Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 50 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: ned 15.03.2015 0:57 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 11.12.2008
Příspěvky: 211
Bydliště: České Budějovice
Nedokážu spojit nové bezpadlo Align Gpro s počítačem , vše zapojeno dle manuálu ale po připojení kabelu , nebo napájení do Gpro počítač pípne ale stále vyhledává a nespojí se . Máte někdo zkušenost ?
Helina postavená za 3 večery , ale nastavováním které se nedaří celý den v :arrow:

Výsledek řešení po mnoha dnech snahy :
!!!!!! Problém způsobují České Windows , jednotka e nespojí s počítačem i když je program a ovladač správně nastaven .
S Anglickými Windows to jde připojit

_________________
T-REX 600 DOMINATOR,T-REX 500,T-REX250-prodán,Supra Fly 10cm,Mistral,Funfly6,5 ,Viper 3D elektro.


Naposledy upravil frantas dne pát 03.04.2015 8:52, celkově upraveno 2

Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Gpro se nespojí s počítačem
PříspěvekNapsal: ned 15.03.2015 1:39 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 28.4.2011
Příspěvky: 7262
Bydliště: ČR
Obrázky: 7
A postupuješ podle návodu, napřed kliknout na program, potom připojit USB a potom napájení?
Zkoušel jsi to na jiném počítači? Vidíš ovladač v zařízeních?

_________________
Člověk je tak složitá bytost, že o tom lidstvo nemá ponětí.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Gpro se nespojí s počítačem
PříspěvekNapsal: ned 15.03.2015 10:49 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 1.5.2008
Příspěvky: 385
Bydliště: České Budějovice
Aktualizuj sve ovladače v pc a bude ti to fungovat. V Gpro to není.

_________________
Chybama se člověk učí .
Chase 360, T-REX 600ESP.T-REX 700E. T-REX700Nitro


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Gpro se nespojí s počítačem
PříspěvekNapsal: ned 15.03.2015 14:27 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 11.12.2008
Příspěvky: 211
Bydliště: České Budějovice
Tak jsem nainstaloval ovladače nic. Jiny kabel nic. Stahnul program a instaloval do tabletu nic. Nerozsviti se vubec dioda na Gpro a programy ho nenajdou. Jiny prijmac a baterie nic. Co dal ?

_________________
T-REX 600 DOMINATOR,T-REX 500,T-REX250-prodán,Supra Fly 10cm,Mistral,Funfly6,5 ,Viper 3D elektro.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Gpro se nespojí s počítačem
PříspěvekNapsal: ned 15.03.2015 17:49 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.11.2008
Příspěvky: 7904
Bydliště: Benátecká Vrutice, ČR
Když připojíš kameru do USB a kameru zapneš, na displeji kamery by se ti mělo objevit USB. To se objeví?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Gpro se nespojí s počítačem
PříspěvekNapsal: ned 15.03.2015 18:18 
Mazák
Mazák

Registrován: 24.6.2013
Příspěvky: 881
Bydliště: MidWest of Ireland
Lark píše:
Když připojíš kameru do USB a kameru zapneš, na displeji kamery by se ti mělo objevit USB. To se objeví?


Hmmm, no rekl bych, ze neni dziii-pro, jako goou-pro.... :D

_________________
Taranis B; F450 s APM 2.5; Bixler 2


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Gpro se nespojí s počítačem
PříspěvekNapsal: ned 15.03.2015 18:26 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 10.7.2014
Příspěvky: 561
Bydliště: Moravský Krumlov
Obrázky: 3
frantas píše:
Tak jsem nainstaloval ovladače nic. Jiny kabel nic. Stahnul program a instaloval do tabletu nic. Nerozsviti se vubec dioda na Gpro a programy ho nenajdou. Jiny prijmac a baterie nic. Co dal ?



Chm, a jste si jist, že to je GoPro ?

_________________
MJX F45, Walkera Tali H500, DJI P3A


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Gpro se nespojí s počítačem
PříspěvekNapsal: ned 15.03.2015 18:28 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 28.4.2011
Příspěvky: 7262
Bydliště: ČR
Obrázky: 7
Taky bych do toho žádnou kameru nemotal :wink: .

_________________
Člověk je tak složitá bytost, že o tom lidstvo nemá ponětí.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Gpro se nespojí s počítačem
PříspěvekNapsal: ned 15.03.2015 18:33 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.11.2008
Příspěvky: 7904
Bydliště: Benátecká Vrutice, ČR
Tak to se omlouvám za neznalost. Co je to Gpro?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Gpro se nespojí s počítačem
PříspěvekNapsal: ned 15.03.2015 18:36 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 28.4.2011
Příspěvky: 7262
Bydliště: ČR
Obrázky: 7
Řídící jednotka FBL pro vrtulníky od align.

_________________
Člověk je tak složitá bytost, že o tom lidstvo nemá ponětí.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Gpro se nespojí s počítačem
PříspěvekNapsal: ned 15.03.2015 19:12 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.11.2008
Příspěvky: 7904
Bydliště: Benátecká Vrutice, ČR
Dík za vysvětlení.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Gpro se nespojí s počítačem
PříspěvekNapsal: ned 15.03.2015 20:31 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 10.7.2014
Příspěvky: 561
Bydliště: Moravský Krumlov
Obrázky: 3
JosefSvejk píše:
Taky bych do toho žádnou kameru nemotal :wink: .



Vidíte to, a pak že nevznikají mediální "šumy".
:lol:
U něj asi fakt půjde o Align Gpro pro vrtulníky.
:D

_________________
MJX F45, Walkera Tali H500, DJI P3A


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Gpro se nespojí s počítačem
PříspěvekNapsal: ned 15.03.2015 21:13 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 11.12.2008
Příspěvky: 211
Bydliště: České Budějovice
Upřesňuji s křížkem po funuse že se jená o bezpádlovou jednotu pro vrtulníky Align Gpro

Stav beze změny . Ještě jsem zkoušel nastavení ovladačů a nic .

_________________
T-REX 600 DOMINATOR,T-REX 500,T-REX250-prodán,Supra Fly 10cm,Mistral,Funfly6,5 ,Viper 3D elektro.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Gpro se nespojí s počítačem
PříspěvekNapsal: ned 15.03.2015 22:38 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 10.7.2014
Příspěvky: 561
Bydliště: Moravský Krumlov
Obrázky: 3
frantas píše:
Upřesňuji s křížkem po funuse že se jená o bezpádlovou jednotu pro vrtulníky Align Gpro

Stav beze změny . Ještě jsem zkoušel nastavení ovladačů a nic .



Jen tak, používáte originál kabel k jednotce ? Máte všechno spojené(ŘJ-RX-napájení) ? Máte správnou verzi softu ze stránek Align ? Mají tam video propojení, je to podle toho správně ? Málo kdy se stává, že by USB port jakékoliv ŘJ byl vadný.

Nyní jsem si všiml, používáte tablet ? Zkuste PéCé nebo notebook..

_________________
MJX F45, Walkera Tali H500, DJI P3A


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Gpro se nespojí s počítačem
PříspěvekNapsal: pon 16.03.2015 11:07 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 11.12.2008
Příspěvky: 211
Bydliště: České Budějovice
Jednotka zaslána na přezkoušení k prodejci - tak uvidím .

_________________
T-REX 600 DOMINATOR,T-REX 500,T-REX250-prodán,Supra Fly 10cm,Mistral,Funfly6,5 ,Viper 3D elektro.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 50 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz