Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: pon 15.06.2015 18:55 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 28.10.2010
Příspěvky: 226
Bydliště: Žacléř okr. Trutnov, ČR
Mám jen 550-600 nebo Protos.

_________________
Outrage Fusion50+HC3-SX,Protos470/MVVS+Spirit,Swift II,DX8,XrayT2/009,Phantom4+Huawei M3


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 
PříspěvekNapsal: pon 15.06.2015 20:29 
Mazák
Mazák

Registrován: 12.10.2012
Příspěvky: 575
Bydliště: Praha 6 ČR
drdu píše:
Právě na těch stránkách se mi zobrazuje Not Found

The requested URL /soubory/stranky/HC/500.hcx was not found on this server. takže se dál nedostanu.

Divný , mě se to zobrazuje normálně.

_________________
MCPX-BL, blade 130x,trex 500, trex 550 dominator, dx7


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon 15.06.2015 21:40 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 13.12.2012
Příspěvky: 10
Bydliště: Nový Jičín
No já mám WIN 8.1 astále to píše Not Found zkoušel jsem to stáhnout i na WIN XP a taky nic

_________________
HK-600, HK-450, TREX DOMINATOR 500, AURORA 9


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon 15.06.2015 21:54 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 28.10.2010
Příspěvky: 226
Bydliště: Žacléř okr. Trutnov, ČR
Mam W7 a taky to nechodí.

_________________
Outrage Fusion50+HC3-SX,Protos470/MVVS+Spirit,Swift II,DX8,XrayT2/009,Phantom4+Huawei M3


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: pon 15.06.2015 21:59 
Mazák
Mazák

Registrován: 12.10.2012
Příspěvky: 575
Bydliště: Praha 6 ČR
drdu píše:
No já mám WIN 8.1 astále to píše Not Found zkoušel jsem to stáhnout i na WIN XP a taky nic

Já mám XP, Zkus zadat bavaria demon, najdi na sránkách ) chilli heli(

_________________
MCPX-BL, blade 130x,trex 500, trex 550 dominator, dx7


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon 15.06.2015 22:07 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 13.12.2012
Příspěvky: 10
Bydliště: Nový Jičín
Právě tam jem to zkoušel

_________________
HK-600, HK-450, TREX DOMINATOR 500, AURORA 9


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte 23.06.2015 8:14 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru

Registrován: 5.10.2008
Příspěvky: 2815
Bydliště: Cesko
Zde jsou

Velikost 450 - 500
http://chilliheli.com/soubory/stranky/HC/450-500_default_202.hcx

Velikost 550 - 800
http://chilliheli.com/soubory/stranky/HC/550-800_default_202.hcx

_________________
bavarianDemon 3X a 3SX
SAB Goblin + JETI DS16 + XNova motor + Kosmik


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte 23.06.2015 10:15 
Mazák
Mazák

Registrován: 12.10.2012
Příspěvky: 575
Bydliště: Praha 6 ČR
Ted mě nejdou otevřít od ) bozzda( http://chilliheli.com/soubory/stranky/H ... lt_202.hcx ani druhý soubor.
Něco je špatně, jsou tam jen samá čísla.

_________________
MCPX-BL, blade 130x,trex 500, trex 550 dominator, dx7


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte 23.06.2015 10:18 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 25.3.2008
Příspěvky: 365
Bydliště: Plzeň, CZ
beka píše:
Ted mě nejdou otevřít od ) bozzda( http://chilliheli.com/soubory/stranky/H ... lt_202.hcx ani druhý soubor.
Něco je špatně, jsou tam jen samá čísla.


Klikni pravým tlačítkem myši a dej uložit odkaz jako .... uloží se tě přímo soubory pro HC.

_________________
Spirit System Heli & Aero
JETI DS Duplex
http://www.habada.cz


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: stř 10.02.2016 20:07 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 10.12.2015
Příspěvky: 25
Prosím o radu.
Zkouším nastavit HC3sX. Jedu přesně podle video návodu. Vše OK až do záložky MIXy. Při pohybu serv na kolektivu ve střední části OK a na obou koncích dráhy najednou některá serva se začnou pohybovat obráceně a pak se zas srovnají. Při křidélkách nebo výškovce to už je úplně špatně. DC jde jakoby křížem místo doprava jde do leva a do předu apod. Při reverzu serv., se to změní, ale zase to jede špatně do kříže. Nejprve jsem si myslel, že mám špatně zapojená serva (pořadí, ale to by zase nevysvětlovalo to divné chování kolektivu. Můžete prosím poradit nebo dát nějaký typ. Díky
Vysílačka Futaba T7C a přímač 8ch. Orange RX. Serva při přímém napojení bez bezpádla se chovají normálně.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř 10.02.2016 20:20 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.1.2007
Příspěvky: 6349
Bydliště: Dubai, UAE
Ve vysilaci mas jakou nastavenou desku cykliky ? Musi tam byt H1. Tzn. bez mixu. Jak pises, kdyz ted zapojis serva primo do prijimace a hybes jen kolektivem, hybou se ti vsechna tri serva najednou, nebo jen jedno ? Spravne se ti musi hybat jen jedno.

_________________
بتر كوتاتكو
UH-60 Blackhawk, Bell 206, Mi-8, Jeti DS-16


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: stř 10.02.2016 21:28 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 22.11.2010
Příspěvky: 1340
Bydliště: Praha Barrandov
5.9. 2014 jsem si aktualizoval firmware na V202, nedávno jsem si něco přenastavoval ma HC3X a chtěl jsem si aktualizovat firmware ale na stránkách BD je pořád V202. Nevíte jestli se bude dále aktualizovat firmware, nebo už nebude?

_________________
Trex 700E, Trex 600 nitro, Protos 500, Trex 500, Trex 450 Sport, Yak 55M, RS352, Piper Cub, Variant


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř 10.02.2016 21:53 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.1.2007
Příspěvky: 6349
Bydliště: Dubai, UAE
Jelikoz vyvijeji vsechno (HW I SW) nove, tak asi ne.

_________________
بتر كوتاتكو
UH-60 Blackhawk, Bell 206, Mi-8, Jeti DS-16


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: čtv 11.02.2016 6:06 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 22.11.2010
Příspěvky: 1340
Bydliště: Praha Barrandov
Pokud dobře počítám, tak je to tedy zhruba rok a půl od poslední aktualizace FW. Vzhledem k tomu, že se pořád BD prodává se stejným HW jako jsem si kupoval v prosinci 2012 já, tak mi to příjde málo. Ne že by to nelítalo docela dobře, ale zastavit podporu takhle brzo? Vlastně jsem updatoval pouze 2x :(

_________________
Trex 700E, Trex 600 nitro, Protos 500, Trex 500, Trex 450 Sport, Yak 55M, RS352, Piper Cub, Variant


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: čtv 11.02.2016 10:04 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 10.12.2015
Příspěvky: 25
pkotatko píše:
Ve vysilaci mas jakou nastavenou desku cykliky ? Musi tam byt H1. Tzn. bez mixu. Jak pises, kdyz ted zapojis serva primo do prijimace a hybes jen kolektivem, hybou se ti vsechna tri serva najednou, nebo jen jedno ? Spravne se ti musi hybat jen jedno.

Děkuji, měl jsem v radiu mix HR3. Teď už se to tváří rozumně.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz