Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 39 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: pon 14.07.2014 21:32 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 1.6.2011
Příspěvky: 701
Bydliště: Golčův Jeníkov
Tak to má známý, díly na blade jsou nechutně drahý, nevím, proč to ti vydřiduši v astře tak hrozně předražujou.. V USA jsou ty ceny uplně někde jinde..

Zavolal bych známému, at se ti na heli mrkne ještě jednou :)


Nahoru
 Profil  
 
 
PříspěvekNapsal: pon 14.07.2014 22:27 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 29.6.2014
Příspěvky: 29
Bydliště: Pozořice
Da se předělat ten blade z 3D na X ?? Na bez padlo aby mel 3 osy gyroskop ??? Stačila by jen hlava a prijmac s gyrem ??


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon 14.07.2014 23:11 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 23.11.2011
Příspěvky: 334
Bydliště: JBC
Obrázky: 13
borat píše:
Da se předělat ten blade z 3D na X ?? Na bez padlo aby mel 3 osy gyroskop ??? Stačila by jen hlava a prijmac s gyrem ??

Nezlob se na mě , ale vymýšlíš jednu bejkárnu za druhou.Přestavba na bezpádlo Tě bude stát nemalé prostředky za které by jsi si mohl koupit třeba simulátor.
Jestli to myslíš s heli vážně , kup si simulátor trénuj a naštuduj problematiku vrtulníků zde na foru nebo http://zd.wwwcity.cz/zd/TeorieLetuHeli.htm
Bez létání na simulátoru s vrťasem do vzduchu ani nechoď , rozflákáš ho do 10ti vteřin..

_________________
Skyfun pulse projekt a pár poletuch


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: pon 14.07.2014 23:45 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 28.11.2010
Příspěvky: 1273
Bydliště: Anglie, nebo Svitavy
No za prve, v blade 450 X tedy bezpadlo je jednotka myslim beast s vestavenym prijimacem, ta stoji cca5tis kc, k tomu rotorova hlava a serizovat to budes jak...??? das to zase znamemu ktery ti radeji radi misto blade radsi HK a cim vetsi tim lepsi :roll: myslim ze mi tu par lidi da za pravdu, ze to neni moc dobra rada

_________________
Nezlob se Béďo, já mám dneska špatnej den


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: úte 15.07.2014 6:15 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 29.6.2014
Příspěvky: 29
Bydliště: Pozořice
Tak já už nevím :-(

Simulátor mám Phoenix propojeny přes hdmi na 55" TV aby tam bylo něco vidět ale zase problém ze mi to nechce brát vysílačku... Mám kabel graupner mono jack/USB na win XP prý jel ve win 7 jsem to nezozchodil píše mi ze vysílačka nebyla rozpoznána ( v Phoenixu win to vidí jako zařízení HID)

Tak jsem uvažoval ze koupim nějak vrtulník tipu mjx f45....


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte 15.07.2014 6:21 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.3.2011
Příspěvky: 1882
Bydliště: www.LMKTrinec.cz
Blog: Zobrazit blog (1)
Ahoj, Phoenix má svůj kablík a v něm je klíč, tak možná proto ti to nefunguje. Co se týče návodu, který sháníš, tak ti toto určitě pomůže a raději si na těch stránkách trošku víc počti:
http://vitocz.net/

_________________
AGILE 7,2/ AGILE 5.5/ PROTOS-500/ T-REX 500PRO-Sportline/ RJX X-TRON 500/ Hotwing 1200/ FPV QAV 210/


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte 15.07.2014 9:12 
Mazák
Mazák

Registrován: 12.10.2012
Příspěvky: 566
Bydliště: Praha 6 ČR
borat píše:
Tak já už nevím :-(

Simulátor mám Phoenix propojeny přes hdmi na 55" TV aby tam bylo něco vidět ale zase problém ze mi to nechce brát vysílačku... Mám kabel graupner mono jack/USB na win XP prý jel ve win 7 jsem to nezozchodil píše mi ze vysílačka nebyla rozpoznána ( v Phoenixu win to vidí jako zařízení HID)

Tak jsem uvažoval ze koupim nějak vrtulník tipu mjx f45....


Bingo,konečně si se trefil,F45, ale F649 je lepší hračka pro tebe a ještě k tomu upgrade se střídavym motorem.K tomu phoenixu si MUSÍŠ koupit ten origo kabel jinak to nerozchodíš, v té krabičce co je na tom origo kabelu, je to zakleté kouzlo, nepomůže ti žádny HDMI aní 55"TV,proto to stojí těch dva a půl peněz.No a XP to nejelo mám xp také jsem to zkoušel ale kdosi prodával ten kabel i s tou krabičkou neoriginál,za pár šupů, tak to šlo rozchodit ale krásně to stahovalo viry, mělo to byt učelové, nemohu potvrdit osobně,jen co jsem vyčet na netu

_________________
MCPX-BL, blade 130x,trex 500, trex 550 dominator, dx7


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte 15.07.2014 9:36 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.1.2007
Příspěvky: 6320
Bydliště: Dubai, UAE
Original koupeny Phoenix vcetne originalniho kabelu s HW klicem mi bezi/bezel na win XP, 7, 8 a 8.1 bez problemu.

_________________
بتر كوتاتكو
UH-60 Blackhawk, Bell 206, Mi-8, Jeti DS-16


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: úte 15.07.2014 17:54 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 1.6.2011
Příspěvky: 701
Bydliště: Golčův Jeníkov
Souhlas, pokud nemáš phoenix, kup si origo,, Stejně jedna nebo dvě rány s Bladem a má ty prachy za simulátor doma..

Sice si pořád melu svou, ale zkoušel si zjistit, jestli máš gyro v normálu, nebo v headlocku ??


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 39 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz