Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1435 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93 ... 96  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: T REX 600E PRO - novinka
PříspěvekNapsal: stř 21.11.2012 20:18 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 6.1.2012
Příspěvky: 1443
Bydliště: Praha
dj_krata: Tak to si ten USB kablik k reglu porid. Bez nej si totiz ani neuprdnes.... :?

_________________
SuperZoom 4D, Blade mCP X BL, SAB Goblin 500 @ Spirit
Spektrum DX8, PhoenixRC


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: T REX 600E PRO - novinka
PříspěvekNapsal: stř 21.11.2012 20:23 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 8.8.2007
Příspěvky: 414
Bydliště: Neratovice
i když už byl regulátor nastavený? není tu někdo kdo má USB castl link aby mi zkontroloval setup? není k regulátoru nějaká obyč. programovací karta?

:-)

_________________
JR DSX7, T-Rex 450PRO FBL beastX , T-Rex 600 EFL beastX , RC-Factory Sbach , DJI f550 naza-m V2


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: T REX 600E PRO - novinka
PříspěvekNapsal: stř 21.11.2012 20:47 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 6.1.2012
Příspěvky: 1443
Bydliště: Praha
dj_krata: Mozna ze byl... Ale jak? Nemuzes vedet, jake je casovani, jak je nastaveny cut-off, jestli a jak je nastaveny governor... Je toho spousta, co je potreba prekontrolovat pred prvnim vzletem. :wink:

_________________
SuperZoom 4D, Blade mCP X BL, SAB Goblin 500 @ Spirit
Spektrum DX8, PhoenixRC


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: T REX 600E PRO - novinka
PříspěvekNapsal: sob 24.11.2012 17:44 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 8.8.2007
Příspěvky: 414
Bydliště: Neratovice
Hezký večer ...
tak castle link už jsem objednal a začal jsem s kontrolou mech.nastavení a nastavení elektroniky..
mám dotaz jestli máte někdo změřený táhla na cyklice? (od serv k cyklice a od cykliky k unešečům rotor.listů.)
a jestli je tu někdo kdo lítá orig.stabilizaci 3gx a jak mu vychází ve vysílačce nastavení swash mix?

díky za info :D

_________________
JR DSX7, T-Rex 450PRO FBL beastX , T-Rex 600 EFL beastX , RC-Factory Sbach , DJI f550 naza-m V2


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: T REX 600E PRO - novinka
PříspěvekNapsal: úte 27.11.2012 17:28 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 8.8.2007
Příspěvky: 414
Bydliště: Neratovice
Hezký den,
dnes dorazil castle link a chtěl jsem se zeptat jestli tu někdo lítá původní castle regl ze stavebnice?
zajímalo by mě nastavení regulátoru jestli lítáte na křivky nebo governor, po případně přiložit obrázky plochy s nastavením regulátoru, a jak máte nastavený křivky ve vysílači a rozsah kolektivu?

děkuji za info... :mrgreen:

_________________
JR DSX7, T-Rex 450PRO FBL beastX , T-Rex 600 EFL beastX , RC-Factory Sbach , DJI f550 naza-m V2


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: T REX 600E PRO - novinka
PříspěvekNapsal: úte 27.11.2012 20:24 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 26.2.2012
Příspěvky: 154
Bydliště: Hradec Králové
dj_krata píše:
Hezký den,
dnes dorazil castle link a chtěl jsem se zeptat jestli tu někdo lítá původní castle regl ze stavebnice?
zajímalo by mě nastavení regulátoru jestli lítáte na křivky nebo governor, po případně přiložit obrázky plochy s nastavením regulátoru, a jak máte nastavený křivky ve vysílači a rozsah kolektivu?

děkuji za info... :mrgreen:

Zdar ja ho litam, teda stihly jsme cca 6 letu, ceka nas to jeste na jare doladit, chodi luxusne, prvni nastaveni na krivky teda neproslo tak jsme ho daly na governor a super.
Krivky a rozsah kolektivu ti nereknu, na to mam cloveka, ja si jen delam techniku a litam, obraz nastaveni by sel.

_________________
Trex 500
Trex 600E Pro
DX 7


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: T REX 600E PRO - novinka
PříspěvekNapsal: úte 27.11.2012 22:02 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 27.12.2008
Příspěvky: 632
Bydliště: Martin, Slovensko
:arrow: http://www.castlecreations.com/support/ ... files.html
lietam podla tychto nastaveni od vyrobcu a pohoda

_________________
Logo600SX • Spitfire Mk XVI (3D tlač) • Futaba 14SG


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: T REX 600E PRO - novinka
PříspěvekNapsal: úte 27.11.2012 22:42 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 25.3.2008
Příspěvky: 1546
Já ho provozuji už něco přes tři roky na Rexovi 700,(je to ještě ten starý ICE HV)motor Align 700M 510 KV,nastavil jsem ho taktéž dle doporučení výrobce;jsem s ním naprosto spokojený.
Pokud máš už regl zkalibrovaný,můžeš přes Castle link nastavovat,je to otázka pár minut a pak hurá do vzduchu :D

Jinak,lítám na křivky a rozsah kolektivu -11 0+11, na 600 si můžeš s tímto regulátorem dovolit víc.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: T REX 600E PRO - novinka
PříspěvekNapsal: úte 27.11.2012 23:39 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 8.8.2007
Příspěvky: 414
Bydliště: Neratovice
hezký den pánové,
dnes dorazil castle link , tak jsem připojil regl a nastavil podle doporučení viz. odkaz ( viewtopic.php?f=108&t=38025&start=690 ) je tohle nastavení v pohodě ? nebo mám nastavit podle doporučení castle ( http://www.castlecreations.com/support/ ... files.html ) ?
s nastavením 3GX zatím bojuji a ani nevím jaky je v něm nahraný upgrade , jelikož k němu nemám align link od minulého majitele heli jsem ho nedostal.( a kupovat ho za 800Kč nechci, to radši pořídím beastX)
stále se mi nepodařilo dostat do nastavovacího menu "flight mode setting" ( přes páku směrovky )

stabilizaci jsem vyndal zatím ze 450 (beastX ) a dal do 600EFL , 3GX dam zatím do 450 a pokud se mi to podaří nastavit a bude to létat v pohodě bez problémů nechám ve 450, pokud to bude dělat neplechu pořídím i do 450 beastX

moje aktuální nastavení regulátoru viz odkaz : http://djkrata.rajce.idnes.cz/nastaveni ... stle_80HV/

co ty upgrade regulátoru je to k něčemu dobré, koukal jsem že jsou další dvě novější verze než mám já...

děkuji všem za podporu, ten to týden bych chtěl dát aspoň jeden testovací let.. :-)

_________________
JR DSX7, T-Rex 450PRO FBL beastX , T-Rex 600 EFL beastX , RC-Factory Sbach , DJI f550 naza-m V2


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: T REX 600E PRO - novinka
PříspěvekNapsal: stř 28.11.2012 0:02 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 25.3.2008
Příspěvky: 1546
Dobrý,ještě můžeš nastavit převodový poměr :idea:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: T REX 600E PRO - novinka
PříspěvekNapsal: stř 28.11.2012 0:13 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie
Uživatelský avatar

Registrován: 19.5.2011
Příspěvky: 238
Obrázky: 0
[quote="dj_krata"]hezký den pánové,
dnes dorazil castle link , tak jsem připojil regl a nastavil podle doporučení viz. odkaz ( viewtopic.php?f=108&t=38025&start=690 ) je tohle nastavení v pohodě ? nebo mám nastavit podle doporučení castle ( http://www.castlecreations.com/support/ ... files.html ) ?
s nastavením 3GX zatím bojuji a ani nevím jaky je v něm nahraný upgrade , jelikož k němu nemám align link od minulého majitele heli jsem ho nedostal.( a kupovat ho za 800Kč nechci, to radši pořídím beastX)
stále se mi nepodařilo dostat do nastavovacího menu "flight mode setting" ( přes páku směrovky )

stabilizaci jsem vyndal zatím ze 450 (beastX ) a dal do 600EFL , 3GX dam zatím do 450 a pokud se mi to podaří nastavit a bude to létat v pohodě bez problémů nechám ve 450, pokud to bude dělat neplechu pořídím i do 450 beastX

moje aktuální nastavení regulátoru viz odkaz : http://djkrata.rajce.idnes.cz/nastaveni ... stle_80HV/

Zkusil bych vyjít z http://www.castlecreations.com/support/ ... files.html

z tohoto doporučeného nastavení,cut of lipol bych šel klidně na 3V a omezení výkonu motoru na soft,soft beta nebrat,nefunguje.

_________________
Jan Hess-MODELSPORT-EPP letadla,vrtulníky Goblin,606 630 759,jhess@mscomposit.com,www.mscomposit.com


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: T REX 600E PRO - novinka
PříspěvekNapsal: stř 28.11.2012 22:58 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 8.8.2007
Příspěvky: 414
Bydliště: Neratovice
MS COMPOSIT píše:

z tohoto doporučeného nastavení,cut of lipol bych šel klidně na 3V a omezení výkonu motoru na soft,soft beta nebrat,nefunguje.


která položka to přesně je? omezení výkonu motoru - soft ? nemohu to najit... :?

jak dlouhý máte táhla? nastavil jsem podle kolegy.. ail a pic 44mm , elev 47mm , ke grypu 75mm. kolektiv mam +-10 stupňů a i tak při max výchylce křidélek a při maximalním kolektivu mi páky serv naráží do těla serv (ail a pit)

_________________
JR DSX7, T-Rex 450PRO FBL beastX , T-Rex 600 EFL beastX , RC-Factory Sbach , DJI f550 naza-m V2


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: T REX 600E PRO - novinka
PříspěvekNapsal: stř 28.11.2012 23:18 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie
Uživatelský avatar

Registrován: 19.5.2011
Příspěvky: 238
Obrázky: 0
která položka to přesně je? omezení výkonu motoru - soft ? nemohu to najit... :?

jak dlouhý máte táhla? nastavil jsem podle kolegy.. ail a pic 44mm , elev 47mm , ke grypu 75mm. kolektiv mam +-10 stupňů a i tak při max výchylce křidélek a při maximalním kolektivu mi páky serv naráží do těla serv (ail a pit)[/quote]

záložka:"odpojení"

voltage cut off type:měkké

a

current cut off type:měkké

s délkou táhel ti neporadím,nemám Align,ale obecně:

knipl plynu do neutrálu,páky serv v nule,cyklika vodorovně,uhel náběhu listů nula-není co řešit.Plnou výchylku cykliky a plnej kolektiv stejně najednou jako začátečník asi páčkovat nebudeš - to je verze FL ?

_________________
Jan Hess-MODELSPORT-EPP letadla,vrtulníky Goblin,606 630 759,jhess@mscomposit.com,www.mscomposit.com


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: T REX 600E PRO - novinka
PříspěvekNapsal: stř 28.11.2012 23:36 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 8.8.2007
Příspěvky: 414
Bydliště: Neratovice
MS COMPOSIT píše:
s délkou táhel ti neporadím,nemám Align,ale obecně:

knipl plynu do neutrálu,páky serv v nule,cyklika vodorovně,uhel náběhu listů nula-není co řešit.Plnou výchylku cykliky a plnej kolektiv stejně najednou jako začátečník asi páčkovat nebudeš - to je verze FL ?


jasné tohle všechno vím (mechanické nastavení ).. létám heli už pár let.. mám doma 450,500 a tedka 600 vždy jsem létal pádla ale v bezpádlu jsem nováček až letos v září jsem upravil 450 Pro na FBL s beastX a teďka pořídil 600 EFL, beasta jsem se už naučil programovat a teďka ještě trochu tápu s 3GX...

_________________
JR DSX7, T-Rex 450PRO FBL beastX , T-Rex 600 EFL beastX , RC-Factory Sbach , DJI f550 naza-m V2


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: T REX 600E PRO - novinka
PříspěvekNapsal: čtv 29.11.2012 16:45 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 29.9.2008
Příspěvky: 197
Bydliště: Přerov
Jen tak mimochodem neví někdo kde by byl (pokud vůbec) ke stáhnutí model TREX600E do Phoenixu..?

_________________
Logo 600SX
mini Vbar 5.3 PRO


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1435 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93 ... 96  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz