RCmania.cz - web pro modeláře a modely
http://www.rcmania.cz/

Spektrum AR7200BX
http://www.rcmania.cz/viewtopic.php?f=107&t=44547
Stránka 3 z 4

Autor:  Maxipes [ stř 10.02.2016 13:55 ]
Předmět příspěvku:  Re: Bezpádlo AR7200BX

Kup obycejnou antenu od WiFi, z ni vykuchas koax. Nebo ruzne prodluzovaci kabliky, i konektory mohou pasovat. Oriznout opleteni na prislusnou delku a je hotovo...

Autor:  teteka [ stř 10.02.2016 14:18 ]
Předmět příspěvku:  Re: Bezpádlo AR7200BX

dik za rychlou odopoved jeste me trkni do ktereho kramu zajit.
dik T.

Autor:  Maxipes [ stř 10.02.2016 16:17 ]
Předmět příspěvku:  Re: Bezpádlo AR7200BX

https://www.alza.cz/redukce-pigtail-2-4 ... d=18848959

a hromada dalsich... :)

Autor:  teteka [ stř 10.02.2016 22:12 ]
Předmět příspěvku:  Re: Bezpádlo AR7200BX

jeste jednou dik do Holesovic to mam 15 min...

Autor:  Maxipes [ čtv 11.02.2016 12:23 ]
Předmět příspěvku:  Re: Bezpádlo AR7200BX

Taky se da pouzit koax co v notebooku vede od wifi karty do monitoru. Vetsinou tam vybaji dva...

Autor:  Fides_one [ pon 18.04.2016 12:42 ]
Předmět příspěvku:  Re: Spektrum AR7200BX

Čau máte někdo český manual, nevím si s tím rady. Nebo někdo ochotný pomoct? Jsem z Příbora.

Autor:  gobi [ pon 18.04.2016 14:41 ]
Předmět příspěvku:  Re: Spektrum AR7200BX

manual v cestine se da stahnout na benovoletadlka.cz,sekce dokumenty
napis kam az si se dostal .

Autor:  Tsisters [ pon 18.04.2016 17:52 ]
Předmět příspěvku:  Re: Spektrum AR7200BX

Ahoj Fides_one jsem z Třince, pokud nebudeš vedět kudy kam v nastavení můžeme se domluvit a juknem na to spolu :mrgreen: nastavoval jsem to už několikrát, tak snad si ještě spomenu :mrgreen:
Wal-heli

Autor:  Fox50 [ úte 19.04.2016 11:45 ]
Předmět příspěvku:  Re: Spektrum AR7200BX

Doplnění: AR7200BX je jenom pro Spectrum přelepený MICROBEAST.

Zde stránka MICROBEAST http://www.beastx.com/eng/microbeast.php dole v sekci "Instruction manuals" je odkaz i na český manuál.

Na uvedených stránkách je ve výrobcích i AR7200BX, ale všechny odkazy vedou na stránky Spectrum kde český manuál není.
Kdyby přeci jenom někdo chtěl manuál přímo na AR7200BX od Astry, tak mohu poslat stačí napsat PM. Ale popravdě nestojí to za to.

Autor:  Fides_one [ úte 19.04.2016 22:39 ]
Předmět příspěvku:  Re: Spektrum AR7200BX

Díky všem, za ochotu, již jsem to zvládl.

Autor:  Fides_one [ pon 23.05.2016 20:57 ]
Předmět příspěvku:  Re: Spektrum AR7200BX

Chci se ještě zeptat, máte někdo kabel na aktualizaci firmware?
A jestli je potřeba aktualizovat.
Dík

Autor:  rcchopper [ pon 23.05.2016 21:44 ]
Předmět příspěvku:  Re: Spektrum AR7200BX

s kabelem dostanes pouze governor

Autor:  Bozha [ úte 24.05.2016 5:13 ]
Předmět příspěvku:  Re: Spektrum AR7200BX

K AR7200BX nemá cenu vůbec kabel do PC kupovat, použiješ ho max. jednou. Když už tak, tak si ho zkus půjčit, klidně i verzi USB2SYS od MicroBeastu, jak psal někdo dávno výše jsou tam FBL střeva od BeastX.

Governor... ten byl jako SW část implementován do AR7200BX firmware cca před třemi lety, tak je velká šance že ho ve svojí jednotce "máš". A i kdyby ne, tak je to jedno, dneska už má govík skoro každý regl v sobě :lol:

Autor:  Fides_one [ čtv 26.05.2016 13:16 ]
Předmět příspěvku:  Re: Spektrum AR7200BX

Ahoj,
nastavoval jsem limity cykliky, ale nějak se to nepovedlo asi tomu něco brání jelikož když je dám na max výchylku tak se mi cyklika pohne v nastavení max o 4 stupně / žádné mechanické překážky v cestě nemám aby nešla víc/.
Je to nastavení v bodu "l", je to výškovka a křidélka.
Serva mám align 410M v beastu mám nastavenou frekvenci serv 65hz.
Kolektiv mám nastaven na +10 -10 stupňů.
Napadá vás co by mohlo být špatně nastaveno?
S heli se nedá lítat má strašně pomalou odezvu od řízení.

Autor:  rcchopper [ čtv 26.05.2016 13:48 ]
Předmět příspěvku:  Re: Spektrum AR7200BX

zkontroluj nastaveni v G a J ,deska cykliky musi byt byt v rovine v obou pripadech, pokud ne, nastav znova G pak v J ( listy jsou v na nule) kontrola s naslednym nastavenim 6ti stupnu
pokud ti v L narazi paky serv do drzaku kabiny tak bud to upravis rovnou v L nebo prepakovanim.

frekvence serv mas nastavene doufam spravne.
dr a expo mas pres radio

Stránka 3 z 4 Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/