Strašně nerad, omlouvám se, ale nedá mi to. Tahle ,,křesla,, jsem o popelnici opřel tři. Z toho dvě dobré. I s transportními futrály. Člověk na tom sedí jak na vystřelovacím deštníku a neví kdy bouchne. Kromě toho, ani nemusí foukat a látka na nich použitá, chladí jako sviň. Jestli tedy máš svá záda rád a hlavně ledviny, chce to změnu.
Souhlas... ale ,abych pravdu rekl, nezbyva cas v nem posedavat.
Mam celkem tri kusy, kere u mne zustali po jednom seminari a nikdo se k nim nikdy neprihlasil, presto ze casem tech seminaru probehlo jeste nekolik.
Toz je vozim v autaku, co kdyby nastal okamzik na chvili posedet s kamarady , ze jo. Na fotkach videt jsou, bo jeden mosi byt pripraveny i na necekane situace.
Pozn. kdyz uz , tak si radeji lehnu... proto mam v aute postel a pro jistotu i dalsi drobne vybaveni , napr .stul, hajzlik , plynak, nadobi,chlast,vercajk , atd....proste klasika, sebestacny modelar.
Měl jsem tu čest a být u toho, když jeden z nestorů našeho klubu, pan Alfons zalétával svůj první EDF model, který si pořídil ve svých 80-ti letech. Je to prostě frajer a je mi ctí se s ním potkávat na našem letišti.
Bylo fakt pěkně; sice moc sluníčka nebylo, ale jinak klidno. Kytičky navozují pocit jarní romantiky. Počet baterek < počet přistání. Musím se učit některé nové návyky, krabice Mz-16 je trochu větší a kniply jsou o kousek dál od pupku; po prvním odhození jsem hledal knipl křidélek
Registrován: 26.7.2020 Příspěvky: 1091 Bydliště: Žilina, let.Hôrky-Brezovec , SK Obrázky:7
krasny model Vidim v tom Albatrose reprak (zvukovy modul) alebo ide o magneticky spinac , hrdlo na capovanie paliva ci nieco ine ? (na pravej strane trupu , za baterkou... )
Uživatelé procházející toto fórum: mati a 3 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru