Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 56 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Servo do motýla
PříspěvekNapsal: úte 23.12.2014 23:03 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 8.3.2012
Příspěvky: 3005
Bydliště: SK
Možno by bolo aj toto dobré, keď vyhovuje rozmermy (ale skúsenosti nemám)
http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... c_11g.html

Je to kópia KST
http://www.modellflug-welt.com/servo-ks ... -gehaeuse/

Možno by nikoho zaujímalo aj toto nové od Emax:
http://airtekhobbies.com/es3352.html


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Servo do motýla
PříspěvekNapsal: stř 24.12.2014 10:56 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.5.2010
Příspěvky: 1941
taky jsem se na ně díval. Mám dojem, že poslední dobou ty největší šunty vadrží nejvíc. Mám už objednané Futaby S3156, tak dám naposledy šanci "osvědčené" značce.

Jen tak pro zajímavost. Rozdělal jsem motorky zablokovaných serv a našel v nich kapku plastu zaklíněnou mezi rotor a plášť motorku. Kde se tam vzala, to fakt netuším. Kartáče jsou OK. Docela mne to překvapilo. Pokud se mi povede sehnat motorek, tak jej vyměním, ale do výškovky už tohle servo nepůjde. Ty serva u mne spadly z hodnoty 1000,-Kč na hodnotu 150,-Kč. Ale je to jen můj názor a vím, že s ním hodně lidí souhlasit nebude. Nevadí.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Servo do motýla
PříspěvekNapsal: čtv 25.12.2014 13:42 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 8.3.2012
Příspěvky: 3005
Bydliště: SK
Dnes už značka nieje záruka kvality! Človek aby mal šťastie. Kúpi to isté za polovicu (ale bez záruky) Ale kašlem na záruku serva, keď model je R.I.P.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Servo do motýla
PříspěvekNapsal: pát 26.12.2014 18:37 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.5.2010
Příspěvky: 1941
kdyby šlo o kuličkový model, tak je mi to jedno. Ale on to je 3200mm F3J kousek a s vybavením co má uvnitř zase tak levný není, abych ho rozflákl kvůli kapky plastu. Ještě, že se to stalo v dílně a ne ve vzduchu. Asi bych přešel na šachy :D


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Servo do motýla
PříspěvekNapsal: pon 03.08.2015 18:41 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.5.2010
Příspěvky: 1941
přesunuto na nové téma


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Servo do motýla
PříspěvekNapsal: stř 19.05.2021 22:23 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 31.10.2008
Příspěvky: 1033
Bydliště: Holíč (SK)
Obrázky: 17
TomasC píše:
Mám 8 serv Atlas SCD v křídlech pyloňáků.


Mám tieto serva Atlas DS09-SCD v motýlu ... chcem nastaviť palubné napätie kvôli ostatným servam (kvôli výkonu) na 6V. Lenže Atlasy DS09-SCD majú Max. menovité napätie 5,5V ... myslíš že to prežijú dlhodobo o tých 0,4 - 0,5V viacej ? :) Dosť mi na tom záleží... :roll:


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Servo do motýla
PříspěvekNapsal: čtv 20.05.2021 16:01 
Administrátor serveru
Administrátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 25.4.2003
Příspěvky: 10158
Bydliště: Praha Hloubětín ČR
Obrázky: 295
Blog: Zobrazit blog (3)
slavoo píše:
Mám tieto serva Atlas DS09-SCD v motýlu ... chcem nastaviť palubné napätie kvôli ostatným servam (kvôli výkonu) na 6V. Lenže Atlasy DS09-SCD majú Max. menovité napätie 5,5V ... myslíš že to prežijú dlhodobo o tých 0,4 - 0,5V viacej ? :) Dosť mi na tom záleží... :roll:


Tak to netuším, vždy jsem na BEC nastavoval 5V.


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Servo do motýla
PříspěvekNapsal: čtv 10.06.2021 2:51 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 8.3.2012
Příspěvky: 3005
Bydliště: SK
slavoo píše:

Mám tieto serva Atlas DS09-SCD v motýlu ... chcem nastaviť palubné napätie kvôli ostatným servam (kvôli výkonu) na 6V. Lenže Atlasy DS09-SCD majú Max. menovité napätie 5,5V ... myslíš že to prežijú dlhodobo o tých 0,4 - 0,5V viacej ? :) Dosť mi na tom záleží... :roll:


Sú to serva iba na 4články. 4xNiMh (NiCd) má menovité napätie 4,8V. Ale nabité majú 1,35x4=5,4V. Ja by som sa toho trochu bál a nastavil na max. 5,5V.

Pokiaľ sú serva na 6V (meno. U) to je 5ćl. 5x1,2=6V. plne nabité 5x1,35=6,75V. Tu by som sa nebál dať aj 6.2V. Ja, ale dávam 5,8V.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Servo do motýla
PříspěvekNapsal: pát 11.06.2021 15:50 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 31.10.2008
Příspěvky: 1033
Bydliště: Holíč (SK)
Obrázky: 17
Tu píšu že podporuje 4.8-6.0V,, :)


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Servo do motýla
PříspěvekNapsal: pát 11.06.2021 22:02 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 8.3.2012
Příspěvky: 3005
Bydliště: SK
slavoo píše:
Tu píšu že podporuje 4.8-6.0V,, :)


Píšu, ale p. Horejši vie čo píše a má s nimi osobné skúsenosti (používa ich). Niekde na to aj upozorňoval, asi pri 6V odchádzali. Stále boli reklamácie.


Naposledy upravil juraj.jurej dne ned 13.06.2021 9:15, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Servo do motýla
PříspěvekNapsal: sob 12.06.2021 9:59 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 31.10.2008
Příspěvky: 1033
Bydliště: Holíč (SK)
Obrázky: 17
Kontaktujem ho ale to neboli reklamacie kvoli vysiemu napatiu myslim..
Nastavene mam 5,8V a 0,3V nemoze ublizit ked tam budu samozrejme i nejake straty.

OK ale beriem na vedomie … dik!


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 56 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 11 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz