Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 40 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: pon 02.03.2015 12:40 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 28.4.2011
Příspěvky: 7262
Bydliště: ČR
Obrázky: 7
Václav Procházka píše:
...po jednom de.ilovi, ...Takovým bych pracky urazil, když na to nemám, tak to nedělám.


Ale nač tak tvrdá slova? Tady v říši hraček :roll: .

_________________
Člověk je tak složitá bytost, že o tom lidstvo nemá ponětí.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 
PříspěvekNapsal: stř 11.03.2015 22:30 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 2.8.2011
Příspěvky: 462
Bydliště: Černovice u Tábora
Obrázky: 2
Kluci použiju tohle vlákno. Víceméně je to k tématu. Na na Rexovi serva TGY 306 a na ocas jsem měl původní Align ds410. To odešlo, tak jsem jako rychlou alternativu vzal Corona ds 919mg, po x pročtených vlákne, kde to celkem obstojně mají na vrtulkách, jsem usoudil, že postačí, než budu brát něco venku a přihodím další 306ku na ocas. Jenže ejhle, zapojím ho a po hnutí kniplem to začne rušit serva na kolektivu. Cuká to se všemi sem a tam a dost silně, když hýbu se směrovkou. Zkusil jsem to otevřít, ale nic tam nevyčtu. Všechno v pohodě se zdá. Prohýbal jsem drátky i od poťáku a po složení se to trochu zlepšilo, ale dělá to pořád. Rozhodně to není ani na zkoušku visu. Čím to? Vadný kus? Na servotesteru se servem align 420 to nic nedělá. Ještě maličkost je na bezpádlu ZYX s2 a 1520/250hz

_________________
Přístroj, který je pod proudem, vypadá stejně jako ten, který není, jen je jiný na dotek. :D


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: stř 11.03.2015 23:01 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 12.11.2014
Příspěvky: 327
TGY 306G - 1520/333hz Na ocas by si mal mat nastaveny 333Hz. Neviem, ci to pomoze a neviem, ci to ZYX umi.

_________________
V120D02S, KDS 450 Q FBL, Protos 500 FBL, Logo 500 SE. _DEVO 10 v deviation4.0.1 (deviationtx.com)


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř 11.03.2015 23:13 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 2.8.2011
Příspěvky: 462
Bydliště: Černovice u Tábora
Obrázky: 2
Jo to umí. Na kolektivu na nich mám 333hz a v pohodě. Ale trápí mě ta Corona... Jinak ZYX umí 760,960,1520,1520 250a333hz
Přepínat jsem zkoušel, ale vada bude někde v elektronice serva asi. Nějaké odrušení, či tak.

_________________
Přístroj, který je pod proudem, vypadá stejně jako ten, který není, jen je jiný na dotek. :D


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: stř 11.03.2015 23:57 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 14.7.2007
Příspěvky: 1131
Bydliště: Praha 6, ČR
Obrázky: 12
tipnul bych si na slaby BEC. Co mas za regulator, resp. jak vykony ma BEC? Zkus prepnout na jine napeti, jestli to zustane stejne. Nebo pouzit prijimacove baterky na zkousku.

_________________
T-Rex 600N Spirit, Tx Aurora.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: čtv 12.03.2015 7:47 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 2.8.2011
Příspěvky: 462
Bydliště: Černovice u Tábora
Obrázky: 2
Mám Robbe Roxxy 40A. 5.5V 3A bec. Vždy to chodilo bez problémů. A na prázdno, bez zátěže mi to přujde jako dost divný. Servo by mělo podle výrobce brát max 230mA. Přijímačovky můžu zkusit, ale nevěřím v úspěch.

_________________
Přístroj, který je pod proudem, vypadá stejně jako ten, který není, jen je jiný na dotek. :D


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: čtv 12.03.2015 9:45 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 12.11.2014
Příspěvky: 327
Na kolektiv daj 250hz, na vrtulkove servo 333hz. Na prazdno staci 3A bec.

_________________
V120D02S, KDS 450 Q FBL, Protos 500 FBL, Logo 500 SE. _DEVO 10 v deviation4.0.1 (deviationtx.com)


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: čtv 12.03.2015 16:27 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 2.8.2011
Příspěvky: 462
Bydliště: Černovice u Tábora
Obrázky: 2
No právě že stačí, ale to servo dělá bordel hned jak to zapnu a hnu kniplem. Asi nějaké odrušení špatné. Je v tom můstkem propojený kontakt motůrku z+na-. Je to v bužírce a uprostřed je vidět bulka, asi nějaký odpor či co, nevím. Ale přijde mi to divný mít propojený kontakty. Možná to pohlcuje špičky. No každopádně to nemění nic na věci, že to blbne :wink:

_________________
Přístroj, který je pod proudem, vypadá stejně jako ten, který není, jen je jiný na dotek. :D


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: čtv 12.03.2015 16:47 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 28.4.2011
Příspěvky: 7262
Bydliště: ČR
Obrázky: 7
Wirda píše:
Ale přijde mi to divný mít propojený kontakty.


Ale ony nejsou propojené, je tam přece ta bulka :wink: .

_________________
Člověk je tak složitá bytost, že o tom lidstvo nemá ponětí.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: čtv 12.03.2015 17:12 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 12.11.2014
Příspěvky: 327
To servo mas v poriadku. TGY-306G je vyborne servo pre cykliku (hlavne za tu cenu :D). Problem bude v tom, ze to nie je chvostove servo. Ze sa to pouziva ako aj chvostove servo, to neznamena nic. Niektore FBL jednotky ho akceptuju a niektore podla toho nie.
Ale nestratil si nic. Nechas to , ako rezervne servo pre cykliku.
A ked chces chvostove servo za rozumnu cenu, tak kup si to:
http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... 05sec.html

_________________
V120D02S, KDS 450 Q FBL, Protos 500 FBL, Logo 500 SE. _DEVO 10 v deviation4.0.1 (deviationtx.com)


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: čtv 12.03.2015 17:48 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 2.8.2011
Příspěvky: 462
Bydliště: Černovice u Tábora
Obrázky: 2
helipali, ty jsi mě špatně pochopil. Já mám Turnigy na kolektivu, ale na ocasu Corona ds919mg. A to právě zlobí :wink: :lol:

_________________
Přístroj, který je pod proudem, vypadá stejně jako ten, který není, jen je jiný na dotek. :D


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: čtv 12.03.2015 18:40 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 2.8.2011
Příspěvky: 462
Bydliště: Černovice u Tábora
Obrázky: 2
A to servo mi přijde dost veliký a těžký na zadek 450ky. Co třeba tohle?
http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... 06sec.html

_________________
Přístroj, který je pod proudem, vypadá stejně jako ten, který není, jen je jiný na dotek. :D


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: čtv 12.03.2015 19:12 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 12.11.2014
Příspěvky: 327
Wirda píše:
helipali, ty jsi mě špatně pochopil. Já mám Turnigy na kolektivu, ale na ocasu Corona ds919mg. A to právě zlobí :wink: :lol:


Aha! Tak si zatial len uvazujes o TGY-306G, ako servo na vrtulku. Je spusta dobrych chvostovych serv.
Corunu by si nemal kupit. Nad tym uz presiel cas. Si myslel, ze je to ako stara dobra ceska koruna? :D

Wirda protoze aj ja chcem kupit chvostove servo na 450 vysvetli mi, ze ten Goteck je preco lepsi ako TGY-306G?
Ten Trackstar je tazsi, ale je silnejsi a rychlejsi, proste ma ine parametre, nez TGY 306G, ale ten Goteck zda sa, ze rovnaky.

_________________
V120D02S, KDS 450 Q FBL, Protos 500 FBL, Logo 500 SE. _DEVO 10 v deviation4.0.1 (deviationtx.com)


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: čtv 12.03.2015 19:52 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 2.8.2011
Příspěvky: 462
Bydliště: Černovice u Tábora
Obrázky: 2
No já nemyslím, že je lepší, ale podle parametrů by mohlo být na stejné úrovni, jak píšeš. No a taky je o pár euro levnější.
A myslím si, že rozdíl v rychlosti je zanedbatelný. Tedy pro mě. Nejsem žádný hard 3D.

_________________
Přístroj, který je pod proudem, vypadá stejně jako ten, který není, jen je jiný na dotek. :D


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: čtv 12.03.2015 19:56 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 14.7.2007
Příspěvky: 1131
Bydliště: Praha 6, ČR
Obrázky: 12
Wirda píše:
No právě že stačí, ale to servo dělá bordel hned jak to zapnu a hnu kniplem. Asi nějaké odrušení špatné. Je v tom můstkem propojený kontakt motůrku z+na-. Je to v bužírce a uprostřed je vidět bulka, asi nějaký odpor či co, nevím. Ale přijde mi to divný mít propojený kontakty. Možná to pohlcuje špičky. No každopádně to nemění nic na věci, že to blbne :wink:


Moc sem nepochopil co je jak propojeny, ale tusim ze myslis oranzovy kondenzator pripojeny mezi vyvody motoru, to je opravdu odruseni.

Vazne zkus ty prijimacovky, to ze BEC by na to mel stacit neznamena ze staci, servo totiz muze kratkodobe zkratovat napajeni (spatne resene spinani H-mustku). Nehlede na to, ze tyhle mrnavy serva jsou dost zrava. Pred pripojenim prijimacovek ale nezapomen odpojit regulator nebo jeho BEC.

_________________
T-Rex 600N Spirit, Tx Aurora.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 40 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz