px




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 60 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: T-rex 700
PříspěvekNapsal: pát 21.02.2014 18:51 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 22.11.2010
Příspěvky: 1340
Bydliště: Praha Barrandov
Jestli máš Spektrum tak napájení Bind/Bat a jdi si o tom něco naštudovat. Nic ve zlým, ale jestli se budeš takhle ptát na každou ko...tinu, tak tohle vlákno bude příšerně zaplevelený elementárníma informacema a když si bude někdo chtít něco najít, tak to musí vše pročíst.

_________________
Trex 700E, Trex 600 nitro, Protos 500, Trex 500, Trex 450 Sport, Yak 55M, RS352, Piper Cub, Variant


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: T-rex 700
PříspěvekNapsal: pát 21.02.2014 19:56 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 25.1.2014
Příspěvky: 66
Bydliště: Liptovsky Mikulas
Chapem, no tiez si musim prestudovat cele forum aby som nasiel to co potrebujem >D Zapojenie primaca som nikde nenasiel dokonca to nieej ani v navode k radiu-primacu, tam je iba zapojenie serv no o napajani ani slychu.

_________________
T-rex 500ep FBL-microbeast + T-rex700 nitro


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: T-rex 700
PříspěvekNapsal: pát 21.02.2014 21:50 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 4.5.2008
Příspěvky: 2938
Bydliště: Prostějov
Blog: Zobrazit blog (1)
Napájení strč do kteréhokoli volného konektoru pro serva v přijímači. Všechny plusy a mínusy jsou propojeny.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: T-rex 700
PříspěvekNapsal: pát 21.02.2014 21:52 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 25.1.2014
Příspěvky: 66
Bydliště: Liptovsky Mikulas
Do hocijakeho ? To akoze vazne ? Sak ho odj... Ci nie ? Funguje v hociktorom z auxov. Teraz neviem zapojit serva, neviem ktore je ktore :D

_________________
T-rex 500ep FBL-microbeast + T-rex700 nitro


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: T-rex 700
PříspěvekNapsal: sob 22.02.2014 13:17 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 3.2.2014
Příspěvky: 246
Fakt si stáhni ten manuál.Vše tam máš napsaný i s obrázky a to i jak se má deska
správně hýbat při pohybu pák.A odpoj si hlavně táhla od desky nebo od pák sev až to budeš zkoušet.Pokud
budeš mít špatný mixy na rádiu můžou ti jít serva proti sobě.Jinak většinou jsou zapojena při pohledu od ocasu
vpravo - aile,vzadu - elev,vlevo - pit.Což u futaby je kanál 1,2,3 je plyn a 6 je pit.4 je gyro a 5 je zisk.
Tak je to u T-Rex 800 a myslím že u 700 je to stejný.

_________________
Mini Titan E 325,Velocity 90,Azimut Atlantic Challenger,JR Propo XG 11


Naposledy upravil Radekkk dne ned 23.02.2014 11:18, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: T-rex 700
PříspěvekNapsal: sob 22.02.2014 13:39 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 25.1.2014
Příspěvky: 66
Bydliště: Liptovsky Mikulas
No uz som to pozapajal no mam problem. Po zapnuti napajania mi vsetky serva vytlaci do jednej strany a len vrcia, na pohyb paciek na radii nereaguju. Ked dam primac AR6210x tak s nim to ide no s AR8000x nie. Primac je sparovany.

_________________
T-rex 500ep FBL-microbeast + T-rex700 nitro


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: T-rex 700
PříspěvekNapsal: sob 22.02.2014 14:26 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 3.2.2014
Příspěvky: 246
Vyzkoušej zapojit serva do přijímače po jednom a odzkoušej je aby se vždy pohybovaly při pohybu páky ve směru jak mají.
Potom je zapoj všechny s odpojenými pákami a vyzkoušej jestli i s mixy se pohybují ve směru jak mají.Pokud ano budeš vědět
že serva jsou dobrá.Podle mne je chyba pokud máš vše zapojený ve správných kanálech buď v přijimači nebo před ním.
V rádiu,v napájení.Systém Spektrum jsem bohužel nikdy neměl a tak ti v tomto víc asi neporadím.Pokud jeden přijímač funguje a druhý ne tak chyba bude ale spíš tam.Podívej se ještě,jestli každý přijímač ikdyž je spárovaný má stejně přiřazený kanály pokud to Spektrum umožňuje.

_________________
Mini Titan E 325,Velocity 90,Azimut Atlantic Challenger,JR Propo XG 11


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: T-rex 700
PříspěvekNapsal: sob 22.02.2014 15:32 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 25.1.2014
Příspěvky: 66
Bydliště: Liptovsky Mikulas
Problem bol v pripojeni satelitu, konektor. Uz to slape. No este neviem zapojit governor, je tam rce 6600, je na nom kontrolka status led no ked ho pripojim do primaca do thro tak kontrolka ani len neblikne. Ked zapojim servo priamo do thro primaca tak plyn ide no cez governor nie, je tam aj akesi cidlo na motore zrejme otacok, treba nieco este nastavit v radii ? No mam to nejak pozapajane. No ked pridvam plyn tak mi hnet ide hore aj cyklika je to ok ? Sucasne s plynom ? Na t-rexe 500 ide najprv plyn/otacky motora a az od polovice zacne ist nahor cyklika.

_________________
T-rex 500ep FBL-microbeast + T-rex700 nitro


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: T-rex 700
PříspěvekNapsal: ned 23.02.2014 11:01 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 3.2.2014
Příspěvky: 246
Cyklika nahoru s plynem jít hned musí.Při stažené páce plynu musí být dole,v polovině plynu též v polovině a při plném musí být nahoře.

_________________
Mini Titan E 325,Velocity 90,Azimut Atlantic Challenger,JR Propo XG 11


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: T-rex 700
PříspěvekNapsal: ned 23.02.2014 11:12 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 3.2.2014
Příspěvky: 246
jak jsem se tak zpětně začetl,tak jsem zjistil že v mém příspěvku o zapojení serv byla chyba.Napsal jsem tam totiž při pohledu od ocasu.
Takže to bylo opačně.Ale již jsem to opravil.

_________________
Mini Titan E 325,Velocity 90,Azimut Atlantic Challenger,JR Propo XG 11


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: T-rex 700
PříspěvekNapsal: pon 24.02.2014 7:22 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 25.1.2014
Příspěvky: 66
Bydliště: Liptovsky Mikulas
No mne ide cyklika nahor hned ako zacnem pridavat plyn a ani za boha to neviem nastavit.

_________________
T-rex 500ep FBL-microbeast + T-rex700 nitro


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: T-rex 700
PříspěvekNapsal: pon 24.02.2014 8:24 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 5.10.2007
Příspěvky: 1182
Bydliště: Zápy - Brandýs nad Labem
Ach jo, dva prispevky vis to bylo receno. Cyklika musi jit s plynem hned. Deska je pri pace na minimu uplne dole a s pridavanim paky se i stejne zveda tak aby byla s pakou v maximu deska taky v maximu. No a plyn je uplne to stejne. Krivku plynu si potom musis nastavit na radiu. Nebo v tvem pripade na goviku. Otacky a n radiu bude krivka linearni po celou dobu prubehu kniplu. Ale ted se asi zeptas jak to vlastne nastavit..


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: T-rex 700
PříspěvekNapsal: pon 24.02.2014 10:15 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 3.2.2014
Příspěvky: 246
jinak jak už tu bylo několikrát řečeno dej páku plynu doprostřed a serva musí mít páky též ve středu a deska
cykliky bude taky na středu.Nastavení listů cca 0 stupňů.Při stáhnutí plynu tím pádem bude dole a listy budou mít záporný úhel a při plném plynu nahoře a listy budou mít kladný úhel.

_________________
Mini Titan E 325,Velocity 90,Azimut Atlantic Challenger,JR Propo XG 11


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: T-rex 700
PříspěvekNapsal: pon 24.02.2014 10:42 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 25.1.2014
Příspěvky: 66
Bydliště: Liptovsky Mikulas
A uz tomu zacinam trocha chapat :P , diky za rady. No hneva ma este motor, resp. neviem ho zostelovat, podari sa mi ho nakopnut no po odstaveni ho nejde ani za toho boha pretocit starterom teda ide no tazko cize je zachlasatny skusal som aj ubrat na paliv. ihle bo bezozmeny, v sobotu idem za jednym typkom co by to mohol vediet zostelovat no hadam to pojde. Objednal som si toto> http://www.tatramodel.sk/rcm-pelikan/pr ... -stribrny/, je k tomu este nieco treba ? Vidim, ze tam nieje hriadelka, mozem ju pouzit z povodnej rot. hlavy? No ta je padlova a ma polamanu cykliku - po tom nevydarenom starte :(

_________________
T-rex 500ep FBL-microbeast + T-rex700 nitro


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: T-rex 700
PříspěvekNapsal: pon 24.02.2014 20:01 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 25.1.2014
Příspěvky: 66
Bydliště: Liptovsky Mikulas
Mate niekto motor Align 91H ? Co robite, ked nejde ani za toho boha nakopnut ? Skusal som to dnes asi 100x a ani prd. Zhaviaca sviecka ok, baterka v zhavitku taktiez, paliva je dost, starter toci toci a nie a nie naskocit. Pridavam aj plyn setko mozne aj nemozne no nejde. 2x sa mi ho podarilo nakopnut no po odstaveni uz nesiel nakopnut. Ledva pretocilo starterom cize sa zachlastal, vybral som sviecku, vyfukal palivo a dal nazad sviecku no len toci toci a ani len prd. Skusal som krutit aj karburatorom no bezozmeny-vratil som do povodneho stavu. No malo by stacit 1 a pol otacky aby motor naskocil. Dik za radu.

_________________
T-rex 500ep FBL-microbeast + T-rex700 nitro


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 60 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz