RCmania.cz - web pro modeláře a modely
http://www.rcmania.cz/

SAB Goblin 500
http://www.rcmania.cz/viewtopic.php?f=108&t=52091
Stránka 32 z 33

Autor:  TomasN [ pon 16.03.2015 7:59 ]
Předmět příspěvku:  Re: SAB Goblin 500

To platí při zachování výkonu. Když zůstane stejný odpor, tak při zvýšení napětí proud stoupne. Co přesně se děje v servu netuším, ale při vyšším napětí je rychlejší a má "větší sílu", takže u něj to platit nemusí...

Autor:  pkotatko [ pon 16.03.2015 10:09 ]
Předmět příspěvku:  Re: SAB Goblin 500

Cim vetsi napeti, tim si servo vezme vic. Je rychlejsi, silnejsi, ma tedy vetsi prikon.
Na druhou stranu, BEC je schopen dat vetsi proud pri vetsim napeti. Nemusi to napeti tolik srazet.
Doufam ze se nemylim, o elektrice vim jen to, ze kope. Kdyztak me opravte. :-)

Autor:  vasylp [ úte 24.03.2015 22:44 ]
Předmět příspěvku:  Re: SAB Goblin 500

konečně jsem namontoval BK Serva DS-5001HV a přepnul jsem regulátor YGE 120 LV na 8V při testu BEC na jednotce Spirit při maximálním odběru napětí byl naměřen osciloskopem peak az na 4,5V na cca asi 4ms

Autor:  ivkucera [ čtv 02.04.2015 17:21 ]
Předmět příspěvku:  Re: SAB Goblin 500

Ahoj, hlásím se do klubu, dnes mi dorazil.

Moje osazení:
QUANTUM 4115-1200KV
BK DS-5001HV 3x
BK DS-7005HV
CASTLE Talon 90
SPIRIT
AR8000 + 1 satelit + TM1000 (pokud se někde vejde, bude hlídat teplotu Talonu)

Hodně jsem přemýšlel o 550L Dominátor, ale změna je život. Věřím, že nebudu litovat.
No, tak jsem se pochlubil a jde se šroubkovat.

Autor:  vasylp [ ned 05.04.2015 9:49 ]
Předmět příspěvku:  Re: SAB Goblin 500

dobra volba, litovat nebudeš 8)

Autor:  Elcobre2 [ ned 12.04.2015 9:15 ]
Předmět příspěvku:  Re: SAB Goblin 500

měl bych dotaz ohledně životnosti ocasního nosníku při případný ráně.Fungujou ty střížné šrouby nebo to ocas odnese pokaždé?
Uvažuji o koupi Goblina,ale zatím mě odrazují ceny dílů

Autor:  vasylp [ ned 12.04.2015 14:57 ]
Předmět příspěvku:  Re: SAB Goblin 500

ty šrouby funguji opravdu zázračně :idea: při menši raně trubka v pohodě přežije 8)

Autor:  Elcobre2 [ pon 13.04.2015 20:43 ]
Předmět příspěvku:  Re: SAB Goblin 500

a jaký máš,karbon nebo sklo?

Autor:  vasylp [ ned 19.04.2015 21:15 ]
Předmět příspěvku:  Re: SAB Goblin 500

karbon je to karbon 8)

Autor:  ivkucera [ čtv 23.04.2015 19:19 ]
Předmět příspěvku:  Re: SAB Goblin 500

Ahoj všem. Prosím, kdo máte tu original gumu na lemování vrchní části kabiny - čím jste ji lepili. Myslel jsem, že bude samolepicí a ono ne. Jít do toho s chemoprenem se mi moc nechce. Díky za odpovědi.

Autor:  pkotatko [ čtv 23.04.2015 21:14 ]
Předmět příspěvku:  Re: SAB Goblin 500

Lepil jsem Chemoprenem. Vyhoda je ta, ze kdyz neco umatlas, tak to jde odstranit. Ale po case se mi to zacalo odlepovat. Vterinakem to drzi perfektne.

Autor:  ivkucera [ ned 26.04.2015 20:58 ]
Předmět příspěvku:  Re: SAB Goblin 500

Díky za tip, lepil jsem to vteřiňákem. Chce si s tím pohrát, aby to nebylo omatlaný. Opravdu to drží dobře a jednak s tím lemem je to hezčí, a i praktický při nasazování.

Autor:  vasylp [ pon 22.06.2015 14:14 ]
Předmět příspěvku:  Re: SAB Goblin 500

Ahoj potřebuji poradit na videu je vidět jak skáče paka jedneho serva, proč to asi tak je? zkoušel jsem přehodit to servo na jiné osazeni ve spiritu a dělalo to same, zkoušel jsem dělat test serv vše ok.
zjistil jsem ten to jev při testu vibraci na závadu jsem nepřišel, pak už to dělalo i při normalnim zapojeni baterky, teď to zase neděla :-(
https://www.youtube.com/watch?v=mVUWYea ... e=youtu.be

Autor:  zdendaK [ pon 22.06.2015 15:31 ]
Předmět příspěvku:  Re: SAB Goblin 500

vasylp píše:
Ahoj potřebuji poradit na videu je vidět jak skáče paka jedneho serva, proč to asi tak je? zkoušel jsem přehodit to servo na jiné osazeni ve spiritu a dělalo to same, zkoušel jsem dělat test serv vše ok.
zjistil jsem ten to jev při testu vibraci na závadu jsem nepřišel, pak už to dělalo i při normalnim zapojeni baterky, teď to zase neděla :-(
https://www.youtube.com/watch?v=mVUWYea ... e=youtu.be




Měl jsem to podobné(všechny serva) a příčina byla špatně nastavený zisk . nastavoval jsem to v 0 a jakmile jsem zapnul do modu 1, tak jsem zapomněl nastavit zisk.

Autor:  vasylp [ pon 22.06.2015 18:24 ]
Předmět příspěvku:  Re: SAB Goblin 500

mam vše nastaveno v patek jsem létal :!: nikde nic jsem neměnil :!: jen chtěl jsem vyzkoušet vibrace :?
připadá mi že byl zoxidovaný kontakt :?:

Stránka 32 z 33 Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/