Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 94 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: T-rex 550E V2 výběr elektroniky
PříspěvekNapsal: ned 09.12.2012 0:45 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 22.10.2012
Příspěvky: 195
Bydliště: Český Těšín
Asi bych mu to poslal sestavené, rozebírání si ještě užije až, až...

_________________
T500, T700, 350QX, SALy, Ardea, Mystique


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: T-rex 550E V2 výběr elektroniky
PříspěvekNapsal: ned 09.12.2012 1:09 
Heliholics Ostrava
Heliholics Ostrava
Uživatelský avatar

Registrován: 15.12.2010
Příspěvky: 3227
Bydliště: Havířov-město zaslíbené
Obrázky: 45
kamils píše:
Asi bych mu to poslal sestavené, rozebírání si ještě užije až, až...



No rozložil jsem to na 3 kousky. Takže sestavené to může být do půl hodinky se vším všudy :D

_________________
Compass 7HV, T-Rex 700E [img]http://alefnula.wz.cz/modely/rcmania/rcheliholics.png[/img]


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: T-rex 550E V2 výběr elektroniky
PříspěvekNapsal: ned 09.12.2012 10:25 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 8.4.2010
Příspěvky: 302
Je to složitější,přes víkend nemám čas a přes týden po práci,dostal bych se tam nejdřív v 6,to je tma jak v p*deli..a to nemluvím o tom,že může foukat a sněžit atd,prostě počasí už není na nějaký předvádení v letu,já ho chci přes zimu v klidu složit a na jaře to na 100% s někým zkušeným zkontroluju a nechám zalítnout a vůbec by mi nevadilo kdyby to měl být právě ten člověk co mi ho prodal,na co by mi ho ted dával zalítnutého,když bych ho stejně "musel" rozebrat a složit,protože chci vědět jak a co kam patří a přesně funguje.Navíc si myslím,že je lepší to první složit,než laborovat jak to rozložit..proto jsem volil tuhle cestu,takže pokud bude ještě na jaře ochotný,klidně dojedu,nebo zaplatím cestu,to už je o domluvě..takže asi tak :)
EDIT:A samozřejmě dotyčnému věřím,že je vše ok vzhledem k tomu že ho tu asi dobře znáte,jinak bych samozřejmě tak důvěřivý nebyl,kdyby to bylo někde přes modelbazar..

_________________
MSH Protos> T-rex 550E PRO> LOGO 500> T-rex 450 pro DFC> ALIGN T-rex 550 PRO DFC


Naposledy upravil jackson8800 dne ned 09.12.2012 11:01, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: T-rex 550E V2 výběr elektroniky
PříspěvekNapsal: ned 09.12.2012 10:40 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.3.2011
Příspěvky: 1882
Bydliště: www.LMKTrinec.cz
Blog: Zobrazit blog (1)
to: jackson8800 můžeš být absotuně v klidu ciko7 je spolehlivý a suprový člověk a to ti potvrdí každý kdo ho zná osobně

_________________
AGILE 7,2/ AGILE 5.5/ PROTOS-500/ T-REX 500PRO-Sportline/ RJX X-TRON 500/ Hotwing 1200/ FPV QAV 210/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: T-rex 550E V2 výběr elektroniky
PříspěvekNapsal: stř 12.12.2012 18:15 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 9.9.2012
Příspěvky: 1829
Obrázky: 0
U DFC musis hodne tocit otacky,ale je to presne...

Zkus se mrknout na neco s normalni bezpadlovou hlavou... na ebay maji komplet kity bez elektroniky... regulator od alignu stoji za nic, 3gx bezpadlo taky tak... jediny pouzitelny je motor a serva.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: T-rex 550E V2 výběr elektroniky
PříspěvekNapsal: stř 12.12.2012 19:56 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 8.4.2010
Příspěvky: 302
Už je to vyřešený,mám na poličce protose :)

_________________
MSH Protos> T-rex 550E PRO> LOGO 500> T-rex 450 pro DFC> ALIGN T-rex 550 PRO DFC


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: T-rex 550E V2 výběr elektroniky
PříspěvekNapsal: čtv 13.12.2012 7:51 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.1.2007
Příspěvky: 6319
Bydliště: Dubai, UAE
Tak preju aby jsis ho uzil a mel z nej radost.

_________________
بتر كوتاتكو
UH-60 Blackhawk, Bell 206, Mi-8, Jeti DS-16


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: T-rex 550E V2 výběr elektroniky
PříspěvekNapsal: čtv 13.12.2012 16:31 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 8.4.2010
Příspěvky: 302
Díky,už aby bylo jaro :D jediný co mě štve,že jsem to nesložil úplně od šroubku,bylo to na 3 části,rám,hlava a ocas a jen jsem to dal dohromady,doufám že se to později neprojeví jako nedostatek :/

_________________
MSH Protos> T-rex 550E PRO> LOGO 500> T-rex 450 pro DFC> ALIGN T-rex 550 PRO DFC


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: T-rex 550E V2 výběr elektroniky
PříspěvekNapsal: čtv 13.12.2012 22:00 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 8.4.2010
Příspěvky: 302
Ještě potřebuju poradit,chci se nechat udělat kabinku na zakázku a měl jsem v plánu udělat modro černou nebo fialovo černou,ale pak jsem se dozvěděl,že to nemusí jít dobře vidět ve vzduchu,co si o tom myslíte?
http://www.imghosting.cz/view-24modra.jpg
http://www.imghosting.cz/view-11fial.jpg

_________________
MSH Protos> T-rex 550E PRO> LOGO 500> T-rex 450 pro DFC> ALIGN T-rex 550 PRO DFC


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: T-rex 550E V2 výběr elektroniky
PříspěvekNapsal: čtv 13.12.2012 22:12 
Mazák
Mazák

Registrován: 25.3.2012
Příspěvky: 933
vem reflexni barvy - oranzova, svetle zluta, zelena

_________________
Text meho prispevku nemusi nutne odpovidat tomu, co jsem zde napsal ...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: T-rex 550E V2 výběr elektroniky
PříspěvekNapsal: čtv 13.12.2012 23:00 
Helimaniacs Brno
Helimaniacs Brno
Uživatelský avatar

Registrován: 1.4.2010
Příspěvky: 2562
Bydliště: Brno
Obrázky: 0
jackson8800 píše:
Ještě potřebuju poradit,chci se nechat udělat kabinku na zakázku a měl jsem v plánu udělat modro černou nebo fialovo černou,ale pak jsem se dozvěděl,že to nemusí jít dobře vidět ve vzduchu,co si o tom myslíte?
http://www.imghosting.cz/view-24modra.jpg
http://www.imghosting.cz/view-11fial.jpg


ony nejsou jen problem udelat barvy ale i tvar linek, vetsinou ty cool kabinky se strasne spatne ctou.

_________________
Logo 600 + spirit


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: T-rex 550E V2 výběr elektroniky
PříspěvekNapsal: pát 14.12.2012 19:37 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.1.2007
Příspěvky: 6319
Bydliště: Dubai, UAE
Ta puvodni Protosi kabinka cerno-bilo-oranzova je zrovna videt hodne dobre.

_________________
بتر كوتاتكو
UH-60 Blackhawk, Bell 206, Mi-8, Jeti DS-16


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: T-rex 550E V2 výběr elektroniky
PříspěvekNapsal: úte 01.01.2013 18:49 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 15.12.2011
Příspěvky: 375
Bydliště: Olomouc
Nazdar,chci si pořídit 550ku a našel jsem kombo s HC3-Xbase a reglem Roxxy 9100-6.Chci se zepta jestli ten regl bude stáčit? Ten BEC co tam je se mi zdá dost slabej,má jen 3A.Co si o tom myslíte?Líto to tak někdo?


Edit: Tak sem si prosel nejaky vlakna a dobrej napad to davat do heli bez buffer packu nebo externihu BECu to neni.
Ja bych sel cestou externiho BECu,jakej by jste doporucili?
Bude dobrej tady ten Western Robotics Hercules Super BEC,jak by se mel zapojit,kdyz pouziju ten roxxy regl?

_________________
KDS AGILE 5.5 (SPIRIT), KDS AGILE 7.2 (SPIRIT PRO) , SPIRIT, T8FG


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: T-rex 550E V2 výběr elektroniky
PříspěvekNapsal: úte 01.01.2013 21:44 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 25.2.2010
Příspěvky: 173
Bydliště: Praha
Junker83 píše:
Nazdar,chci si pořídit 550ku a našel jsem kombo s HC3-Xbase a reglem Roxxy 9100-6.Chci se zepta jestli ten regl bude stáčit? Ten BEC co tam je se mi zdá dost slabej,má jen 3A.Co si o tom myslíte?Líto to tak někdo?


Zdar, já to lítám už asi rok a několik stovek startů bez nejmenšího problému. Mám buffer pack NiMH, maličkatý, ani o něm nevím, nedobíjím ho. Funguje to bez problému.

_________________
Spectrum DX8, Goblin 700 HC3SX, Trex 550 HC3SX, Trex 500 DFC BeastX


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: T-rex 550E V2 výběr elektroniky
PříspěvekNapsal: stř 02.01.2013 7:33 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.10.2009
Příspěvky: 944
Bydliště: Nova Paka
Dost zalezi na servech,pokud mas align/savox tak bych bez bufferu rozhodne nelital.A tim ze das externi bec,dost zvysis spolehlivost cele heli.Myslim ze ta tisicovka do exter becu se ti nekolikanasone vrati8-)

_________________
LOGO 600SE/Vbar 5,3 silverline/JIVE80Hv/TB solid 690/Futaba T14Sg


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 94 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz