RCmania.cz - web pro modeláře a modely
http://www.rcmania.cz/

RCMapy.com - Modelářská letiště, dráhy a vodní plochy
http://www.rcmania.cz/viewtopic.php?f=11&t=14767
Stránka 1 z 6

Autor:  happy_cz [ stř 05.11.2008 0:17 ]
Předmět příspěvku:  RCMapy.com - Modelářská letiště, dráhy a vodní plochy

Caues, mrknete na RCMapy.com - Mapa RC lokalit :!:

Jedna se o prvni verzi, resp. test toho, co umi API Google map, aplikovano na tolik zminovane mapy modelarskych placku atd. :) Cimz take plnim svuj slib z leta, ze neco "do konce tydne" udelam :) V lete to bylo "skoro hotove", tak jsem to vcera konecne ucesal a pustil ven :)

Co to mimo zobrazovani map ode me a Vzduchoplavce umi ?
    - Navigaci po oblastech (Oblasti CZ|SK).
    - Zobrazeni seznamu lokalit vcetne souradnic.
    - Automaticke filtry = prepinani zobrazovani skupin ikonek/objektu.
    - Odkaz do mapy na urcene misto, priklad - letiste Strakonice
    - Ulozeni pozice mapy pro dalsi navstevy rcmapy.com
    - Prohledávat mapy (neprohledava lokality)
    - Zobrazovana je vzdy akt. verze jednotlivych map, zmeny jsou videt okamzite.
    - Bezi to na Firefoxu, IE i Opere, co jsem zkousel :)
Zatim zname chyby = zejmena problemy API gmap.
    - Lokality se pri prvnim nacteni nezobrazi vsechny, az pri dalsim pohybu v mape se postupne zobrazuji.
    - Seznam lokalit vypisuje vzdy to co je/bylo na mape, tudiz nemusi obsahovat kompletni vycet lokalit, viz vyse.
    - Nektere z lokalit se nezobrazi diky chybnemu importu do Google maps puvodnich map od ZDZD nebo pouziti vlastnich ikon.
    - Bubliny "vypadaji jinak" nez v orig. rozhrani gmap :)

Pokud znate jeste nejake dalsi mapy, dejte vedet, mohou byt tez zobrazovany na rcmapy.com. Pripominky, chyby, nebo pochvaly :D piste prosim sem do tohoto threadu.

Nove lokality pridavejte primo pres orig. rozhrani Google MAP (RCMapy.com>Nastroje>Vlozit lokalitu) :idea:

Jinak je potreba podekovat zejmena ZDZD za puvodni verzi map z Google Earth, pak Vzduchoplavcovi za souhlas se zarazenim jim spravovane mapy na rcmapy.com a VAM VSEM za zverejnovani svych lokalit :!:

PS: Co dal ? Mam toho rozmysleno spoustu, takze nekdy po novem roce bych rad pustil ven dalsi novou krasnou skvelou verzi = eliminace problemu API, nove rozhrani, komunitni web2.0 atd.atd. 8)

Autor:  Zero [ stř 05.11.2008 7:53 ]
Předmět příspěvku: 

http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF8& ... .84375&z=7

Autor:  luk63 [ stř 05.11.2008 9:42 ]
Předmět příspěvku: 

Nevím, kde dělám chybu, ale odkaz na rcmapy je nefunkční. :(

Autor:  scarabeus [ stř 05.11.2008 9:47 ]
Předmět příspěvku: 

luk63 píše:
Nevím, kde dělám chybu, ale odkaz na rcmapy je nefunkční. :(


Chybu mas na svem prijimaci :-D Tady vse premava jak ma :-)

Autor:  luk63 [ stř 05.11.2008 9:53 ]
Předmět příspěvku: 

Vyřešeno. Pokud jenom kliknu na odkaz, tak nejede, musím ručně doplnit www

Autor:  Vzduchoplavec [ stř 05.11.2008 10:48 ]
Předmět příspěvku: 

Covece, par poznatku:

1) Je tam chyba v javascriptu - nkde chybi konec slozene zavorky - vyskakuje mi tu okynko s hlaskou.

2) Nefunguje zoomovani pres kolecko mysi, coz je trochu neprakticke.

3) Pri kliku na lokalitu v seznamu take vyleti javascript error a dana lokalita se nezobrazi.

Autor:  happy_cz [ stř 05.11.2008 11:18 ]
Předmět příspěvku: 

Caues, diky za pripominky a trpelivost :)

Pokud nefunguje http://rcmapy.com melo by fungovat http://www.rcmapy.com :!:

Problemy s dostupnosti jsou nekde na strane webhostera, holt maj volby :( Jedna se pravdepodobne o nerefreshnuty alias v dns, coz se projevuje tim, ze nekomu "adresa rcmapy.com" nefunguje (me zrovna z ruznych pocitacu ruznych provideru ano :?
Chyby v javascriptu pravdepodobne mas starsi verzi=>refresh, nicmene i v te ve FF a IE nefunguje zobrazeni lokality ze seznamu, v opere to pro zmenu bezi, mrknu na to.
Zoom koleckem zalezi na podpore zoomu v API gmap, jeste to proverim/zprovoznim.

Autor:  Marek71 [ stř 05.11.2008 11:57 ]
Předmět příspěvku: 

Potvrdzujem bod 1), js chyba vo FF aj v IE, FireBug mi hlási "mc is not a function"

Autor:  volmar [ stř 05.11.2008 16:53 ]
Předmět příspěvku: 

cua hele jak sem tak na to koukal tak sem tam nasel jeden malinkej nedostatek u tech podhoran tam jenapsano p odomluve s vezi ale aby ste tam mohli litat tak tma jeste musi bejt nekdo z klubu ale musi to bejt i na ty vezi :idea: :roll:

Autor:  DAF [ stř 05.11.2008 16:58 ]
Předmět příspěvku: 

Ahoy, kouknul jsem na to a jsem konsternován :? ! V Karlíně na Rohanském ostrově je označená uválcovaná plocha 600 x 200 m a je označená jako možné letiště! Byl tam už někdy někdo z Vás poletovat a s jakým výsledkem? Protože je to skoro v centru, nedokážu si to předastavit.

Autor:  happy_cz [ čtv 06.11.2008 2:22 ]
Předmět příspěvku: 

Tak by to melo byt opraveno, vyzkousejte :) JS, zoomovani, seznam lokalit. Jinak plati vyse uvedena omezeni.

2daf: sice jsem tam tu znacku nedaval, ale cim jsi prosim te konsternovan ? :) Popis nelže, jezdim tudy kazdy den do prace, je to proste uvalcovana velka plocha :lol: BTW Pokud tomu chces rikat letiste :roll:

Autor:  MAD_BOXs [ čtv 06.11.2008 7:52 ]
Předmět příspěvku: 

Můžeš opravit tuto pozici?
http://www.mapy.cz/#x=136270592@y=13710 ... _149768065

Autor:  DAF [ čtv 06.11.2008 19:48 ]
Předmět příspěvku: 

to happy_cz právě tím, že to je (skoro) uprostřed města. Pokud by tam jezdily čuďáky po zemi, tak v poho. Ovšem jít tam s čuďákem do vzduchu, asi bych možná zvedl PVOS, nebo přinejmenším MP, či tomu podobné organizace. Já jsem v pradávných dobách poletoval na fotbalovém (škvárovém) hřišti, ale s účkem 8) , to šlo. RC ale potřebuje trošku větší prostor.

Autor:  happy_cz [ čtv 06.11.2008 23:23 ]
Předmět příspěvku: 

2DAF: OK :lol:
volmar, madboxs: lokality opraveny

Autor:  valajda [ pát 07.11.2008 1:15 ]
Předmět příspěvku: 

Můžeš opravit tuto pozici na mapě z rcserver.cz?
Svah - Šovov II - JZ
Měla jmenovat: Svah - Šonov II - JZ
A správné souřadnice jsou tady
Loc: 50°35'38.739"N, 16°24'41.089"E

Co je třeba k přidání nové lokality? Z Google Earthu ani přímo z účtu na googlemaps se mi to nějak nedaří... :-(

Stránka 1 z 6 Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/