RCmania.cz - web pro modeláře a modely
http://www.rcmania.cz/

Spirit FBL - bylo 4Dstabi
http://www.rcmania.cz/viewtopic.php?f=107&t=65010
Stránka 92 z 92

Autor:  kraro [ úte 11.09.2018 15:14 ]
Předmět příspěvku:  Re: Spirit FBL - bylo 4Dstabi

Malými kroky se posouvám dále. Provedl jsem měření vibrací a dle grafu se zdá býti vše v normě. Vypadá to, že letos to ještě otestuji v reálném provozu :)

Přílohy:
yy.png
yy.png [ 50.56 KiB | Zobrazeno 247 krát ]
xx.png
xx.png [ 46.87 KiB | Zobrazeno 247 krát ]
zz.png
zz.png [ 37.89 KiB | Zobrazeno 247 krát ]

Autor:  stan [ pát 14.09.2018 10:40 ]
Předmět příspěvku:  Re: Spirit FBL - bylo 4Dstabi

Přešel jsem na JETI a chci se zeptat zda mohu se Spiritem propojit přijímač REX 3, nebo jestli musím mít třeba REX 7. Zda na EX Bus je plný počet kanálů z vysílače.

Autor:  habasek [ pát 14.09.2018 11:23 ]
Předmět příspěvku:  Re: Spirit FBL - bylo 4Dstabi

Ano, v REX přijímačích je ve všech plnohodnotný počet kanálů v ExBus.
Klidně ho použij. Dost lidí létá i na Rsat2 s ExBus. Pokud je to nějaká větší a dražší heli tak asi pro klid duše bych dal třeba REX7 - má delší anténky a jdou dát dále od CF částí.
Jen doporučuji update v rx na 1.10 pokud můžeš! A určitě si v TX zapni přenos 100Hz. V rx pak vypínám failsafe přes TX a dávám failsafe z jednotek.

Autor:  stan [ pát 14.09.2018 12:07 ]
Předmět příspěvku:  Re: Spirit FBL - bylo 4Dstabi

Dík za rychlou odpověď. Koupím asi REX 7, přece jen 3kanál už by se kromě vrtulníku moc využít nedal. Jinak ten REX 3 už je také z 20 cm anténami.

Stránka 92 z 92 Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/