peta1
|
Napsal: pát 01.01.2021 23:56 |
|
Protřelejší uživatel
|
 |
Registrován: 5.11.2013 Příspěvky: 183 Bydliště: Veltruby u Kolína
|
Banggood je bezpečná platforma. A co mají evropské sklady, tak je dodání velmi rychle a bez dalších nákladů jakou jsou cla a DPH. Za poslední dva měsíce mám z Banggoodu dva benzínové motory Rcgf a stavebnici fokkeru za poloviční cenu než stávala v ČR. Vše šlo z českého skladu a do týdne bylo doma.
|
|
Nahoru |
|
 |
RadekH
|
Napsal: pát 01.01.2021 23:59 |
|
Protřelejší uživatel
|
 |
|
Banggood bez problému, vše co jsem objednal vždy došlo, ale modely tam nekupuji, tak nemůžu referovat v jaké jsou kvality.
|
|
Nahoru |
|
 |
bahora
|
Napsal: sob 02.01.2021 0:06 |
|
Zkušený debatér
|
 |
Registrován: 23.11.2016 Příspěvky: 275 Bydliště: Český Těšín Obrázky: 2
|
poslední dodávky za půl roku neodeslány a ze strany Banggoodu stronovány s vrácením platby na paypal paradoxem je, ze po celou dobu mají u zboží informaci, že je skladem k objednání, ale neposílají stále odkládají a pak po měsící a půl až dva to stornují.
Předloni mi odmítli reklamaci karosérie auta, která přišla v bublinkaté obálce přelomená na dvě poloviny ..... nabídli 1/3 ceny a nic víc.
Takže tento obchod u mne skončil. Zlatý aliexpress
|
|
Nahoru |
|
 |
PBS
|
Napsal: sob 02.01.2021 0:30 |
|
Mecenáš serveru
|
 |
|
Banggood bez problémů, a z Evropy i rychle. Jednou napsali že je to out of stock (z evropského), ale do dvou týdnů to bylo taky v Čechách. Jenomže pak to končí na poště (té české bohužel), kam si musím sám chodit, nedoručují, nedají vědět. Přijdu na poštu, a tam mi to dají - takže je nutné sledovat stav delivery a zajít si pro to. Aspoň naše pobočka tady doručuje jen občas a jen něco. Za to ale Banggood nemůže, ten funguje dobře.
|
|
Nahoru |
|
 |
Pavelev
|
Napsal: úte 16.03.2021 14:33 |
|
Celkem nový uživatel
|
 |