px




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 9 ] 
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: sob 28.02.2015 15:36 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 11.12.2008
Příspěvky: 211
Bydliště: České Budějovice
Váhám zda se vyplatí připlatit a koupit dominatora s HV celokovovými servy a bez externího bec pro napájení serv. Co nato řeknete majitelé trex600 ? Výbava je téměř stejná cena o 4500 vyšší . Má cenu bláznit , nebo zvolit osvědčenou výbavu a mít na druhou sadu baterek za stejné peníze ?

_________________
T-REX 600 DOMINATOR,T-REX 500,T-REX250-prodán,Supra Fly 10cm,Mistral,Funfly6,5 ,Viper 3D elektro.


Nahoru
 Profil  
 
 
PříspěvekNapsal: sob 28.02.2015 16:33 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 9.9.2012
Příspěvky: 1830
Obrázky: 0
Určitě bych vzal Dominatora - ten design se jim vesměs povedl, mám ve verzi L 450tku pro blbnutí a lítá to opravdu pěkně. Navíc dostaneš lepší motor i serva + delší podpora náhradních dílů do budoucna.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: stř 04.03.2015 21:27 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 11.12.2008
Příspěvky: 211
Bydliště: České Budějovice
Dá se dominator sehnat bez Align Gpro jednotky ? Všude nabízí pouze super-combo?

_________________
T-REX 600 DOMINATOR,T-REX 500,T-REX250-prodán,Supra Fly 10cm,Mistral,Funfly6,5 ,Viper 3D elektro.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: čtv 12.03.2015 9:30 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 11.12.2008
Příspěvky: 211
Bydliště: České Budějovice
Tak 600 DOMINATOR je doma a je to nádhera :P

Doufám že ho při záletu s GPRO nerozložím na prvočinitele :?:

_________________
T-REX 600 DOMINATOR,T-REX 500,T-REX250-prodán,Supra Fly 10cm,Mistral,Funfly6,5 ,Viper 3D elektro.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte 07.04.2015 6:27 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 11.12.2008
Příspěvky: 211
Bydliště: České Budějovice
Tak Super combo nebrat - Gpro sejde propojit s počítačem s Českými Windows - pouze s anglickými - osazen Spirit . Po záletu jsem spokojen, letěl hned po nastavení na stole - ještě trochu doladit nastavení bezpádla podle mých zvyklostí, snížit třesení rukou na ovladačích a bude to OK.

Regulátor se nevejde na horní stranu přední části ( nosníku ) elektroniky - tak jak je v návodu ( nejde nasazovat kabina ) , musel jít ze strany do přední části (do vybrání v nosníku ) uvidím jak při vyšších teplotách bude chlazen . Na horní část šla baterka .
Franta

_________________
T-REX 600 DOMINATOR,T-REX 500,T-REX250-prodán,Supra Fly 10cm,Mistral,Funfly6,5 ,Viper 3D elektro.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: ned 06.12.2015 9:25 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 11.12.2008
Příspěvky: 211
Bydliště: České Budějovice
Neskutečně mne vytáčí uzounká špička kabiny . Při nandavání kabiny překáží kabely od baterek a kabinu krouťím na trny držáků . Kdyby byla v přední části širší tak by to šlo krásně a bez problémů.

_________________
T-REX 600 DOMINATOR,T-REX 500,T-REX250-prodán,Supra Fly 10cm,Mistral,Funfly6,5 ,Viper 3D elektro.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: ned 06.12.2015 13:48 
Mazák
Mazák

Registrován: 12.10.2012
Příspěvky: 574
Bydliště: Praha 6 ČR
frantas píše:
Neskutečně mne vytáčí uzounká špička kabiny . Při nandavání kabiny překáží kabely od baterek a kabinu krouťím na trny držáků . Kdyby byla v přední části širší tak by to šlo krásně a bez problémů.


Ahoj, já mám 550l dominatora a také mě šla blbě nandavat kabina, hlavně ty spodní trny, tak jsem koupil plastový držák, takový ten klips,co mají starší 600ti stovky. Nevím jak máš řešenou tu spodní rozpěrnou příčku co drží lyžinu a postranice,nemohu to tedˇ najít, já tam mám vcelku hliníkový profil T. Abych nacvakl držák kabiny na lyžinu, tak jsem odbrousil kus hliníku, na šířku držáku, na sílu asi jednoho milimetru, zůstane tam ten zbytek toho téčka a ještě zeslabil plastový držák kabiny zevnitř,o ten milimetr, aby šel nacvaknout.A koupil jsem rychloupínáky kabiny t.j. pouze dva.
Je to tento: http://www.pelikan-rcmodely.cz/spodni-d ... 00n-p14810

_________________
MCPX-BL, blade 130x,trex 500, trex 550 dominator, dx7


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte 08.12.2015 19:20 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 14.1.2015
Příspěvky: 206
frantas píše:
Dá se dominator sehnat bez Align Gpro jednotky ? Všude nabízí pouze super-combo?


možná bych trochu počkal,na facebookových stránkách BeastX je oznámení že Align bude dávat do stavebnic BeastX místo Gpro.Zatím 550L a 450L

https://www.facebook.com/BEASTXCOM/?fref=ts

_________________
Protos Stretch,TSA 600E,Oxy3 all@SPIRIT


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte 08.12.2015 22:38 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 11.12.2008
Příspěvky: 211
Bydliště: České Budějovice
Align setovou stabilizaci Gpro nekupovat - řešil jsem to v jiném vláknu ( nechodí pod CZ Windows )
Já nečekal - to bych koukal od jara na postavenou helinu a koupil Spirit . Létá suprově a od prvotního nastavení jsem na nastavení nesahal . Ve Spiritu je průvodce nastavení v češtině a doporučené hodnoty pro daný typ heli .
Stabilizační systém od Align mě nesmí do baráku a od jara do prosince mi nebyl schopen prodejce a ani Align podpora jakkoli pomoci !!
Franta

_________________
T-REX 600 DOMINATOR,T-REX 500,T-REX250-prodán,Supra Fly 10cm,Mistral,Funfly6,5 ,Viper 3D elektro.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 9 ] 

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz