Reklama

 





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 49 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Spektrum AR7200BX
PříspěvekNapsal: pát 15.06.2012 18:01 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 28.11.2010
Příspěvky: 1273
Bydliště: Anglie, nebo Svitavy
to uz se pak na vrtulku neprepina head lock a normal? No jinak je to lakavy protoze u nas v anglii to maji za 150liber a kdyz bych mel koupit jen gyro a prijimac tak sem pomalu na stejne cene, a stejne potrebuju celou rotorovou hlavu HK je po padu diky prasklemu gripu takze to nechci ani videt, dal bych rovnou bezpadlovou hlavu align

_________________
Nezlob se Béďo, já mám dneska špatnej den


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Spektrum AR7200BX
PříspěvekNapsal: úte 10.07.2012 23:17 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 14.8.2011
Příspěvky: 91
Nemáte někdo prosím český návod? děkuji moc.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Spektrum AR7200BX
PříspěvekNapsal: stř 26.09.2012 20:11 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 4.1.2011
Příspěvky: 983
Bydliště: Brno
Mám menší problém. Nejsem schopný spárovat Dx8 s telemetrií, kterou mám propojenou s Ar7200. Nesetkal jste se s tím někdo? Bind tlačítko na TM1000 je funkční a párováni s Ar7200 bez problému, ale nenačte mě to telemetrii :(

_________________
T-Rex 600E Pro Spirit, T-Rex 600N AR7200BX, UH-60 (T-Rex 500)
DX9
Carbon Cub SS, Traxxas Summit


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Spektrum AR7200BX
PříspěvekNapsal: čtv 27.03.2014 12:43 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 3.8.2012
Příspěvky: 877
Bydliště: Praha 4/12
Třeba se někomu bude hodit - narazil jsem na určité problémy při kalibraci plynu u Castle Creations reglu, nakonec jsem zjistil že řešení se skrývá v (mě doposud neznámém) dodatku k AR7200BX manuálu:

http://www.spektrumrc.com/ProdInfo/File ... dendum.pdf

Včera jsem postup aplikoval za pomoci Rx packu a krátké servoprodlužky s odpojeným červeným drátem, pak už kalibrace plynu proběhla v pohodě. Doporučuju přečíst.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Spektrum AR7200BX
PříspěvekNapsal: pon 31.03.2014 21:26 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 1.6.2011
Příspěvky: 701
Bydliště: Golčův Jeníkov
Čím přiděláváte AR7200BX na kostru vrtulníku?? Používate ty original kousky pěnovky ? Nebo normal pěnovku ?

Na netu jsem našel, že prej nejlepší je použít 3M 4011, ale nějak jí nikde nemůžu najít..

Díky za rady


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Spektrum AR7200BX
PříspěvekNapsal: úte 01.04.2014 15:57 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 3.8.2012
Příspěvky: 877
Bydliště: Praha 4/12
Přilípnul jsem ho originální pěnovkou. Zda to je dobré nebo by to mohlo být "lepší", neumím posoudit.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Spektrum AR7200BX
PříspěvekNapsal: čtv 03.04.2014 18:29 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 4.1.2011
Příspěvky: 983
Bydliště: Brno
Mam to pridelane na nitru orig. penovkou a jsem spokojen.

_________________
T-Rex 600E Pro Spirit, T-Rex 600N AR7200BX, UH-60 (T-Rex 500)
DX9
Carbon Cub SS, Traxxas Summit


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Spektrum AR7200BX
PříspěvekNapsal: čtv 03.04.2014 19:02 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 1.6.2011
Příspěvky: 701
Bydliště: Golčův Jeníkov
Díkes za vaše zkušenosti :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Bezpádlo AR7200BX
PříspěvekNapsal: úte 19.01.2016 14:17 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 21.9.2014
Příspěvky: 9
Zdravím. Nejspíš mi odešlo bezpádlo (AR7200BX). Ale než koupím nové, chci ze zeptat, při nastavení směru desky cykliky - u bezpádla pozice "I", jdou nahoru jen páky od předního a pravého zadního serva, levé zadní servo (AILE) je mrtvé, přestože určitě funguje. Zkoušel jsem další dvě serva a se stejným výsledkem. Nemáte s tím někdo zkušenost? Díky za případnou odpověď.

Jirka


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Bezpádlo AR7200BX
PříspěvekNapsal: úte 19.01.2016 15:25 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 3.8.2012
Příspěvky: 877
Bydliště: Praha 4/12
S dovolením, myslím že dneska už jsou (za stejnou nebo lepší) na trhu výrazně lepší FBL jednotky. Integrovaný přijímač je možná fajn, ale FBL funkce už jsou dneska jinde. Už jenom to nastavování tlačítkama. Pokud je jednotka nová a přestala fungovat, tak spíš reklamaci...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Bezpádlo AR7200BX
PříspěvekNapsal: úte 19.01.2016 15:46 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie

Registrován: 22.7.2012
Příspěvky: 2190
Bydliště: Zvole u Prahy
a pokud přejdeš do letového režimu a pouze nakláníš vrtulník , tak se taky nehejbe ?

_________________
www.3dfrezovani.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Bezpádlo AR7200BX
PříspěvekNapsal: úte 19.01.2016 17:58 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 9.3.2013
Příspěvky: 331
Bydliště: Blansko
pokud je to podobne jako AR636 tak chodi pri aktivaci jen paka predniho serva a levyho....cyklika je pred vzletem natocena doprava a dopredu.....a ani kdyz to podrzis v ruce a roztocis tak to nepomuze srovnat......chce to rychle vzletnout a jednotka si to sama srovna....je to proste takova blba funkce ze vrtulnik nedokaze vzletet primo vzhuru ale pred vzletem dela kraviny nez se dostane nad zem.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Bezpádlo AR7200BX
PříspěvekNapsal: úte 19.01.2016 21:51 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie

Registrován: 22.7.2012
Příspěvky: 2190
Bydliště: Zvole u Prahy
milagros píše:
pokud je to podobne jako AR636 tak chodi pri aktivaci jen paka predniho serva a levyho....cyklika je pred vzletem natocena doprava a dopredu.....a ani kdyz to podrzis v ruce a roztocis tak to nepomuze srovnat......chce to rychle vzletnout a jednotka si to sama srovna....je to proste takova blba funkce ze vrtulnik nedokaze vzletet primo vzhuru ale pred vzletem dela kraviny nez se dostane nad zem.


ne ne , s tím to nesrovnávej. Tam je microbeast .
Ten se takhle blbě nechová a reagujou všechna serva správně i když to neletí a je to jenom v ruce.

Taky se mi to chovalo v nastavovacím režimu blbě, když jsem to přehazoval z heliny do heliny.
Dal jsem tovární nastavení a vše se srovnalo.

_________________
www.3dfrezovani.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Bezpádlo AR7200BX
PříspěvekNapsal: úte 19.01.2016 23:18 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 12.7.2014
Příspěvky: 74
Bydliště: Praha
souhlas,reset a bude to fungovat , Beast neni AR 636 svata pravda,
jeste me napadlo jak se chovaji serva v nastaveni G ,pocitam ze vsechna reaguji spravne.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Bezpádlo AR7200BX
PříspěvekNapsal: stř 10.02.2016 14:40 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 27.1.2016
Příspěvky: 6
Bydliště: Praha
Podařilo se mi ulomit antenu, nevite kde se da sehnat tak slaby koaxialni kabel.Na internetu jsem nic nenasel.
dik T.

_________________
Blade 200srx,DX6,


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 49 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: macekol a 4 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz