serfar30 píše: Večer jsem přijel domu s rotorovouhlavou a manželka "co to stálo, tolik mne stálo kolo"
A muzes za to ze si koupila levny kolo ?
serfar30 píše: Večer jsem přijel domu s rotorovouhlavou a manželka "co to stálo, tolik mne stálo kolo"
serfar30 píše:přesně přiložení tkaniny a následné tupování při prvním pokusu. Dělalo mně to to co tobě hrůza
serfar30 píše:veko1 dej vědět jakmile budeš pořádat další akci rád se zůčastním
serfar30 píše:zdar pánové měl by někdo zájem ?
pavel123 píše:
Zdravím,
mě by to asi docela zajímalo, ale záleželo by to na tom, co by zajímalo ostatní zájemce. A s časem to mám složitější díky rodině, takže takhle slíbit naslepo to moc nemůžu![]()
Ale podle toho, kdy by to bylo a co by tam bylo, bych se třeba zúčastnil, pokud by ještě bylo místo.
P.
veka1 píše:..... jak ,jeste bylo misto? Uz mate koordinatora a ten ma seznam lidi ? Na jeden zatah se do dilny rozumne vleze cca 8 ( +- 2) lidi....z toho je nutno vychazet.
Chce to kouknout do sousedniho vlakna, jak si to kluci zorganizovali.
Ja provedu a zabezpecim ( stejne jako u predchozich seminaru) pouze praktickou cast (pokud bude zajem). Zorganizovat si to musite sami mezi sebou.![]()
veka1
serfar30 píše:pavle 123 : já taky beru účast jako 100% .Tak to už jsme dva a nemám to tak daleko. Navrhuji to udělat jako dvoudenní a spojit to s večerním pokecem u pivka. Mne by zajímalo laminování kopita a eventuelně výroba forem.Hlavně rady od profíka se vždy hodí , úspora času a materiálu. Rád vás poznám i osobně.