Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Walkera UFLY přidání gyra.
PříspěvekNapsal: sob 14.03.2015 22:00 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 14.3.2015
Příspěvky: 2
Ahoj, mám dotaz na vrtulník UFLY s 1 osým gyrem a pádlem, chtěl bych ho předělat na 3-osé gyro. (nedokážu ho v podstatě udržet ve vzduch).
1) je možné použít gyro z UFLY-S které má 3-osé gyro.
2) nebo nějaké jiné gyro, který by tenhle vrtulník stabilizovalo, nechci moc utrácet, Čína není problém.
Mám i vysílačku Eclipse 7 (7-ch) jestli to nějak při výběru gyra pomůže.
Je mi jasné, že koupi jiného vrtulníku bych problém vyřešil, ale touhle cestou se ubírat nechci.
Děkuji předem za každou konstruktivní radu.


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Walkera UFLY přidání gyra.
PříspěvekNapsal: ned 15.03.2015 10:00 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru

Registrován: 19.1.2012
Příspěvky: 467
Bydliště: Sobotka
Obrázky: 2
Ahoj, taky jsem začínal s UFLYS a ještě ji mám. Přečti si vše o UFLY i vlákno "Upgrade - Walkera UFLYS". Odkud jsi.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Walkera UFLY přidání gyra.
PříspěvekNapsal: ned 15.03.2015 20:35 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 14.3.2015
Příspěvky: 2
To vlákno jsem samozřejmě četl, ale nejsem si jistý, zda jde jen přidáním 3-osého gyra udělat z UFLY --- UFLY-S.
Jinak jsem z Týna nad Bečvou


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz