Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 66 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: YEP 100A shorel pri nastaveni
PříspěvekNapsal: úte 01.09.2015 13:36 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 21.6.2014
Příspěvky: 727
Bydliště: ČR
Obrázky: 0
Hmm, mozna je v tom tentokrat fakt YEP nevinne, protoze jinak chodil v te 450tce moc hezky. Uvidime, asi koupim jeste jeden a budu sledovat bazar, jestli se neobjevi nejaky pekny Castle :-)

Mam smulu a ten yep je asi 14 dnu po zaruce :-(

_________________
DX8, DX6i || T-rex 600ESP, 500ESP FL, 450PRO, 450S || Algol, MaxiSwift


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: YEP 100A shorel pri nastaveni
PříspěvekNapsal: úte 01.09.2015 14:51 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 16.7.2012
Příspěvky: 312
Bydliště: Stará Ves n/O (Ostrava)
Obrázky: 30
A jak jsi dopadl s reklamací té 100vky? Mě vybouchla 120HV při stejné operaci jako tobě u Trex700, tak jsem nafotil ohořené fety a reklamoval. Chvilku se nic nedělo, tak jsem napsal dotaz a HK že chce nějaké video. Tak jsem připojil nějaký motor a krátce natočil jak kňučí a pak na něj připojil jiný reglér a zatočil. Hned příští den mi napsali jestli chci prachy nebo nový reglér. Chtěl jsem nový a ten jede bez problému už druhý rok. Jinak mám Yepy 80A v Protosovi(2roky) a v Katáně (2 roky) a vše bez problému. S protosem lítám skoro denně. :)

_________________
T14SG,Katana S50V2, Protos 500, T-rex700E


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: YEP 100A shorel pri nastaveni
PříspěvekNapsal: úte 01.09.2015 15:59 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 21.6.2014
Příspěvky: 727
Bydliště: ČR
Obrázky: 0
Tak to je asi fakt ruleta, bud je super, nebo je to smejd. Otazka je, jestli se to vyplati, kdyz s tim vetsinou v pripade heli prasknes a ta oprava ti dorovna rozdil mezi kvalitnim regem a YEBkou :lol:

Jinak mi to vymenili taky bez kecu. Nafotil jsem, jak je to cerne. Bylo to ohorele jak cernobyl, takze ani zadne video nechteli :-) A nechal jsem si vratit prachy (na dalsi nakup). Znova bych do toho nesel, predstava, jak doma v obyvaku hasim 6s 5Ah akupack mne stresuje dodnes, kdyz pripojuju plusovy kabel. Tam uz to neni o penezich, ale o odvaze a na dalsiho YEPa uz proste nemam koule :D

Kdyz si dneska spocitam cenu Align motoru, druheho motoru, YEPu a odectu to od ceny castle talon, tak jsem na nule. A mel bych regl, kde si govik nastavim jmenovite na dane otacky a ne nejakou cinskou ruletu :roll: Kdybych s tim prasknul a musel pripocitat listi a dalsi dily, jeste bych na tom usetril.

Asi jsem se z levnych veci vylecil... do houboletu za 5 stovek budiz, ale na heli to nepatri.

_________________
DX8, DX6i || T-rex 600ESP, 500ESP FL, 450PRO, 450S || Algol, MaxiSwift


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: YEP 100A shorel pri nastaveni
PříspěvekNapsal: úte 01.09.2015 21:58 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 21.6.2014
Příspěvky: 727
Bydliště: ČR
Obrázky: 0
Hmm, pricina, nebo dusledek? :lol:
Osobne si myslim, ze se jim pod svaby dostala pajeci pasta, ktera s teplem vycestovala a zacala si hrat, az to slehlo.


Přílohy:
compressed_IMG_0033.JPG
compressed_IMG_0033.JPG [ 70.83 KiB | Zobrazeno 675 krát ]
compressed_IMG_0034.JPG
compressed_IMG_0034.JPG [ 59.11 KiB | Zobrazeno 675 krát ]

_________________
DX8, DX6i || T-rex 600ESP, 500ESP FL, 450PRO, 450S || Algol, MaxiSwift
Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: YEP 100A shorel pri nastaveni
PříspěvekNapsal: stř 02.09.2015 9:10 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 21.7.2010
Příspěvky: 5482
Bydliště: Kamenice - Praha východ
Obrázky: 1
Blog: Zobrazit blog (2)
No ty kráso :lol:


:(

_________________
Logo 6003D, LAheli Sniper, LAheli Ricco, Futaba T8FGS FASST


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: YEP 100A shorel pri nastaveni
PříspěvekNapsal: úte 08.09.2015 16:33 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie
Uživatelský avatar

Registrován: 12.1.2013
Příspěvky: 1390
Bydliště: Pardubice
Hmm máš kliku na špatný kus, já osobně na ně nedám dopustit.. Jiné regulátory nelétám. Všeho všudy tu mám čtyři kusy a všechny jedou perfektně, některé už třetím rokem..

_________________
Goblin 500 K-BAR@MiniProtos Spirit@Sniper II Spirit@Heli-X4 simulator@Taranis RC@ www.arcitimer.com


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 66 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: rade a 3 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz