Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1379 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 92  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: stř 19.03.2014 17:26 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 9.9.2012
Příspěvky: 1836
Obrázky: 0
ZeXx86 píše:
Externi governor i druhy satelit, jak jsem jiz psal vyse, pujde provozovat se soucasnou verzi.

Bude tedy možné provozovat 2x DSMX satelit + externí čidlo na governor současně? Pokud ano, tak není co řešit


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 
PříspěvekNapsal: stř 19.03.2014 18:17 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie
Uživatelský avatar

Registrován: 29.12.2009
Příspěvky: 1452
Je pravdepodobne, ze tomu tak bude.

_________________
Spirit System


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř 19.03.2014 19:39 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 9.9.2012
Příspěvky: 1836
Obrázky: 0
+1, diky za info ;)


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: stř 19.03.2014 19:56 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 1.5.2003
Příspěvky: 1292
Bydliště: Hrádek nad Nisou
Přikládám slíbené fotky.
Není to aktuální, je to první verze zapojení na Velotce, ještě bez S-BUS přijímače.
Spirit je ale snad vidět dobře.


Přílohy:
20131117_172942.jpg
20131117_172942.jpg [ 194.96 KiB | Zobrazeno 1112 krát ]
20131117_172952.jpg
20131117_172952.jpg [ 142.64 KiB | Zobrazeno 1112 krát ]
20131117_173002.jpg
20131117_173002.jpg [ 176.48 KiB | Zobrazeno 1112 krát ]
20131117_173025.jpg
20131117_173025.jpg [ 146.5 KiB | Zobrazeno 1112 krát ]

_________________
LA700, Logo 550SX, MiniProtos 4S, Gaui NX4, Ricco, miniHquad
Futaba, Spirit, iCharger
Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: stř 19.03.2014 21:17 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 15.12.2011
Příspěvky: 376
Bydliště: Olomouc
Není náhodou někde na netu ukázka stabilizace v akro módu? Jak se aktivuje?

_________________
KDS AGILE 5.5 (SPIRIT), KDS AGILE 7.2 (SPIRIT PRO) , TARANIS X9D+,Futaba T8FG


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř 19.03.2014 21:28 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 1.5.2003
Příspěvky: 1292
Bydliště: Hrádek nad Nisou
Videem Ti bohužel neposloužim. Možná někde je, ale s rychlostí netu, co mám jsou pro mne videa tabu.
Když ale někde najdeš HC3SX, tak na pohled je to stejné.
Porovnávám to, co jsem viděl na letišti (HC3) a jak se chová Spirit v mých helinách.
Tam, kam to má blíž, tam se přetočí a začne stoupat.
Rychlost stoupání závisí na předem navolené velikosti kolektivu.
Mně se osvědčilo na větší heli 70% kolektivu a o 10% více plynu, než nejvyžší otáčky pro IDLE. Když jsem zkoušel víc, měl jsem už strach, že se heli rozletí.
MP snese klidně 100% a 100%.
Nevim, zda jsem odpověděl přesně na to, co jsi chtěl vědět.
Případně popis doplním.

EDIT:
Teď koukám, že se ptáš na STABILIZACI. Výše popsané je samozřejmě ZÁCHRANA.
Stabilizaci jsem nezkoušel.

_________________
LA700, Logo 550SX, MiniProtos 4S, Gaui NX4, Ricco, miniHquad
Futaba, Spirit, iCharger


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: stř 19.03.2014 21:38 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 23.9.2007
Příspěvky: 482
Bydliště: Plzeň
Když už je to oficiálně v prodeji, nezbývá než oficiálně pogratulovat k úspěchu ;-)

Vzpomínam si živě, jak jsem si přečet tvuj první příspěvek o tom, že začínáš pracovat na vlastním bezpadle a ptal ses na nějaký technický parametry. Pomyslel jsem si, že do toho asi vůbec nevidíš a představuješ si to jako Hurvínek válku :) Ale postupem času si mě přesvědčil o tom, že do toho naopak vidíš dost dobře. A oficiální prodej je toho důkazem.
Tak ať se daří ;-)


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: stř 19.03.2014 22:36 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 15.12.2011
Příspěvky: 376
Bydliště: Olomouc
To bonis: Myslel jsem záchranu,tak díky za odpovêď.Jen mě zajímá ta aktivace,nevidím na to nikde vstup v jednotce z přijímače.3SX na to máspeciální kanál head gyro,ale na Spiritu nic takovýho není.

_________________
KDS AGILE 5.5 (SPIRIT), KDS AGILE 7.2 (SPIRIT PRO) , TARANIS X9D+,Futaba T8FG


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř 19.03.2014 22:48 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 27.10.2007
Příspěvky: 2822
Bydliště: Český Těšín
No v podstatě na to nepotřebuješ další kanál jak u hc3sx, ale na přepínač si nastavíš zisk gyra na třeba -5 a ve spiritu máš zapnutou záchranu. A tím přepínačem nebo tlačítkem to aktyvuješ.

_________________
Chase360 SniperII LA 700 Agile 7,2 Rytmus Max
http://petrct.rajce.idnes.cz/
http://www.helitesin.cz/


Naposledy upravil petrct dne stř 19.03.2014 22:49, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: stř 19.03.2014 22:48 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie
Uživatelský avatar

Registrován: 29.12.2009
Příspěvky: 1452
00ja: Diky moc

Jednotka umoznuje plnohodnotne vyuziti zachrany/stabilizace i na 6 kanalovych vysilacich/prijimacich.
Proto neni nutny dalsi kanal a lze pouzit i ty nejbeznejsi vysilace.

Funguje to jednoduse, v manualu je vse podrobne popsano.

_________________
Spirit System


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř 19.03.2014 22:51 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 1.5.2003
Příspěvky: 1292
Bydliště: Hrádek nad Nisou
Prozatim je to resene jako prepinani modu gyra.
V rezimu HL se chova Spirit normalne, po prepnuti ve vysilaci do NORMAL modu gyra se aktivuje prednastavena funkce.
Je k dispozici:
NORMAL mod gyra (klasicke prepnuti vrtulky do normal modu)
Stabilizace
Zachrana Normal (heli vzdy rotorem nahoru a stoupa podle nastaveneho kolektivu)
Zachrana Akro (heli se srovna tam, kam je to bliz a vyrazi hore)

Toto se nastavuje v zalozce zachrana, spolu s velikosti a smerem kolektivu a prioritou kniplu pri zapnute zachrane.

_________________
LA700, Logo 550SX, MiniProtos 4S, Gaui NX4, Ricco, miniHquad
Futaba, Spirit, iCharger


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: stř 19.03.2014 23:47 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 15.12.2011
Příspěvky: 376
Bydliště: Olomouc
Díky,už v tom mám jasno :wink:

_________________
KDS AGILE 5.5 (SPIRIT), KDS AGILE 7.2 (SPIRIT PRO) , TARANIS X9D+,Futaba T8FG


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř 19.03.2014 23:48 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 30.10.2012
Příspěvky: 163
Bydliště: Zlín
Tušíte, kdy bude dostupný ten invertor na S-BUS?

_________________
Goblin 700 3Digi, Goblin 380 3Digi, NeXt RC
Futaba T14SG


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: čtv 20.03.2014 0:14 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 6.2.2011
Příspěvky: 1186
Bydliště: Šurany
Obrázky: 7
S-BUS invertor je univerzalny takze za par $ sa da kupit hocikde.

_________________
T-Rex600E@Spirit T-Rex600N@Spirit T-Rex450@Spirit RaptorG4E720@Spirit Chase360@Spirit


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: čtv 20.03.2014 7:35 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 1.5.2003
Příspěvky: 1292
Bydliště: Hrádek nad Nisou
Pouzivam invertor z HK.
Je to ten pro ZYX (nebo jak se to bezpadlo jmenuje).
Nikdy nenastal zadny problem.
Tomas urcite bude dodavat i svuj, ale neni treba na to cekat.

_________________
LA700, Logo 550SX, MiniProtos 4S, Gaui NX4, Ricco, miniHquad
Futaba, Spirit, iCharger


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1379 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 92  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz