Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 50 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Gpro se nespojí s počítačem
PříspěvekNapsal: pon 16.03.2015 12:00 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 10.7.2014
Příspěvky: 561
Bydliště: Moravský Krumlov
Obrázky: 3
frantas píše:
Jednotka zaslána na přezkoušení k prodejci - tak uvidím .


Docela jsem zvědav na výsledek.

_________________
MJX F45, Walkera Tali H500, DJI P3A


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Gpro se nespojí s počítačem
PříspěvekNapsal: sob 21.03.2015 21:12 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 11.12.2008
Příspěvky: 211
Bydliště: České Budějovice
Tak Gpro mám zpátky , u prodejce fungovalo normálně , chyba je zřejmě na mém počítači .
Aby se rozsvítila červená dioda status je nutno mít připojeny nejen úplně všechny kabely do příjmače ale i serva- nevím proč ale bez toho se dioda vůbec nerozsvítí . Systém v heli naběhne , poskočí cyklika a rozvítí se červená dioda status.
Nicméně po opakovaném odinstalování a nainstalování se stále nedaří sojit s počítačem .
Poradí někdo kdo má gpro ?

_________________
T-REX 600 DOMINATOR,T-REX 500,T-REX250-prodán,Supra Fly 10cm,Mistral,Funfly6,5 ,Viper 3D elektro.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Gpro se nespojí s počítačem
PříspěvekNapsal: ned 22.03.2015 14:17 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 1.5.2008
Příspěvky: 385
Bydliště: České Budějovice
frantas píše:
Tak Gpro mám zpátky , u prodejce fungovalo normálně , chyba je zřejmě na mém počítači .
Aby se rozsvítila červená dioda status je nutno mít připojeny nejen úplně všechny kabely do příjmače ale i serva- nevím proč ale bez toho se dioda vůbec nerozsvítí . Systém v heli naběhne , poskočí cyklika a rozvítí se červená dioda status.
Nicméně po opakovaném odinstalování a nainstalování se stále nedaří sojit s počítačem .
Poradí někdo kdo má gpro ?

Máš určitě špatně nastavený ovladače v PC.

_________________
Chybama se člověk učí .
Chase 360, T-REX 600ESP.T-REX 700E. T-REX700Nitro


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Gpro se nespojí s počítačem
PříspěvekNapsal: ned 22.03.2015 23:30 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 11.12.2008
Příspěvky: 211
Bydliště: České Budějovice
Jen pro informaci
Dnes jsem u bratránce nainstaloval program Gpro na stolní počítač a funguje a spojuje se . Má stejné Windows 7 - zkoušeli jsme nastavení ovladačů a vše je stejné - ale na noťasu to nejde . Nejde to ani na noťasu s Windows 8.

Na tabletu to nejde také a předpokládám že počítají pouze se spojením přes Blutu modul za 44 dolarů.
Po kabelu to nejde stajně jako na noťasu.
Zřejmně se naseru a postavím heli upoutanou a řízenou lanky jako staré účko - klasika je prostě klasika :twisted:

_________________
T-REX 600 DOMINATOR,T-REX 500,T-REX250-prodán,Supra Fly 10cm,Mistral,Funfly6,5 ,Viper 3D elektro.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Gpro se nespojí s počítačem
PříspěvekNapsal: pon 23.03.2015 16:03 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 4.1.2014
Příspěvky: 764
Bydliště: Přerov, Czech Reuplic
Ahoj, vyzkoušej ve správci zařízení odebrat vše co je v položce "Řadiče USB" Potom restartuj počítač. Nainstaluje to vše k USB znovu. Potom ještě restart a vyzkoušej instalaci GPRO znovu.

_________________
LOGO 550 SX - Brain // SAB Goblin 380 - Brain // HELI-X V6


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Gpro se nespojí s počítačem
PříspěvekNapsal: pon 23.03.2015 19:39 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 11.12.2008
Příspěvky: 211
Bydliště: České Budějovice
Dík za radu
provedl jsem jak bylo psáno . Ovladač se znovu nainstaloval , zahlásil že úspěšně . Počítač ho vidí po připojení USB . Program se stále nespojuje s Gpro. Dnes mi prodejce řekl ať provedu instalaci nového firmware ze stránek align - nejde to , protože program se nespojí s Gpro.

_________________
T-REX 600 DOMINATOR,T-REX 500,T-REX250-prodán,Supra Fly 10cm,Mistral,Funfly6,5 ,Viper 3D elektro.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Gpro se nespojí s počítačem
PříspěvekNapsal: pon 23.03.2015 20:09 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 4.1.2014
Příspěvky: 764
Bydliště: Přerov, Czech Reuplic
Zkoušel si i jiné USB porty? Připojuješ to do NB a nebo stolního počítače? Když to Gpro připojíš, tak vidíš že se to USB připojilo ve správci zařízení? Případně dole na liště u hodin, vidíš že lze zařízení bezpečně odebrat?

_________________
LOGO 550 SX - Brain // SAB Goblin 380 - Brain // HELI-X V6


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Gpro se nespojí s počítačem
PříspěvekNapsal: pon 23.03.2015 20:38 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 11.12.2008
Příspěvky: 211
Bydliště: České Budějovice
Jiné USB porty jsem zkoušel - zřejmě je problém přímo v programu Gpro

Stejný problém má i uživatel raging

_________________
T-REX 600 DOMINATOR,T-REX 500,T-REX250-prodán,Supra Fly 10cm,Mistral,Funfly6,5 ,Viper 3D elektro.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Gpro se nespojí s počítačem
PříspěvekNapsal: pon 23.03.2015 21:37 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 25.3.2008
Příspěvky: 1544
Ano...vyzkoušel jsem taktéž všechny možnosti,bohužel se stejným výsledkem jako frantas,takže Problém bude nejspíše v GPRO :cry:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Gpro se nespojí s počítačem
PříspěvekNapsal: pon 23.03.2015 22:34 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 25.3.2008
Příspěvky: 1544
Mám nové info o problému.Za nekomunikaci jednotky z počítačem může počítač sám,resp.jeho O.S.,Je v češtině 8O Prodejce tady se spojí s ROBBE a snad to vyřeší :P


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Gpro se nespojí s počítačem
PříspěvekNapsal: úte 24.03.2015 11:31 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 11.12.2008
Příspěvky: 211
Bydliště: České Budějovice
Tak opravdu zde bude problém - ten stolní počítač na kterém jde Gpro připojit nemá také České Windows , ale Anglickou verzi Windows

_________________
T-REX 600 DOMINATOR,T-REX 500,T-REX250-prodán,Supra Fly 10cm,Mistral,Funfly6,5 ,Viper 3D elektro.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Gpro se nespojí s počítačem
PříspěvekNapsal: úte 24.03.2015 20:49 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 11.12.2008
Příspěvky: 211
Bydliště: České Budějovice
Řešení s Robbe a Align je termínově ve hvězdách
Modul BLUTU se kterým by to mělo prý fungovat přes tablet s Androidem nejdříve za 14 dnů za 50 dolarů.
Robbe je v insolvenci a termíny dodání jsou v .....
Řeším to koupí jiného bezpádla , protože nebudu dál čekat a koukat na složený vrtulník.
Po dodání Firmware se Gpro snad rozchodí .

_________________
T-REX 600 DOMINATOR,T-REX 500,T-REX250-prodán,Supra Fly 10cm,Mistral,Funfly6,5 ,Viper 3D elektro.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Gpro se nespojí s počítačem
PříspěvekNapsal: čtv 02.04.2015 17:01 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 11.12.2008
Příspěvky: 211
Bydliště: České Budějovice
Tak zde je návrh řešení od prodejce

Z naší strany toho moc neuděláme. Problém jsem nahlásil distributorovi a doufám, že se na nápravě pracuje. S výrobcem se bobužel spojit nemohu, protože na něj neznám použitelný kontakt.
Jako řešení bych viděl nainstalovat si na nějaký počítačanglická windows, nebo ještě jednou windows v anglicke verzi jako dual boot na stávající počítač aby vám zůstala zachovaná česká verze. (Vaše originální instalační medium českých windows by měly umožňovat instalaci i anglické verze.) Dále by mohlo zafungovat vytvoření virtuálního stroje na vašem PC s anglickými windows. (to je ostatně to nejelepší řešení pro jakékoliv pokusy které nijak neovlivní systém) Nejjednodušší variantou vitrual PC je XP mode.
Dalsí variantou zustavá blue Tooth module.

Máte někdo ze šťastných vlastníků verzí Super Combo Gpro možnost to s Windows anglické verze zkusit a Gpro rozchodit ?

_________________
T-REX 600 DOMINATOR,T-REX 500,T-REX250-prodán,Supra Fly 10cm,Mistral,Funfly6,5 ,Viper 3D elektro.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Gpro se nespojí s počítačem
PříspěvekNapsal: čtv 02.04.2015 22:30 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 25.3.2008
Příspěvky: 1544
Gpro je v našich krajích a v normálních rodinách úplně k ho.nu.Pokud je někdo IT tak je tu šance gpro rozchodit.

Dost dobře nechápu,jak a proč tahle situace vznikla.Zřejmě a priori počítají s tím,že tím pádem půjdou na odběr BT moduly.Já gpro odložil do šuplíku a pokud se nic nepohne,výrobce nic nevymyslí,skončí v odpadu :P


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: sob 04.04.2015 22:55 
Mazák
Mazák

Registrován: 12.10.2012
Příspěvky: 570
Bydliště: Praha 6 ČR
Tak potvrzuji, GPRO se spojí jen s OS windows v angličtině. Zkoušel to můj známý a potvrdilo se to.Zkoušel GPRO, které bylo staženo na anglické verzi, zapojit s českým windowsem, ale nekomunikuje.Hned bych to prodal kdyby to někdo chtěl.

_________________
MCPX-BL, blade 130x,trex 500, trex 550 dominator, dx7


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 50 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz