Reklama

 





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 223 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 11, 12, 13, 14, 15  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Bezpádlo GT5
PříspěvekNapsal: pon 12.05.2014 22:15 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 11.5.2013
Příspěvky: 150
Bydliště: Teplice
Obrázky: 29
Tak sem opravdu už z toho blbej máte pravdu jednotka ukazuje při naklopení do předu správně ale vyrovnává do boku mám levé servo zapojené do ail-L . pravé do ail-R. zadní do ele. vrtulkové do tail.
v menu jednotky jsem nastavil desku aby chodila správně vše podle videa E700 baubericht GT 5.1 setup určitě znáte :-) kabely do přijímače jak mají být ale jednotka vyrovnává obráceně už to řeším víc jak týden opravdu mám zamotanou hlavu že nevím. omlouvám se za špatné info.
Nevíte někdo co může být špatně ?

_________________
T-rex 500 DFC
Habu 2,L-39 Black Horse,tucan


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Bezpádlo GT5
PříspěvekNapsal: pon 12.05.2014 22:19 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 11.5.2013
Příspěvky: 150
Bydliště: Teplice
Obrázky: 29
Poslední možnost reset jednotky

_________________
T-rex 500 DFC
Habu 2,L-39 Black Horse,tucan


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Bezpádlo GT5
PříspěvekNapsal: pon 12.05.2014 23:02 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 11.5.2013
Příspěvky: 150
Bydliště: Teplice
Obrázky: 29
No to mě po... po restartu se začala chovat jak má to nechápu , konečně můžu pokračovat v nastavování to už bude pohodička návod za týden umím s paměti

_________________
T-rex 500 DFC
Habu 2,L-39 Black Horse,tucan


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Bezpádlo GT5
PříspěvekNapsal: úte 13.05.2014 7:38 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 21.7.2010
Příspěvky: 5482
Bydliště: Kamenice - Praha východ
Obrázky: 1
Blog: Zobrazit blog (2)
Hmmm a jak máš instlovanou jednotku ? Kabelama dopředu nebo dozadu?

_________________
Logo 6003D, LAheli Sniper, LAheli Ricco, Futaba T8FGS FASST


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Bezpádlo GT5
PříspěvekNapsal: úte 13.05.2014 7:52 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 21.7.2010
Příspěvky: 5482
Bydliště: Kamenice - Praha východ
Obrázky: 1
Blog: Zobrazit blog (2)
MisterJ píše:
..... jednotka ukazuje při naklopení do předu správně ale vyrovnává do boku mám levé servo zapojené do ail-L . pravé do ail-R. zadní do ele. ...........?


A takhle když unit začla vyrovnávat do boku, to chodilo správně i servo na výškovce? A kdo pak to se v tom hrabal že po resetu jednotky to začlo chodit jak má? Co? :mrgreen: :lol:

No, ale jen aby jsi si nemyslel, že máš něco extra, tak podobnej zážitek mám s VStabi ........ prostě jsem se dostal do fáze v nastavování, kdy jsem se do toho tak zamotal ....... že reset. A lusk, na podruhé už to cvrkalo jak mělo. Prostě občas, se udělá něco, co nedokáže vysvětlit nikdo ...... možná je to bojkot elektroniky ktrá s Tebou laškovala :lol: a pak se dějou podobný nepředloženosti. :roll:

_________________
Logo 6003D, LAheli Sniper, LAheli Ricco, Futaba T8FGS FASST


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Bezpádlo GT5
PříspěvekNapsal: úte 13.05.2014 8:00 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.1.2007
Příspěvky: 6320
Bydliště: Dubai, UAE
Kdyz to po resetu zacalo chodit normalne i bez nejakych zmen v kabelech, tak me napada ze tam bylo nastaveno virtualni pootoceni desky cykliky o 90 stupnu. To je jednina vec co ti elektronicky prohodi kridelka a vyskovku. GT neznam, tak nevim jak to tam je presne. Ale u jinych bezpadel to jde.

_________________
بتر كوتاتكو
UH-60 Blackhawk, Bell 206, Mi-8, Jeti DS-16


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Bezpádlo GT5
PříspěvekNapsal: úte 13.05.2014 8:04 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 21.7.2010
Příspěvky: 5482
Bydliště: Kamenice - Praha východ
Obrázky: 1
Blog: Zobrazit blog (2)
Nevím, nové jednotky neznám a nepamatuji se, že bych narazil na možnost virtuálního pootočení. Ale to ještě neznamená že tam není, třeba jsem sek ní jen neproklikal ...... Když on je problém v tom, že třeba v původní GT5 byla kalibrace senzorů ........ :lol: a tam se taky dalo mrvit do alelůůůjáááá :lol:

_________________
Logo 6003D, LAheli Sniper, LAheli Ricco, Futaba T8FGS FASST


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Bezpádlo GT5
PříspěvekNapsal: úte 13.05.2014 8:35 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 10.2.2014
Příspěvky: 259
Bydliště: Černošice/Praha
GT5.1 v2 ma virtualni pootoceni cykliky.

Nezrusi reset i kalibraci jednotlivych os? Mozna se bude muset jednotka znovu kalibrovat...

_________________
TDR, Logo 600, Goblin 500 Sport, Devil 380 @ Spirit, 3Digi, Grapuner mx-20,mz-18


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Bezpádlo GT5
PříspěvekNapsal: úte 13.05.2014 8:52 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 21.7.2010
Příspěvky: 5482
Bydliště: Kamenice - Praha východ
Obrázky: 1
Blog: Zobrazit blog (2)
Původní GT5 resetem jednotky neshodila kalbraci. Shodit kalibraci se dalo tak, že v záložce jednotlivých os se potvrdil příkaz pro úhlové přepsání a tím došlo k zápisu nové hodnoty.

Tak to alespoň u mne stojí v manuálu. A věděl jsem, že tomuto menu přepsání hodnot, jsem se vyhýbal jako čert kříži :lol:

Ovšem jak je to u nových GT5.1; GT5.1 V2 a GT5.2 vůbec netuším. Tak pozor. Jelikož tyhle jednotky jsou i smyslem programování úplně něco jiného ...... co jsme měl možnost vidět u kolegů.

_________________
Logo 6003D, LAheli Sniper, LAheli Ricco, Futaba T8FGS FASST


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Bezpádlo GT5
PříspěvekNapsal: úte 13.05.2014 8:58 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 10.2.2014
Příspěvky: 259
Bydliště: Černošice/Praha
Ja jiz GT5-ku nemam, tak to neoverim. Kazdopadne jsem si puvodni hodnoty hned opsal :) Podle manualu mi ale neprijde jiste, jestli reset kalibraci smaze, nebo ne: "By using Reset all parameters in GT5 are reset to default. Only the settings of the receiver system, the function assignment and the fail safe positions won't be reset for security reasons." Na druhou stranku, bylo by to logicke a mozna to tam jenom zapomeli napsat... To se da ale celkem lehce overit. Pokud jsou po resetu vsechny 3 hodnoty stejne (99?), tak to asi reset smazal...

_________________
TDR, Logo 600, Goblin 500 Sport, Devil 380 @ Spirit, 3Digi, Grapuner mx-20,mz-18


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Bezpádlo GT5
PříspěvekNapsal: úte 13.05.2014 9:12 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 21.7.2010
Příspěvky: 5482
Bydliště: Kamenice - Praha východ
Obrázky: 1
Blog: Zobrazit blog (2)
Já jednotku resetoval asi třikrát. Prvně dvakrát mi ani nedocavklo, že bych si tím mohl přepsat kalibraci os. Nic méně ..... se tak nestalo.


Ale pokud měl tady kolega "něco někde špatně" a resetem se věci vrátili do správných hodnot ..... pak se resetem vrátíš na "ty správné" hodnoty pootočení v řízení .....

Já faakt nevím, a nové GT5 opravdu neznám.

_________________
Logo 6003D, LAheli Sniper, LAheli Ricco, Futaba T8FGS FASST


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Bezpádlo GT5
PříspěvekNapsal: úte 13.05.2014 12:25 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 11.5.2013
Příspěvky: 150
Bydliště: Teplice
Obrázky: 29
Hodnoty reset nechal být , a hodnoty jsem opsal hned po přečtení tohohle vlákna takže hned jak sem poprvé jednotku zapnul :-)

_________________
T-rex 500 DFC
Habu 2,L-39 Black Horse,tucan


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Bezpádlo GT5
PříspěvekNapsal: úte 13.05.2014 12:36 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 11.5.2013
Příspěvky: 150
Bydliště: Teplice
Obrázky: 29
Jo a docela by mě zajímalo jestli tam má někdo i něco jiného než 100,98,95 když ne tak už nikdo nebude muset nic opisovat :lol: :lol: :lol:

_________________
T-rex 500 DFC
Habu 2,L-39 Black Horse,tucan


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Bezpádlo GT5
PříspěvekNapsal: úte 13.05.2014 17:01 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 10.2.2013
Příspěvky: 53
Bydliště: Brno
MisterJ píše:
Jo a docela by mě zajímalo jestli tam má někdo i něco jiného než 100,98,95 když ne tak už nikdo nebude muset nic opisovat :lol: :lol: :lol:

Zřejmě opisovat netřeba. Mám tam ty samé hodnoty na GT5.1 v2 :wink:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Bezpádlo GT5
PříspěvekNapsal: úte 17.06.2014 22:11 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 22.6.2008
Příspěvky: 4
Bydliště: Plzeň
Ahoj.Rozšířil jsem řady majitelů GT5. Mám jej v Raptoru 550E, nastavoval jsem jej podle Vašich rad v diskuzi, ale mám problém se samovolným ujížděním cykliky. Po zapnutí je vše v pořádku, ale jakmile pohnu s cyklikou, tak po návratu do středu začne pomalu ujíždět jako při přitažení. Zkoušel jsem nastavit necitlivost na návrat do středu na vysílači v GT5 na maximum, ale nepomáhá . Vzhledem k tomu, že je to mé první bezpádlo a nerad bych dal při prvním staru ránu, tak bych chtěl poprosit jestli by mi někdo nezkoukl nastavení a dal pár rad.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 223 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 11, 12, 13, 14, 15  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 4 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz