Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 66 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: YEP 100A shorel pri nastaveni
PříspěvekNapsal: čtv 20.11.2014 22:27 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 8.10.2012
Příspěvky: 1479
Bydliště: Kladno
bude tam rezerva.
Ja mam Talona 90 na 550 a žere mne to ve spičkách 140A a pohoda.
V logu uvidíš teba i 200A krátkodobě , třeba při pumpnutí.
na 450 mam edge a take pohoda. Kolegové co mají větší jako ty , žádnej problém, Programovací kartu ti pošlou z Kansasu
zadarmo

Governor super.


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: YEP 100A shorel pri nastaveni
PříspěvekNapsal: čtv 20.11.2014 22:31 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 21.6.2014
Příspěvky: 727
Bydliště: ČR
Obrázky: 0
Nastavim bez te karty governor? To cekani na usb link je dost na prd, tak uz jsem si sehnal starsi, objednam link a pak ho prodam, pac chci litat a ne koukat na regulator :-)
Pocitam, ze tou pakou se da nakvedlat tak pocet clanku, ale treba otacky governoru ani nahodou?

_________________
DX8, DX6i || T-rex 600ESP, 500ESP FL, 450PRO, 450S || Algol, MaxiSwift


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: YEP 100A shorel pri nastaveni
PříspěvekNapsal: čtv 20.11.2014 22:34 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 8.10.2012
Příspěvky: 1479
Bydliště: Kladno
řekl bych že ne.
Po prvé mně i kolegovi přišla za týden a teď na druhou čekám už třetí týden.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: YEP 100A shorel pri nastaveni
PříspěvekNapsal: čtv 20.11.2014 22:35 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 8.10.2012
Příspěvky: 1479
Bydliště: Kladno
řekl bych že ne.
Po prvé mně i kolegovi přišla za týden a teď na druhou čekám už třetí týden.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: YEP 100A shorel pri nastaveni
PříspěvekNapsal: čtv 20.11.2014 22:39 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.1.2007
Příspěvky: 6301
Bydliště: Dubai, UAE
Castle uz nehori ? Uz to vychytali ?

_________________
بتر كوتاتكو
UH-60 Blackhawk, Bell 206, Mi-8, Jeti DS-16


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: YEP 100A shorel pri nastaveni
PříspěvekNapsal: čtv 20.11.2014 22:44 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 21.6.2014
Příspěvky: 727
Bydliště: ČR
Obrázky: 0
Pry horely jen HV - to se mne netyka :-)
pkotatko píše:
Castle uz nehori ? Uz to vychytali ?

_________________
DX8, DX6i || T-rex 600ESP, 500ESP FL, 450PRO, 450S || Algol, MaxiSwift


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: YEP 100A shorel pri nastaveni
PříspěvekNapsal: čtv 20.11.2014 22:47 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 2.8.2009
Příspěvky: 1021
Bydliště: západočesko
Obrázky: 36
jaroslav.falcon píše:
Vyprdni se na YEP jdi do castle Talon....... ten někdo určitě neměl Castla

Jo, ale nesmíš trefit tu špatnou serii, kterou Hořejší v pohodě reklamuje. Shořelý motor a zrušené éro už ale nikdo nezaplatí.

_________________
Ground Penetration Tester


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: YEP 100A shorel pri nastaveni
PříspěvekNapsal: čtv 20.11.2014 22:49 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 8.10.2012
Příspěvky: 1479
Bydliště: Kladno
Také jsem to slyšel , v mém okolí je jich mraky Talon a Edge nikdo žádnej problém. Všechny koupeny letos v létě.
to prý byla nějaká serie a jen některé. Já viděl shořenej i Kontronik.

Castel = "málo peněz" hodně muziky

JInak shořet může všechno.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: YEP 100A shorel pri nastaveni
PříspěvekNapsal: čtv 20.11.2014 23:59 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie
Uživatelský avatar

Registrován: 1.8.2012
Příspěvky: 5272
Bydliště: Brno
Obrázky: 0
jaroslav.falcon píše:
bude tam rezerva.
Ja mam Talona 90 na 550 a žere mne to ve spičkách 140A a pohoda.
V logu uvidíš teba i 200A krátkodobě , třeba při pumpnutí.
na 450 mam edge a take pohoda. Kolegové co mají větší jako ty , žádnej problém, Programovací kartu ti pošlou z Kansasu
zadarmo

Governor super.

Ze se k tomu vracim premyslim o Talonu90 a tam je kupon na kartu s usb nebo jen usb? Oni to pak posilaji fakt zadara?

_________________
Jan Janekx Urbanek
http://www.rcstudio.cz - autorizovaný prodejce FrSky


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: YEP 100A shorel pri nastaveni
PříspěvekNapsal: pát 21.11.2014 0:50 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 21.6.2014
Příspěvky: 727
Bydliště: ČR
Obrázky: 0
Koukam na toho Talona 90 a pisou, ze je pro 600 pri sportovnim letani. Vychazi skoro o litr levneji, nez edge 100, pritom ma silnejsi bec. Poradte, jit do talona, nebo Edge? U edge se da bec nastavit po desetinach voltu, ze?

Jinak ten usb link ano, posilaji ho zdarma a v baleni je kupon. Nevim, proc se tomu lidi tak divi - pro firmu je to marketing jako krava (maji vase kontaktni udaje i kdyz o distribuci se jim staraji lokalni prodejci) a postovne na usb dongle po celem svete je nestoji vic, jak 1USD. To mate bohate predplaceno v cene toho reglu, jehoz vyrobni naklady budou nizsi, jak 100 Kc.

_________________
DX8, DX6i || T-rex 600ESP, 500ESP FL, 450PRO, 450S || Algol, MaxiSwift


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: YEP 100A shorel pri nastaveni
PříspěvekNapsal: pát 21.11.2014 6:40 
Moderátor serveru
Moderátor serveru

Registrován: 28.2.2005
Příspěvky: 15846
Bydliště: Rakovník, CZ
Obrázky: 0
petrfm čtv 20. lis, 2014 18:17 píše:
... V motoru zacalo skubat a heli se mela snahu roztocit? Nevim, okamzite jsem chytil rotor a v tom se ozvala rana, vyslehla jiskra a oblak dymu.
...

petrfm čtv 20. lis, 2014 22:09 píše:
... maximalne by mne vyliskaly listy, ale ony se jen otocily a hned se zacal valit dym. Netrvalo to ani pul vteriny.

Tak jak to tedy bylo, rotor jsi rukou zastavil, podle toho prvotního textu? Nebo to blaflo "ono samo" jak to popisuješ o něco později?

Zajímá mně to protože YEP 90A mám 2 kousky na F7F, rozsahy plynu jsem jim taky nastavoval.

_________________
Aby mně mé záliby bavily, nemusím je brát kdovíjak vážně - jyrry.cbcnet.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: YEP 100A shorel pri nastaveni
PříspěvekNapsal: pát 21.11.2014 7:22 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie
Uživatelský avatar

Registrován: 1.8.2012
Příspěvky: 5272
Bydliště: Brno
Obrázky: 0
Takze jen usb dongle skoda ta karta je prakrictejsi...

_________________
Jan Janekx Urbanek
http://www.rcstudio.cz - autorizovaný prodejce FrSky


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: YEP 100A shorel pri nastaveni
PříspěvekNapsal: pát 21.11.2014 9:44 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 8.10.2012
Příspěvky: 1479
Bydliště: Kladno
link zadara, kartu za 10USD

no nevím jestli karta je lepší ??? na notebuku nastavím požadované otáčky a jeto. Pravda musím mít ntb.


Pozor Talon 90 je jen na 6S a nemá logovaní a 600 heli 12S - pravděpodobně. Pokud to tak je musíš do EDGE.


Naposledy upravil jaroslav.falcon dne pát 21.11.2014 9:48, celkově upraveno 2

Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: YEP 100A shorel pri nastaveni
PříspěvekNapsal: pát 21.11.2014 9:46 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie
Uživatelský avatar

Registrován: 1.8.2012
Příspěvky: 5272
Bydliště: Brno
Obrázky: 0
Diky link tu mam pujceny takze si necham zaslat kartici ;)

_________________
Jan Janekx Urbanek
http://www.rcstudio.cz - autorizovaný prodejce FrSky


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: YEP 100A shorel pri nastaveni
PříspěvekNapsal: pát 21.11.2014 9:48 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 9.7.2011
Příspěvky: 5974
Bydliště: Písek, ČR
janekx píše:
Ze se k tomu vracim premyslim o Talonu90 a tam je kupon na kartu s usb nebo jen usb? Oni to pak posilaji fakt zadara?

Je tam kupon, na který si vybereš co chceš poslat, je tam na výběr myslím ze 3 věcí: USB dongle, karta s USB, nebo takový specielní klíč (nebo jak to nazvat), spínač pro zablokování otáčení, roztočí s ejen když vyndáš takový čudlík. Bezpečnostní prvek.

Mám pocit (lovím zpaměti), že USB dongle je zadara, karta je za nějaký příplatek (10$???) a ten spínač taky zadara. Mám od nich dongle a ten spínač, nic jsem neplatil, přišlo to cca za týden.

Ještě zajímavost: Na tom kupónu je datum kdy vyprší, v mém reglu byl kupón s platností už jen týden, stihnul jsme to :-)

Edit: koukám píšeme s Jardou současně to samé, předběhl mě ;-)

_________________
FrSky Horus, letadla, heli+koptéry.
http://rc.ludl.cz


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 66 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz