:09 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 30.8.2013
Příspěvky: 11
arda1 píše:
No tak už vím kde je problém - každý použil jiný vyhledávání - já jel přes Google (a zjevně i tazatel) protože to na webu je tragický - Radek

tak tak,pres ten Google,az ted sem si vsim ,ze tam nahore je taky naky,,hledat"


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Palio Pro
PříspěvekNapsal: ned 06.07.2014 23:03 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 31.7.2005
Příspěvky: 19644
Já už hledám jen přes Google - tam (hledání nahoře na webu) to nikdy nenašlo nic. Buď je to nějaký už "opravený" nebo to zcela náhodně vyplivlo ten správný odkaz - ovšem ani jedno nikoho neopravňuje vykládat něco o lenosti a tak - obzvlášť když je vidět snaha. Jsem tady už nějaký pátek a stejně mám trpělivost s lidma -obzvlášť když vidím že jsou zde noví. Kluci toleranci a trpělivost to chce -obzvlášť od "mazáků" - Radek

_________________
ICQ 638556901


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 24 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz