Ahoj, klidně ti ukážu louku na kterou chodím. Ozvi se. Ivan
Ahoj Ivane. Minulý týden jsem na tebe zatroubil v autě, když ses vynořil někde nad Arrows u silnice s poletuchou v ruce. Jsem rád, že jsi v pořádku. L.
_________________ Když jde všechno proti tobě, pamatuj, že letadlo vzlétne vždy proti větru a ne s větrem. H.Ford.
Ahoj Ago tak se co nejdřiv uzdrav ať se mužeš kochat venkovni atmosferou z litani. Mam dotaz na Supana kde chodi litat ( padat) a plavat. Ja osobně litam s přestavkami bo to trochu flakam na polaneckych loukach a plavu s kolegou Lolinem na rybniku u střelnice u Skalky. Párkrát jsem byl na Hlučině. Hoši zdar.
Ahoj kluci. Davam zde info o akci na Hlučinske štěrkovně na koupališti ( kruhovy bazen) 10.6. Pořada Kubik-team.estranky.cz . Jedna se o lodičky. Předběžně jsme domluveni z Lolinem,Supanem,Jirkou a Tikytaka. Pokud se nas tam sejde vic budu rad bo dlouho jsme se neviděli. A pokud se domluvime dřive mužeme se sejit na pivku a pokecat. Děkuji za pozornost. Letu a vodě zdar. Alonzo
Ahoj tak to je pech no ale hlavně že to nebyla totalka. Kde jsi lital ?
Na chalupě nad Fulnekem. Máme tam oddílovou chlaupu. Jsou věci které dokud nezažiješ tak se na ně nepřipravíš. Štěstí že to bylo mimo obydlené místa a že tam byla ta 150 cm řepka. posílám odkaz na video z letu: https://photos.app.goo.gl/E397TBaLoL8ho5oD8
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru