Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 37 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: pon 13.05.2013 9:50 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 4.6.2008
Příspěvky: 4244
Bydliště: Děčín
Obrázky: 0
A ještě lepší kousek :
http://www.ac-rc.com/product_info.php?p ... ka8uofoki7
Ty kluci šikmooký se toho nebojej , vůbec!
a k tomu bluetooth , kterej ale bude určitě fungovat i s originálem:
http://www.ac-rc.com/product_info.php?p ... ka8uofoki7

_________________
T14SG
Logo 700XXTREME, MiniProtos, Logo550SX
Osiris II,RCF 80cm Sbach, Discovery Micro F3K


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 
PříspěvekNapsal: pon 13.05.2013 9:58 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 4.6.2008
Příspěvky: 4244
Bydliště: Děčín
Obrázky: 0
http://www.targethobby.com/2013-kbar-k8 ... 62316.html

_________________
T14SG
Logo 700XXTREME, MiniProtos, Logo550SX
Osiris II,RCF 80cm Sbach, Discovery Micro F3K


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: pon 13.05.2013 10:03 
Helimaniacs Brno
Helimaniacs Brno
Uživatelský avatar

Registrován: 10.11.2010
Příspěvky: 4749
Bydliště: Brno, CZ
Blog: Zobrazit blog (4)
Uz tomu chybi jen cesky navod a bude to dalsi idealni zbozi pro nas trh :roll:

_________________
Tom


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon 13.05.2013 10:16 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 15.6.2007
Příspěvky: 2095


Návod jak vložit video do příspěvku na RCMANIA.cz


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon 13.05.2013 10:30 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 15.6.2007
Příspěvky: 2095
krtek2k píše:
http://www.targethobby.com/2013-kbar-k8-3-axis-fbl-gyro-534-pro-p-4162316.html

Dokonce i "PRO" firmware :lol:


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon 13.05.2013 10:44 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 28.8.2005
Příspěvky: 2375
Bydliště: Dvůr Králové n.L.
Ano a pak se divíme proč se musíme složitě registrovat na vstabi webu, proč je beastX firmware podle sériovýho čísla a stejně je to k ničemu.

_________________
Raptor E700 (MSH Brain)
MiniProtos (miniVbar 5.2)


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon 13.05.2013 10:51 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 4.6.2008
Příspěvky: 4244
Bydliště: Děčín
Obrázky: 0
Pokud se nemýlím, tak ve starších verzích vbar softu se dal ukládat firmware? Nebo jinak , pokud jsem dělal online update, tak ten firmware se mi ukládal na disk v filesech , kde je vbar soft.
Tyhle dva klony mají i 4-pin pro BT či CP, ten první za 130USD má na desku kolmo dva senzory jako černej minivbar , a ten druhej za 99má už jen single-chip jako modrej. Nebo modrej má taky dva senzory kolmo na desku?

_________________
T14SG
Logo 700XXTREME, MiniProtos, Logo550SX
Osiris II,RCF 80cm Sbach, Discovery Micro F3K


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: pon 13.05.2013 10:52 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 15.6.2007
Příspěvky: 2095
Mad_Box píše:
Ano a pak se divíme proč se musíme složitě registrovat na vstabi webu, proč je beastX firmware podle sériovýho čísla a stejně je to k ničemu.

Jak je videt, je mozne obejit vsechno. Bohuzel, VBar chodi super a pokud by nebyla nejaka zasadni novinka, tak klon bude 99,9% bohate stacit i bez update.


Naposledy upravil nostromo dne pon 13.05.2013 11:01, celkově upraveno 2

Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon 13.05.2013 10:57 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 15.6.2007
Příspěvky: 2095
Příloha:
x1.jpg
x1.jpg [ 35.78 KiB | Zobrazeno 2944 krát ]


Naposledy upravil nostromo dne pon 13.05.2013 11:00, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon 13.05.2013 10:57 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 28.8.2005
Příspěvky: 2375
Bydliště: Dvůr Králové n.L.
Samozřejmě, pak také záleží na tom jaké jsou použité součástky, zda je použit stejný senzor, jaká bude teplotní stálost atd. Ikdyž dneska už to docela uměj.

_________________
Raptor E700 (MSH Brain)
MiniProtos (miniVbar 5.2)


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon 13.05.2013 11:15 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 6.2.2011
Příspěvky: 1186
Bydliště: Šurany
Obrázky: 7
A do tretice tu mame aj tento: http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... duct=22343 :mrgreen:

_________________
T-Rex600E@Spirit T-Rex600N@Spirit T-Rex450@Spirit RaptorG4E720@Spirit Chase360@Spirit


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: pon 13.05.2013 11:20 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 4.6.2008
Příspěvky: 4244
Bydliště: Děčín
Obrázky: 0
Igor : O vlákno vedle , Mlho :)

_________________
T14SG
Logo 700XXTREME, MiniProtos, Logo550SX
Osiris II,RCF 80cm Sbach, Discovery Micro F3K


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: pon 13.05.2013 13:10 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 15.6.2007
Příspěvky: 2095
Tady je vnitrek GV8000
Příloha:
x2.jpg
x2.jpg [ 50.89 KiB | Zobrazeno 2833 krát ]


Mini VBAR
Příloha:
x3.jpg
x3.jpg [ 78.63 KiB | Zobrazeno 2829 krát ]



Dole na strance jsou detailnejsi fotahttp://forum.rcdesign.ru/f65/thread317156-2.html


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon 13.05.2013 13:57 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 6.2.2011
Příspěvky: 1186
Bydliště: Šurany
Obrázky: 7
A vie niekto v com je rozdiel? Preco GV8000 ma dosku inu ako K-Bar ked oboje su Mini V-Bar klon? Je to tak ze K-Bar je klon Mini V-Bar modreho a GV8000 je klon Mini V-Bar siveho?

_________________
T-Rex600E@Spirit T-Rex600N@Spirit T-Rex450@Spirit RaptorG4E720@Spirit Chase360@Spirit


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: pon 13.05.2013 14:00 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 4.6.2008
Příspěvky: 4244
Bydliště: Děčín
Obrázky: 0
Citace:
ten první za 130USD má na desku kolmo dva senzory jako černej minivbar , a ten druhej za 99má už jen single-chip jako modrej.

tahle věta nestačí?

_________________
T14SG
Logo 700XXTREME, MiniProtos, Logo550SX
Osiris II,RCF 80cm Sbach, Discovery Micro F3K


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 37 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz