Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 178 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 8, 9, 10, 11, 12
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: ned 28.04.2013 20:12 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 20.11.2011
Příspěvky: 26
Bydliště: Varnsdorf
No myslím že to stojí za zvážení,jak to nechrastí tak to neletí... :D
Ty jsi tady odborník,já jen píši jak to dopadlo a jakou mám zkušenost.Ale určitě netvrdím že Kosmiky musí chrastit :wink:


Nahoru
 Profil  
 
 
PříspěvekNapsal: ned 28.04.2013 22:58 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru

Registrován: 6.10.2008
Příspěvky: 2815
Bydliště: Cesko
Howking píše:
Mě to necinká! Mám to poslat na opravu? ;-)

Někomu cinká víc a někomu míň. Z Kontroniku mám potvrzeno, že cinkání je OK. Co tam cinká ale netuším.

Každopádně to je jedno. Opět jeden z upgradů, který poznám a dělám mi hodně velkou radost. Vyměnil jsem ho za HeliJIVE s tím, že jen na zkoušku. Nee...už tam zůstane a HeliJIVE půjde jinam. n :twisted:

_________________
bavarianDemon 3X a 3SX
SAB Goblin + JETI DS16 + XNova motor + Kosmik


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř 24.07.2013 8:33 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 30.10.2012
Příspěvky: 163
Bydliště: Zlín
Dáváte na Kosmika tu 200A(Kosmik 160) pojistku? Nechci, aby mi shořel, ale zase 200A neni tolik, aby se to za letu nepřekročilo...

_________________
Goblin 700 3Digi, Goblin 380 3Digi, NeXt RC
Futaba T14SG


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř 24.07.2013 10:52 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 30.10.2010
Příspěvky: 5570
Bydliště: Ostrava
Obrázky: 9
Blog: Zobrazit blog (5)
Nedávám. U kosmika musíš dávat pozor aby jsi měl dobře izolované ty packy od jeho kostry a hlavně při dotahování těch šroubů mít regl v luftě, aby se sebemenší moment nepřenesl na ty packy. Pak se nemusíš bát, že ti shoří. Běžně za probvozu v největších vedrech a s odběrem i 380A z 160.tky kosmika teplota nestoupne přes 60 °C.

_________________
Blade400>T-Rex500>T-Rex250>Protos>T-Rex700E>LA700>RaptorE720
youtube.com/heyingosl


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: ned 18.08.2013 13:49 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 30.10.2012
Příspěvky: 163
Bydliště: Zlín
Ahoj,nemate nekdo instalacku LogView 2.7.4.485? Na strankach ho doporucuji pro Kosmik a nejde nikde stahnout. S novejsi verzi je nejspis problem-viz. Howkingovi prispevky v tomto vlaknu. Diky

_________________
Goblin 700 3Digi, Goblin 380 3Digi, NeXt RC
Futaba T14SG


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: ned 18.08.2013 15:38 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.1.2007
Příspěvky: 6312
Bydliště: Dubai, UAE
Odsud to nejde ?
http://www.kontronik.com/index.php?opti ... 05&lang=en

_________________
بتر كوتاتكو
UH-60 Blackhawk, Bell 206, Mi-8, Jeti DS-16


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: ned 18.08.2013 22:23 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 30.10.2012
Příspěvky: 163
Bydliště: Zlín
pkotatko píše:


Jde,díky:) Byl jsem jenom na oficialních stránkách vývojáře a tam už se zaměřují na novější verze.

_________________
Goblin 700 3Digi, Goblin 380 3Digi, NeXt RC
Futaba T14SG


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: ned 10.05.2015 7:49 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 20.12.2010
Příspěvky: 43
Mám dotaz na majitele . V nastavovacím menu governor jsou dvě položky.
Ppart a Ri-comp nevíte co která s governorem dělá ?


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: ned 10.05.2015 7:58 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 30.10.2012
Příspěvky: 163
Bydliště: Zlín
Rekl bych, že to budou dva parametry P a I PID regulace. Ja mam Kosmik ve vice heli a nikdy s regulatorem nebyl problem. Jestli Ti nedrzi rotor otacky, tak bych problem hledal jince (baterky,motor,...). Neznam nikoho, kdo by do techto parametru zasahoval...

_________________
Goblin 700 3Digi, Goblin 380 3Digi, NeXt RC
Futaba T14SG


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: ned 10.05.2015 10:47 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.1.2007
Příspěvky: 6312
Bydliště: Dubai, UAE
Ri comp je compenzace odporu vinuti motoru. To nastavuji podle dat vyrobce motoru. Pak si nastavuji jeste odebranou kapacitu z baterie. Hodnotu, kdy Kosmik zacne snizovat otacky.To mam nastavene trochu vic nez alarm na telemetrii. Proste takova zachranna brzda. Na nic jineho nesaham.
Nejake info najdes tady (na druhe strance je vyjadreni Kontroniku ): http://www.helifreak.com/showthread.php?t=544711

_________________
بتر كوتاتكو
UH-60 Blackhawk, Bell 206, Mi-8, Jeti DS-16


Naposledy upravil pkotatko dne ned 10.05.2015 10:49, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: ned 10.05.2015 10:49 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 30.10.2012
Příspěvky: 163
Bydliště: Zlín
Dobré vědět, díky Petře. Ja vždycky nastavím pouze napětí na BECu a hodnotu kapacity pro snižování otáček. Nikdy jsem neměl problém, tak jsem po tom nepátral.

_________________
Goblin 700 3Digi, Goblin 380 3Digi, NeXt RC
Futaba T14SG


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: ned 10.05.2015 11:17 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 20.12.2010
Příspěvky: 43
Dík za odkaz. Já nemám problém s řízením otáček ale s drobným kmitáním ocasu při visení . Za letu to není znát jenom při visení. Není to ani mechanikou je nová a vše po několika kontrolách chodí naprosto lehce, ani nastavením FBL. Proto chci zkusit upravit regl. Já používám jenom reg. Kontronik několik let a také jsem nikdy problém neměl.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: ned 10.05.2015 11:34 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.1.2007
Příspěvky: 6312
Bydliště: Dubai, UAE
Jeste se vratim k problemum s verzi LogView. Mam ted verzi 2.7.6.511 a chodi vsechno jak ma.

_________________
بتر كوتاتكو
UH-60 Blackhawk, Bell 206, Mi-8, Jeti DS-16


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 178 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 8, 9, 10, 11, 12

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz