Reklama

 





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 223 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Bezpádlo GT5
PříspěvekNapsal: sob 10.05.2014 19:21 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 11.5.2013
Příspěvky: 150
Bydliště: Teplice
Obrázky: 29
Ještě dám obrázek
3897

_________________
T-rex 500 DFC
Habu 2,L-39 Black Horse,tucan


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Bezpádlo GT5
PříspěvekNapsal: ned 11.05.2014 20:36 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 11.5.2013
Příspěvky: 150
Bydliště: Teplice
Obrázky: 29
Tak asi je to v pořádku moje GT 5.1 v2 i když je bokem při náklonu dopředu ukazuje že kloním a při naklopení do boku ukazuje že klopím a stabilizuje dobře asi je to tím že má stejné vnitřnosti jako GT 5.2 které se instaluje asi bokem podle některých obrázků co jsem našel.
Takže jsem asi řešil neřešitelné.

_________________
T-rex 500 DFC
Habu 2,L-39 Black Horse,tucan


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Bezpádlo GT5
PříspěvekNapsal: ned 11.05.2014 20:56 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 10.2.2013
Příspěvky: 53
Bydliště: Brno
Já mám toto bezpadlo v titanovi. Kabely z něj mám směrem k ocasu. Ty je máš do boku. Nejsem profík, ale nemáš ji umístěnou špatně? Taky se mi zdá že ti jde trošku šejdrem. Snaž se ju nalepit co nejpřesněji s osou vrtulníku. A to jestli ji nalepíš horizontálně nebo vertikálně jde přepínat v jednotce. Koukni sem tady je cz návod co přidal Jarcuch. viewtopic.php?f=104&t=54593&start=195


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Bezpádlo GT5
PříspěvekNapsal: ned 11.05.2014 21:02 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 10.2.2013
Příspěvky: 53
Bydliště: Brno
Jj je to tak teď jsem to čet ty vývody kabelů musejí směřovat buďto k přídi nebo do zadu. Nikdy né bokem. Tak proto ti to blbě ukazuje.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Bezpádlo GT5
PříspěvekNapsal: ned 11.05.2014 21:16 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 11.5.2013
Příspěvky: 150
Bydliště: Teplice
Obrázky: 29
Ahoj už jsem to přelepil je rovně.
A právě že mi ta jednotka ukazuje dobře kabely do strany ,když jí dám kabely dopředu tak ukazuje špatně.
Takže když dám kabely do předu tak při naklopení vrtulníku na stranu ukáže že sem ho naklonil dopředu a podle toho ho vyrovná takže špatně naopak když jsou kabely bokem ukazuje a vyrovnává vše správně .

_________________
T-rex 500 DFC
Habu 2,L-39 Black Horse,tucan


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Bezpádlo GT5
PříspěvekNapsal: ned 11.05.2014 21:28 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 10.2.2013
Příspěvky: 53
Bydliště: Brno
A v jednotce máš nastaveno že je umístěna vodorovně? Protože je dost divný že by zrovna tvoje dělala úplně něco jinýho než ostatní jednotky.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Bezpádlo GT5
PříspěvekNapsal: ned 11.05.2014 21:39 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 11.5.2013
Příspěvky: 150
Bydliště: Teplice
Obrázky: 29
Je nastavená opravdu dobře zkoušel jsem úplně všechno i nastavení polohy jednotky :-)
Funguje takhle dobře tak už to neřeším.

_________________
T-rex 500 DFC
Habu 2,L-39 Black Horse,tucan


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Bezpádlo GT5
PříspěvekNapsal: ned 11.05.2014 21:41 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 25.3.2008
Příspěvky: 363
Bydliště: Plzeň, CZ
Dle manuálu musí být jednotka umístěna s kabely dopředu nebo dozadu, ne bokem.
Pak v jejím nastavení reverzuješ směry kompenzace pro všechny 3 osy.


Přílohy:
ACE GT 5.1 orientace.jpg
ACE GT 5.1 orientace.jpg [ 61.39 KiB | Zobrazeno 1116 krát ]

_________________
Spirit System Heli & Aero
JETI DS Duplex
http://www.habada.cz
Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Bezpádlo GT5
PříspěvekNapsal: ned 11.05.2014 21:47 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 10.2.2013
Příspěvky: 53
Bydliště: Brno
No vždyť sem to taky psal že musí být rovnoběžně s osou. Tak v tom případě nechápu, jak je to možný že ti to nefunguje jak má. A to že GT5.2 se už může dát i bokem máš pravdu, ale že by ti do škatule GT5.1 nacpali 5.2 to je dobrej úlet :D


Naposledy upravil Timsound dne ned 11.05.2014 21:55, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Bezpádlo GT5
PříspěvekNapsal: ned 11.05.2014 21:54 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 11.5.2013
Příspěvky: 150
Bydliště: Teplice
Obrázky: 29
To já vím manuálů mám několik ale opravdu když dám jednotku jak má být tak opravdu nefunguje.
nejdřív sem udělal vše podle návodu taky sem čuměl jak blázen zkusím to vyfotit aby bylo vidět že to takhle opravdu funguje.

_________________
T-rex 500 DFC
Habu 2,L-39 Black Horse,tucan


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Bezpádlo GT5
PříspěvekNapsal: ned 11.05.2014 22:04 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 11.5.2013
Příspěvky: 150
Bydliště: Teplice
Obrázky: 29
Možná při výrobě nastala chyba ale je mi jedno jestli je jednotka kabely tak nebo tak hlavně že funguje.

_________________
T-rex 500 DFC
Habu 2,L-39 Black Horse,tucan


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Bezpádlo GT5
PříspěvekNapsal: pon 12.05.2014 6:16 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 25.3.2008
Příspěvky: 363
Bydliště: Plzeň, CZ
MisterJ píše:
Možná při výrobě nastala chyba ale je mi jedno jestli je jednotka kabely tak nebo tak hlavně že funguje.


Myslím že dříve nebo později přijdeš na to že chyba je v umístění jednotky a jejím nastavení.

_________________
Spirit System Heli & Aero
JETI DS Duplex
http://www.habada.cz


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Bezpádlo GT5
PříspěvekNapsal: pon 12.05.2014 8:59 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 21.7.2010
Příspěvky: 5482
Bydliště: Kamenice - Praha východ
Obrázky: 1
Blog: Zobrazit blog (2)
Ve Tvém případě, osa vrtulky je zachována a zbytek jen ukazuje na to, že máš zpřeházené smysly komenzací a je třeba je zreverzovat v GT5 jednotce. Pokud máš ale takhle zpřeházené funkce, tak bych si typl, že máš i opačně zapojené kabely od serv. To už si se svoji omezeností nedokážu dost dobře představait a je nutný to oprvdu festovně vyzkoušet. Prostě nemám čas si představovat co jak funguje ...... Tak to ber jen jako dálší možnost co je blbě. Zkrátka mrkni na to a ujisti se, že to máš OKa.

_________________
Logo 6003D, LAheli Sniper, LAheli Ricco, Futaba T8FGS FASST


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Bezpádlo GT5
PříspěvekNapsal: pon 12.05.2014 18:43 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 11.5.2013
Příspěvky: 150
Bydliště: Teplice
Obrázky: 29
Vše sem zkontroloval , opravdu to je otočené , normálně by jednotka měla na Imp2 klonit ale moje klopí
na Imp1 by měla klopit ale moje kloní .
serva mám správně ,kdyby to neukazovala jednotka i na displeji tak neřeknu.
Smysl kompenzace otočit nejde jako že by zaměnila klopení za klonění.
Mám navod v češtině ,němčině a anglině a kotel videí musel bych být opravdu Tele abych to připojil špatně.

_________________
T-rex 500 DFC
Habu 2,L-39 Black Horse,tucan


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Bezpádlo GT5
PříspěvekNapsal: pon 12.05.2014 20:01 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 21.7.2010
Příspěvky: 5482
Bydliště: Kamenice - Praha východ
Obrázky: 1
Blog: Zobrazit blog (2)
Ne, prohození klopení za klonění elektronicky nejde. Myslel jsem fyzické prohození kabelů od serv do jednotky a zreverzovat smysly komenzací tak aby to sedělo, to by nešlo? Protože pak by to znamenalo že máš z výroby namontovaný senzor pootočeně :lol: no to mne poser :lol:

_________________
Logo 6003D, LAheli Sniper, LAheli Ricco, Futaba T8FGS FASST


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 223 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz