Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 50 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: ned 05.04.2015 6:02 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 4.1.2014
Příspěvky: 764
Bydliště: Přerov, Czech Reuplic
Hele nezoufej, pokud to má problém s českým windows, tak to nebude jediný problém s jazykovou mutací. Napište výrobci, určitě to v krátké době napraví. Je potřeba počkat a doufat. Je potřeba si položit otázku, vyplatí se čekat? Lítáte už někdo s GPro? Jaká je? Dá se k něčemu přirovnat?

_________________
LOGO 550 SX - Brain // SAB Goblin 380 - Brain // HELI-X V6


Nahoru
 Profil  
 
 
PříspěvekNapsal: ned 05.04.2015 7:39 
Mazák
Mazák

Registrován: 12.10.2012
Příspěvky: 570
Bydliště: Praha 6 ČR
Já nezoufám, jen mě štve že se pokouším dva měsíce rozchodit GPRO a až ted jsem narazil toto vlákno.A s pomocí kluka co umí počítače,to rozchodil. Ale nemohu mu říct,hele půjč mě notebok, já to potřebuji poštelovat, zase s dalším pomocníkem neb anglicky neumím.Tak se budu další dva měsíce koukat na helinu na poličce a ještě vlastně nevím jak to chodí.Sice na trubce jsou lítací videa, ale všechno bude jinak. Vlastně zoufám a ještě mě napíšeš že to není vše. Zouf zouf zouf. Mám sny o démonech,nebo jednom?

_________________
MCPX-BL, blade 130x,trex 500, trex 550 dominator, dx7


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: ned 05.04.2015 8:02 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 4.1.2014
Příspěvky: 764
Bydliště: Přerov, Czech Reuplic
Anglické wokna jsou stejné jako české, alespoň to kde všechno najdeš :) takže instalace bych se nebál. Pokud jde jen o nastavení stabilizace, tak by ti výkonově měl stačit virtualbox. Je to virtualizační nástroj. Jednoduše pustíš nad svým systémem jiný. Bez toho aby to udělalo něco s tvým. Aplikace je zdarma. Když budeš potřebovat, tak si ten systém pustíš a až budeš mít hotovo, tak jej zase vypneš. Je to jako by sis pustil nějakou hru v počítači (obrazně řečeno). Tady máš nějaké video na trubce, jak to vypadá https://www.youtube.com/watch?v=LGUfa2HIx0E

_________________
LOGO 550 SX - Brain // SAB Goblin 380 - Brain // HELI-X V6


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: ned 05.04.2015 8:16 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 8.5.2006
Příspěvky: 8968
Bydliště: Bratislava dnv SK
beka píše:
Tak potvrzuji, GPRO se spojí jen s OS windows v angličtině. Zkoušel to můj známý a potvrdilo se to.Zkoušel GPRO, které bylo staženo na anglické verzi, zapojit s českým windowsem, ale nekomunikuje.Hned bych to prodal kdyby to někdo chtěl.

Silne mi to pripomína problém so softom k nabíjačke, ktorý mal v nejakej časti natvrdo "desatinný oddeľovač" bodku, a oddeľovač záznamov čiarku, a v inej časti programu to ale bral zo systémových nastavení.
Stačilo si to prepnúť, normálne cez ovládací panel, a program šlapal ako hodinky.
Len potom v nejakom Exceli prípadne iných programoch (lokálnych stavaných na slovenčinu) sa to nejak prejavilo že zas blbli tie.

Ako prvý krok by som v tých anglických windows nastavil regional settings na české (desatinný oddeľovač "," a oddeľovač záznamov ";") či program neprestane fungovať.
Ak prestane, máš zrejme vyhraté.

Samozrejme môže stačiť keď si to doma na českom Windows nastavíš na anglické = desatinná bodka a oddeľovač čiarka namiesto bodkočiarky, a možno to začne fungovať a nemáš čo riešiť..

Keby to nepomohlo, navrhol by som ešte aj skúsiť to na slovenských Windows. Na rozdiel od českých ide o anglický základ len s jazykovou "nadstavbou".. Ale pripadá mi to nereálne že by to bolo nejakými ovládačmi či čím. Napadá ma už jedine názov kľúča v registry, k nejakému ovládaču serial či usb, či v českom windows nie je preložený.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: ned 05.04.2015 20:06 
Mazák
Mazák

Registrován: 12.10.2012
Příspěvky: 570
Bydliště: Praha 6 ČR
Díky za nápovědu,ale je rozhodnuto,je objednán DEMON

_________________
MCPX-BL, blade 130x,trex 500, trex 550 dominator, dx7


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pát 10.04.2015 17:26 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 11.12.2008
Příspěvky: 211
Bydliště: České Budějovice
Tak jsem napsal e-mail do Align.tw
Byl jsem odkázán na zastoupení Align v ČR firmu trivox TRIVOX a zde je odpověď:
Dobrý den,
s tímto problémem Vám asi bohužel nedokážeme pomoci, kontaktujte podporu Microsoft.
S pozdravem
Technická podpora
TRIVOX
Kontaktoval jsem rovněž dalšího prodejce a zde je odpověď
Dobrý den,
dle výhradního dodavatele pro CZ není chyba v jednotce Align, ale v české verzi windows. Zatím žádné jiné řešení neznáme.
Mám se obrátit na podporu Windows .
Takže suma sumárum , všichni prodejci vesele prodávají supercombo verze , u kterých nejde naprogramovat Gpro a je jim úplně jedno že se každý z nás modelářů nebude do počítače nainstalovat Anglické Windows aby to rozchodil . Je to skutečně k nasrání a většina lidí kupuje zbytečně za své peníze jiná bezpádla , i když jsme si zaplatili supercombo verze .
p.s. Spirit chodí bezvadně a Gpro leží na stole jako v současnosti nepoužitelný.

_________________
T-REX 600 DOMINATOR,T-REX 500,T-REX250-prodán,Supra Fly 10cm,Mistral,Funfly6,5 ,Viper 3D elektro.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pát 10.04.2015 19:29 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.11.2008
Příspěvky: 7904
Bydliště: Benátecká Vrutice, ČR
Řek bych, že je to nesolidní jak od Align, tak od Trivoxu, který by na ně měl tlačit, a ne dělat mrvého brouka. Případně by měli alespoň umožnit vrácení nepoužitelného zboží. Podobný problém se kdysi řešil s instalací nové verze CATIA (sw CAD/CAM). Taky byly problémy v lokalizované verzi W7. Vím že je to sice hodně nesrovnatelné, ale problém řešil a vyřešil Dasault ve spolupráci s Technodatem (dodavatel CATIA), nikoli Microsoft. Jestliže jiné programy dokážou v lokalizovaných verzích fungovat, nevím proč by neměl tento a problém je určitě na straně Align. Možná by stálo za to, rozmáznout i na cizích fórech. Celý svět přece nepoužívá je anglická windows.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte 28.04.2015 18:32 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 11.12.2008
Příspěvky: 211
Bydliště: České Budějovice
Nový poznatek
Na Slovenských Windows Gpro chodí

_________________
T-REX 600 DOMINATOR,T-REX 500,T-REX250-prodán,Supra Fly 10cm,Mistral,Funfly6,5 ,Viper 3D elektro.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Align G PRO nejde s CZ Windows
PříspěvekNapsal: čtv 14.05.2015 7:23 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 11.12.2008
Příspěvky: 211
Bydliště: České Budějovice
Nedokážu spojit nové bezpadlo Align Gpro s počítačem , vše zapojeno dle manuálu ale po připojení kabelu , nebo napájení do Gpro počítač pípne ale stále vyhledává a nespojí se .
Řešil jsem to v heli jiné , ale tato informace je důležitá a proto píši i v tomto vlákně.
Výsledek řešení po mnoha dnech snahy :
Problém způsobují České Windows , jednotka e nespojí s počítačem i když je program a ovladač správně nastaven .
S Anglickými Windows, Slovenskými Windows to jde připojit . Včera jsem po rozhovoru s prodejcem v Plzni
náhodou zjistil že mu další vlastníci zasílají na reklamaci bezpádlo a jemu to jde spojit ( má Anglická Windows) .

Stojí to spoustu z nás čas a peníze za zbytečné posílání na reklamaci a pravdu Vám nikdo neřekne .
Řešení s Align je v nedohlednu .
Údajně se někomu podařilo G PRO spojiti s CZ Windows.
Zašlete info
Franta

_________________
T-REX 600 DOMINATOR,T-REX 500,T-REX250-prodán,Supra Fly 10cm,Mistral,Funfly6,5 ,Viper 3D elektro.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Align G PRO nejde s CZ Windows
PříspěvekNapsal: čtv 14.05.2015 8:22 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 25.3.2008
Příspěvky: 364
Bydliště: Plzeň, CZ
Nestačí jen cz WIN přepnout do AJ?

_________________
Spirit System Heli & Aero
JETI DS Duplex
http://www.habada.cz


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Align G PRO nejde s CZ Windows
PříspěvekNapsal: čtv 14.05.2015 9:15 
Mazák
Mazák

Registrován: 30.8.2011
Příspěvky: 4677
Bydliště: Plzeň, CZ
Obrázky: 0
Pokud je podobny problem tak to dost casto delaj regional settings. Proste soft nepocita napr. s desetinou carkou misto tecky nebo formatem datumu.

Zkusil bych prenout regional do ENG verze. Zacal bych desetinou teckou. Dovedu si predstavit ze bezpadlo posle verzi softu 1.0, appka na to posle default text to float ktery pracuje s carkou
a je to v cudu.

_________________
210,280X8,480 Hexa, 3.4m Go-3, EDF Goshawk, Huricane XL, EPP Spartan, SkySurfX8, SE.5 pred opravou


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: úte 09.06.2015 21:03 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 13.12.2012
Příspěvky: 10
Bydliště: Nový Jičín
Chci se zeptat. pochopil jsem správně, ze zhlédnutých videí, že mi nepomůže ani bluetooth modul, pokud se nespojí nejprve Gpro s PC?

_________________
HK-600, HK-450, TREX DOMINATOR 500, AURORA 9


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte 09.06.2015 22:09 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 11.12.2008
Příspěvky: 211
Bydliště: České Budějovice
Tablet s androidem se nespoji pomoci usb kabelu , kupovat original align blutu modul za 1500 nebudu . Uvital bych informaci zda se nekomu podarilo pripojit pomoci blu tu modulu na android . To je posledni sance pro tento system Gpro.
Franta

_________________
T-REX 600 DOMINATOR,T-REX 500,T-REX250-prodán,Supra Fly 10cm,Mistral,Funfly6,5 ,Viper 3D elektro.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pát 28.08.2015 6:27 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 11.12.2008
Příspěvky: 211
Bydliště: České Budějovice
Mohl by se mi podívat vlastník Align BT modulu jak jsou zapojeny dráty do datové přípojky - zkusím zapojit neoriginální BT modul přes datovou přípojku ?
Pokud dám na kabel pro propojení s počítačm BT modul tak mi to nefunguje .
Franta

_________________
T-REX 600 DOMINATOR,T-REX 500,T-REX250-prodán,Supra Fly 10cm,Mistral,Funfly6,5 ,Viper 3D elektro.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř 13.01.2016 21:39 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 11.12.2008
Příspěvky: 211
Bydliště: České Budějovice
Tak za celou dobu žádná informace .
Gpro definitivně nerozchodím a odkládám ho jako nepoužitelné - snaha řešit něco ze strany prodejců je absolutně nulová a k smíchu .
KONČÍM Z MÉ STRANY INFORMACE NA TOTO VLÁKNO.

Radana závěr NEKUPOVAT

_________________
T-REX 600 DOMINATOR,T-REX 500,T-REX250-prodán,Supra Fly 10cm,Mistral,Funfly6,5 ,Viper 3D elektro.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 50 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz