Reklama

 





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 8 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: KDS FlyMentor 3D
PříspěvekNapsal: ned 04.01.2015 9:10 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 22.11.2005
Příspěvky: 5280
Bydliště: Vsetín
Má někdo zkušenosti s tímto?

www.hobbyking.com/hobbyking/store/__100 ... ystem.html

šlo by to do bezpádla t-rexe 600 v maketě.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: KDS FlyMentor 3D
PříspěvekNapsal: ned 04.01.2015 10:41 
Mazák
Mazák

Registrován: 19.8.2007
Příspěvky: 8609
Obavam se, ze to bezpadlo neumi. Prolezl jsem youtube a nejak sem si nevsiml, ze by to bylo osazeno jinde nez na padlovkach. Stabilizuje to pomoci CCD snimace, ktery snima povrch pod vrtulnikem.

https://www.youtube.com/watch?v=o2w6DwFYuxs

Akorat chodi tam trosku nebezpecne blizko a strka ruce tam, kam bych je ja nestrkal. Nak


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: KDS FlyMentor 3D
PříspěvekNapsal: ned 04.01.2015 12:34 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 4.1.2014
Příspěvky: 764
Bydliště: Přerov, Czech Reuplic
jj, taky jsem se na to díval, troufá si na tu 450tku. Ani se mi nechce dívat znovu kolik prstů mu chybí :)

_________________
LOGO 550 SX - Brain // SAB Goblin 380 - Brain // HELI-X V6


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: KDS FlyMentor 3D
PříspěvekNapsal: ned 04.01.2015 14:05 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 2.8.2008
Příspěvky: 1072
Zaspal jsem něco??? Cca 2-3 roky je tenhle krám už z domu a to jsem si to jako novinku rozhodně nepořizoval. Chvilku jsem s tím blbnul v pádlovém vrtulníčku 450, dokoupil jsem si i krabičku pro připojení na place, trochu to fungovalo, pak jsem z lenosti jednotku ladil ne na louce ale na dvoře až mi to ve visu málem uřízlo hlavu jak jsem si to zrovna pro neustálý ladění rozladil... Je to rozhodně "stabilizace pro chudé", do makety to dá jen blázen. Do makety 600 bych dal Spirit.

O Flymentoru je i tady na RCmanii napsáno hodně. A čerstvý zprávy to rozhodně nejsou, fakt jsem tímhle dotazem a založením kvůli tomu novýho vlákna hodně překvapenej...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: KDS FlyMentor 3D
PříspěvekNapsal: ned 04.01.2015 17:17 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 6.2.2011
Příspěvky: 1186
Bydliště: Šurany
Obrázky: 7
Mal som to velmi davno a rychlo to letelo z domu do prdele. Je to cinska hracka.

_________________
T-Rex600E@Spirit T-Rex600N@Spirit T-Rex450@Spirit RaptorG4E720@Spirit Chase360@Spirit


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: KDS FlyMentor 3D
PříspěvekNapsal: ned 04.01.2015 23:59 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru

Registrován: 5.10.2008
Příspěvky: 2815
Bydliště: Cesko
Nakadah píše:
Obavam se, ze to bezpadlo neumi. Prolezl jsem youtube a nejak sem si nevsiml, ze by to bylo osazeno jinde nez na padlovkach. Stabilizuje to pomoci CCD snimace, ktery snima povrch pod vrtulnikem.

https://www.youtube.com/watch?v=o2w6DwFYuxs

Akorat chodi tam trosku nebezpecne blizko a strka ruce tam, kam bych je ja nestrkal. Nak

To video je vtip? Něco na téma jak si ublížit na 100+1 způsob?

_________________
bavarianDemon 3X a 3SX
SAB Goblin + JETI DS16 + XNova motor + Kosmik


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: KDS FlyMentor 3D
PříspěvekNapsal: pon 05.01.2015 7:58 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 24.2.2009
Příspěvky: 102
Bydliště: Rakovník
Ale kluci
byl to můj první stabilizační systém.A nemůžu na něj říct špatnýho slova. To na co je deklarovaný umí a naučí.Připrav se pouze na 2-3 odpoledne s NB na letišti než to pochopíš a vyladíš.Chce to lítat mezi 20-30 stupni Celzia - je to dost teplotně závislé.Jo a při příchodu W7 to s nima mělo problémy.Dodnes se na mém Sportu s tím učej u nás začátečníci aby poznali co v nich je a jestli to (heli) má pro ně cenu. :D Za ty prachy :D
Když bych se odhodlal jít do makety tak kvůli ceně stroje jedině s Helicommandem SX jiné systémy moc neznám.Do 600 stovky bych se asi trochu bál ale asi půl roku s tím v ní lítal kolega než šel taky do HC SX. Takže do 450-tky pro začátek bez problémů ale výš a do maket asi dobrým systémem ,byť mnonásobně dražším spíš ušetříš. :D


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: KDS FlyMentor 3D
PříspěvekNapsal: úte 06.01.2015 7:12 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 31.3.2005
Příspěvky: 851
Bydliště: Val.Mez.
Čau Eriku, a že se nestavíš na pokec, mám jej v Blade 400. Chce to naladit a pak to jakž~takž funguje :-) Nebo na mém webu:

http://www.rckozmodrom.com/RCModely/Blade400.htm

ZZ

_________________
www.rckozmodrom.com


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 8 ] 

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz