Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 94 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: T-rex 550E V2 výběr elektroniky
PříspěvekNapsal: stř 02.01.2013 10:55 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 25.2.2010
Příspěvky: 173
Bydliště: Praha
avalanche8 píše:
Dost zalezi na servech,pokud mas align/savox tak bych bez bufferu rozhodne nelital.A tim ze das externi bec,dost zvysis spolehlivost cele heli.Myslim ze ta tisicovka do exter becu se ti nekolikanasone vrati8-)


Lítám origo Align serva 610/650 a HC3SX. S buffer packem jsem neměl problém.

_________________
Spectrum DX8, Goblin 700 HC3SX, Trex 550 HC3SX, Trex 500 DFC BeastX


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: T-rex 550E V2 výběr elektroniky
PříspěvekNapsal: stř 09.01.2013 14:01 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 15.12.2011
Příspěvky: 375
Bydliště: Olomouc
Ahoj,budou stačit MP JET 3,5 konektory na připojení baterie?

_________________
KDS AGILE 5.5 (SPIRIT), KDS AGILE 7.2 (SPIRIT PRO) , SPIRIT, T8FG


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: T-rex 550E V2 výběr elektroniky
PříspěvekNapsal: stř 09.01.2013 14:52 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.1.2007
Příspěvky: 6320
Bydliště: Dubai, UAE
Ja bych dal 5mm konektory. Tech 3,5mm bych se bal. Ale beru to jen tak podle oka. Nemam pro to nejaky zavazny duvod.
Pokud das 3,5mm, tak je otlapkej po dolitani. Pokud se budou hrat tak nestaci. Pokud budou studene, tak je nechej.

_________________
بتر كوتاتكو
UH-60 Blackhawk, Bell 206, Mi-8, Jeti DS-16


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: T-rex 550E V2 výběr elektroniky
PříspěvekNapsal: stř 09.01.2013 15:08 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 19.10.2010
Příspěvky: 632
Bydliště: Třinec/Brno
osobně bych dal minimálně 4 spíš jako pkotatko 5mm ono helina už těch 20g navíc uveze navíc na reglu a baterkách už budeš mít tak tlusté kabely že je do konektoru jen tak nenarveš. Už dostat kabely z PULSE 2650 6S do 4mm konektoru je boj.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: T-rex 550E V2 výběr elektroniky
PříspěvekNapsal: stř 09.01.2013 15:21 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 15.12.2011
Příspěvky: 375
Bydliště: Olomouc
Ok,dam tam ty 5,5.Ja jen,ze mám na 450tce 3,5, tak bych využil kabel na nabíjení.Ale udelam teda novej.Stejne z hobbykingu posilaj baterky s 5,5 konektorama,tak usetrim pajeni konektoru.A jak pise kure87,asi bych ty kabely od baterek do toho konektoru nenarval.

_________________
KDS AGILE 5.5 (SPIRIT), KDS AGILE 7.2 (SPIRIT PRO) , SPIRIT, T8FG


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: T-rex 550E V2 výběr elektroniky
PříspěvekNapsal: stř 09.01.2013 21:42 
Heliholics Ostrava
Heliholics Ostrava
Uživatelský avatar

Registrován: 21.4.2010
Příspěvky: 623
Bydliště: Orlová - Lutyně
Obrázky: 0
Dej tam klidne ty 3,5ky. Ja je na 550ce mam uz dlouho a jsou v pohode. Vubec po letu nehrejou. Ale pozor delaji se dve varianty s otvorem pro drat 2,5 a 3,5 mm. Do tech 2,5 mm draty z 6S baterie nedostanes. Budes tam muset dat ty s prumerem 3,5 mm. Do tech uz drat vleze pomerne dobre.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: T-rex 550E V2 výběr elektroniky
PříspěvekNapsal: čtv 10.01.2013 10:05 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 18.10.2011
Příspěvky: 192
Bydliště: Zilina, Slovenská republika
Stoji za to setrit na konektore ? 3,5 vs 5,5 je taka sleha ,ze to polozi rozpocet modelara vlastniaceho T550 ?

Ja som lietal 5,5 a nasledne presiel na EC5 koli blbuvzdornosti toho konektoru.

_________________
TDR + NEO


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: T-rex 550E V2 výběr elektroniky
PříspěvekNapsal: sob 12.01.2013 19:40 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 15.12.2011
Příspěvky: 375
Bydliště: Olomouc
Tak jsem si koupil externi CC BEC 10A http://www.modelarina.cz/externi-spinany-castle-bec-10a-p-494.html?zenid=cufuhifk3as5pbunam0l83itou1kmhef.Zatím nemám baterky 6S,tak to zatím napájím 3S,který mám k 450 Rexovi.Chtel jsem nastavit Microbeast.Ale objevil se problém,kdyz rychle zapumpuju kolektivem,tak to ten BEC nedá a vypne se.Ale hned se zase zapne.Ze by 10A nestacilo???

_________________
KDS AGILE 5.5 (SPIRIT), KDS AGILE 7.2 (SPIRIT PRO) , SPIRIT, T8FG


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: T-rex 550E V2 výběr elektroniky
PříspěvekNapsal: sob 12.01.2013 20:09 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 6.2.2011
Příspěvky: 1186
Bydliště: Šurany
Obrázky: 7
Ano je to kvoli BEC, ma sice pisane ze da 10A ale to je spicka a moj nazor je ze but neda any tych 7A trvale alebo ti nieco v systeme vela zerie. Ja mam 5A bec a to je uplne na hrane.
Objednal som tento, tak uvidime ako bude fungovat:

http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... duct=24753

_________________
T-Rex600E@Spirit T-Rex600N@Spirit T-Rex450@Spirit RaptorG4E720@Spirit Chase360@Spirit


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: T-rex 550E V2 výběr elektroniky
PříspěvekNapsal: sob 12.01.2013 21:54 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 25.3.2008
Příspěvky: 1544
Junker83 píše:
Tak jsem si koupil externi CC BEC 10A http://www.modelarina.cz/externi-spinany-castle-bec-10a-p-494.html?zenid=cufuhifk3as5pbunam0l83itou1kmhef.Zatím nemám baterky 6S,tak to zatím napájím 3S,který mám k 450 Rexovi.Chtel jsem nastavit Microbeast.Ale objevil se problém,kdyz rychle zapumpuju kolektivem,tak to ten BEC nedá a vypne se.Ale hned se zase zapne.Ze by 10A nestacilo???

10A musí stačit bohatě,pokud uvedený jmenovitý proud na regulátoru nelže,zkontroluj,jestli mechanika někde nedrhne;někdy tohle dělá vadné servo atd.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: T-rex 550E V2 výběr elektroniky
PříspěvekNapsal: sob 12.01.2013 23:23 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 18.10.2011
Příspěvky: 192
Bydliště: Zilina, Slovenská republika
Výstupní proud špičkově ss 10A
trvale ss 7A při napájecím napětí do 12V
5A při napájecím napětí do 24V.


CC BEC je na nic, ked tak CC PRO BEC.

Je mi to luto ale, lacno kupi, dva krat kupi, este aj prehlupi. :(
http://www.rcportal.sk/t-rex-klub-ft4906-133#post117420
http://www.rcportal.sk/t-rex-550-v2-ft7135-2#post117426

_________________
TDR + NEO


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: T-rex 550E V2 výběr elektroniky
PříspěvekNapsal: ned 13.01.2013 0:34 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 25.3.2008
Příspěvky: 1544
Já používám na 700 http://www.telink.eu/cz-detail-101150-r ... c-pro.html a krmím ho pro jistotu jen lipol tříčlánkem.Bez problémů 8)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: T-rex 550E V2 výběr elektroniky
PříspěvekNapsal: ned 13.01.2013 10:38 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 9.9.2012
Příspěvky: 1829
Obrázky: 0
Cc bec pro, ten co mas ty je tak do 450


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: T-rex 550E V2 výběr elektroniky
PříspěvekNapsal: ned 13.01.2013 11:12 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 15.12.2011
Příspěvky: 375
Bydliště: Olomouc
Tak jsem zase o neco chytrejsi.CC BEC pujde do 450ky.Po vyplate objednam ten CC BEC PRO.Jinak teda serva nikde nedrou,jsou tam origos Align,ty si teda papnou.Predchozi majitel to lital s origo BECem,kterej ma max. 5A.To se divim,ze mu to nepadlo.Mam strach s tim takhle do vzduchu.

_________________
KDS AGILE 5.5 (SPIRIT), KDS AGILE 7.2 (SPIRIT PRO) , SPIRIT, T8FG


Naposledy upravil Junker83 dne ned 13.01.2013 11:16, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: T-rex 550E V2 výběr elektroniky
PříspěvekNapsal: ned 13.01.2013 11:13 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 25.3.2008
Příspěvky: 1544
Tento bec dává špičkově až 20A,to stačí až až,jinak,do 450 stačí ten 3 A v reglu.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 94 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz