Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 430 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 25, 26, 27, 28, 29  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: nákup v HobbyKingu - i po změně
PříspěvekNapsal: čtv 09.03.2017 9:32 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 16.11.2009
Příspěvky: 303
Bydliště: Čechtice
Hmm, tak to je dobrá opičárna. Když si dám seřadit podle ceny a jen ze skladu EU, tak to stejně řadí podle ceny starting from a je to různě proházený.
Ten novej design navrhoval nějakej pitomec. Vůbec nechápu jak si třeba mám v EU skladu zobrazit všechny 4S baterky. Dřív to šlo. Nově to nejde.

_________________
Lantian LT210, Sky Surfer X8
Frsky Taranis X9D


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: nákup v HobbyKingu - i po změně
PříspěvekNapsal: čtv 09.03.2017 10:30 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 22.9.2008
Příspěvky: 2257
Bydliště: Nové Mesto nad Váhom
No všeobecne im vyhľadávanie moc dobre nejde ...

To už radšej robím tak, že to dám do gúglu vrátane spojenia HobbyKing a hneď mám tie odkazy, ktoré chcem...
Blbé, ale čo už...

_________________
Realistické RC modely - http://rcmodely.cevaro.sk


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: nákup v HobbyKingu - i po změně
PříspěvekNapsal: pon 13.03.2017 9:28 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 16.11.2009
Příspěvky: 303
Bydliště: Čechtice
Nemáte někdo tušení, odkud HK dodává do ruska a jestli mají rusové nějakou daň na věci z číny?
Lítám tam několikrát do roka, tak mě zajímá, jestli by nevyšlo levněji si to nechat poslat tam a pak si to dovézt z Ru do ČR v batohu.

_________________
Lantian LT210, Sky Surfer X8
Frsky Taranis X9D


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: nákup v HobbyKingu - i po změně
PříspěvekNapsal: úte 14.03.2017 18:55 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 16.11.2009
Příspěvky: 303
Bydliště: Čechtice
Chtěl bych objednat z HK Turnigy Reaktor 1000W. Má cenu čekat na nějakou slevu nebo buddy kód? HK moc nesleduju, tak nevím jestli tam dělají nějaké slevové akce.

_________________
Lantian LT210, Sky Surfer X8
Frsky Taranis X9D


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: nákup v HobbyKingu - i po změně
PříspěvekNapsal: stř 15.03.2017 9:27 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 22.9.2008
Příspěvky: 2257
Bydliště: Nové Mesto nad Váhom
Tak zaujímavá perlička:

Objednávam LiPo z EU skladu, na stránke popisu Lipolky je status "in stock"...
Dám do košíka a v košíku "Out of Stock"...
Pozerám, zmažem, overím trikrát a to samé...

Niekde niečo nefunguje...

_________________
Realistické RC modely - http://rcmodely.cevaro.sk


Naposledy upravil mior dne stř 15.03.2017 10:15, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: nákup v HobbyKingu - i po změně
PříspěvekNapsal: stř 15.03.2017 10:03 
Mazák
Mazák

Registrován: 30.8.2011
Příspěvky: 4603
Bydliště: Plzeň, CZ
Obrázky: 0
Podobna zkusenost s Tyrantem. Na webu In Stock, ozval se borec ze je out of stock takze ho vyhodili z objednávky a poslali zbytkovou. Stale byl in stock tak jsem ho tam hodil znova a druhy den ho odeslali. Balicky dorazili presne den po sobe.

_________________
210,280X8,480 Hexa, 3.4m Go-3, EDF Goshawk, Huricane XL, EPP Spartan, SkySurfX8, SE.5 pred opravou


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: nákup v HobbyKingu - i po změně
PříspěvekNapsal: ned 19.03.2017 15:32 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 16.2.2017
Příspěvky: 10
Bydliště: Ústí nad Orlicí
Zdravím chtěl jsem si v hobbykingu objednat lipo baterie. Tak jsem si zalozil paypal, poslal 1400 kč na něj. Ale při placení to přejde na stránky paypalu kde je cena xx dolaru a prevedeno na czk, ale je tam i poplatek u toho. Já myslel že paypal je zdarma bez poplatků ?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: nákup v HobbyKingu - i po změně
PříspěvekNapsal: ned 19.03.2017 16:07 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 29.4.2011
Příspěvky: 7186
Bydliště: ČR
Obrázky: 7
cortex2 píše:
Já myslel že paypal je zdarma bez poplatků ?


A že ho sponzoruje Bill Gates :roll: .

_________________
Člověk je tak složitá bytost, že o tom lidstvo nemá ponětí.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: nákup v HobbyKingu - i po změně
PříspěvekNapsal: pon 20.03.2017 13:08 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 22.6.2008
Příspěvky: 3777
Amper píše:
Podobna zkusenost s Tyrantem. Na webu In Stock, ozval se borec ze je out of stock takze ho vyhodili z objednávky a poslali zbytkovou. Stale byl in stock tak jsem ho tam hodil znova a druhy den ho odeslali. Balicky dorazili presne den po sobe.


Tohle bych viděl spíš jako nějaký "drobný šum", ne jako "systémovou chybu". Podobný stav vznikne snadno třeba u posledních kusů, kdy je něco objednáno a nevyřízeno a třeba padne nějaké storno atd. - ono to v podstatě úplně dokonale vyřešit ani nejde, vždy je nějaká prodleva. V naprosté většině případů to samozřejmě sedí, ale asi by bylo spíš divné, kdyby se to v tom množství objednávek co má HK nestalo aspoň někdy.

Co mne spíš štve (a tady už to je chyba, ne "princip") je to, že jsem víckrát narazil na bordel v kategoriích. Zcela aktuální příklad - chci určitý motor NTM (nově Prodrive), otevřu kategorii Prodrive-35mm a prostě tam v EU není. OK, stane se, neřeším, ale vzápětí čistě náhodou zkusím hledat obecněji v outrunners-by size-35mm a ejhle, on tam je a mají ho skladem. Prostě někdo zpackal zadání správných kategorií :-(
A bohužel se to neděje tak výjimečně, vím i o dalších případech, člověk pak dost ztrácí důvěru k procházení po kategoriích. A pokud nehledám přesně danou věc, ale teprve si vybírám v jisté oblasti, tak pak snadno minu něco, co by se mi jinak hodilo :-(


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: nákup v HobbyKingu - i po změně
PříspěvekNapsal: pon 20.03.2017 15:45 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 26.9.2015
Příspěvky: 67
Bydliště: Praha, Zlín
Ahoj, fungují vám v posledních dnech stránky hobbykingu? Když se tím proklikávám, tak to po chvíli vyhodí
Příloha:
hobbyking.png
hobbyking.png [ 23.33 KiB | Zobrazeno 617 krát ]

_________________
Phoenix 2000.
Rozestavěno: 3PD akro, 3PDlab Messerschmimtt BF 109 H/F, YAK 55 EVO Dualsky


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: nákup v HobbyKingu - i po změně
PříspěvekNapsal: pon 20.03.2017 15:56 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 22.6.2008
Příspěvky: 3777
Jo, pohoda, právě tam visím a klikám objednávku, vše normální.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: nákup v HobbyKingu - i po změně
PříspěvekNapsal: pon 20.03.2017 19:38 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 27.11.2009
Příspěvky: 344
Bydliště: Praha 9
Taky cajk.
Mám jiný problém. Potřebuji šestičlánek Li-po do 550ky a voni mají v EU max 4500mAh,ale já bych si představoval 5000-5200. Jinde jsou,ale nepošlou. Asi si budu muset složit ze dvou tříčlánků. :-(

_________________
Aurora 9
T-Rex 550X Dominator
T-Rex450sport
T-Rex250
Phoenix sim
ICharger 208B
Reaktor 300W 20A


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: nákup v HobbyKingu - i po změně
PříspěvekNapsal: pon 20.03.2017 19:45 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 9.9.2012
Příspěvky: 152
Bydliště: Nové Město na Mor.
Mam stejny problem... Zatim sem teda koupil jen dve 6s 4000mAh. Jeste mam tri baterky funkcni z lonska, tak mi to zatim staci na to moje poklidny litani.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: nákup v HobbyKingu - i po změně
PříspěvekNapsal: pon 20.03.2017 20:34 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 26.9.2015
Příspěvky: 67
Bydliště: Praha, Zlín
Mě stránky fungují, než si nechám vytřídit zboží v EU skladu...Což je docela zásadní problém. Třeba ta akce na St. Patricka, rozkliknu ji, ukážou se mi věci, chci vidět co je ve skladu EU a už jsem namydlenej:(
EDIT: Hmm, tak v IE to funguje, v chrome to nejde i přes to, že jsem vypnul všechna rozšíření jako adblock, etc a vymazal cookies. Achjo

_________________
Phoenix 2000.
Rozestavěno: 3PD akro, 3PDlab Messerschmimtt BF 109 H/F, YAK 55 EVO Dualsky


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: nákup v HobbyKingu - i po změně
PříspěvekNapsal: pon 20.03.2017 21:26 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 22.6.2008
Příspěvky: 3777
Já mám Safari na Macu a vše OK, ale dopoledne jsem se tuším na něco koukal i v MSIE na Win 8.1 a jelo to taky, tam jsem ale nedělal tolik operací, tak bych se možná časem k nějaké nekorektnosti dostal.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 430 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 25, 26, 27, 28, 29  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz