Reklama

 





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 458 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Tarot 3 Axis gyro ZYX
PříspěvekNapsal: pát 24.01.2014 18:42 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 6.1.2012
Příspěvky: 1443
Bydliště: Praha
Soubor ti bude k nicemu. I u dvou naprosto shodnych stroju se muze nastaveni lisit. ;-)

_________________
SuperZoom 4D, Blade mCP X BL, SAB Goblin 500 @ Spirit
Spektrum DX8, PhoenixRC


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Tarot 3 Axis gyro ZYX
PříspěvekNapsal: pát 24.01.2014 18:57 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 24.8.2010
Příspěvky: 156
Bydliště: Louny
Vidlák píše:
Zdravím,
jestli Ti můžu poradit, tak si vrtulník nech zkontrolovat od někoho, kdo o tom něco ví.

Zkontrolovat si to nechám, to už mám domluveno. Před zkontrolováním bych chtěl mít vše co nejvíc připraveno.

kolaCZek píše:
Soubor ti bude k nicemu. I u dvou naprosto shodnych stroju se muze nastaveni lisit. ;-)

Jde spíš o hrubé nastavení (při řazení kanálů/přepínačů, nastavení křivek, mixu atd.)
Je mi jasný, že i u naprosto shodných modelů budou rozdíl.


Je to první vrtulník, ne první model :wink:

_________________
http://www.rcdobromerice.cz/


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Tarot 3 Axis gyro ZYX
PříspěvekNapsal: sob 25.01.2014 7:21 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.3.2011
Příspěvky: 1882
Bydliště: www.LMKTrinec.cz
Blog: Zobrazit blog (1)
Ahoj, já ho mám na HK-450, ale s vysílačkou DX7se to ti asi moc nepomůže viď

_________________
AGILE 7,2/ AGILE 5.5/ PROTOS-500/ T-REX 500PRO-Sportline/ RJX X-TRON 500/ Hotwing 1200/ FPV QAV 210/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Tarot 3 Axis gyro ZYX
PříspěvekNapsal: sob 25.01.2014 16:42 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 7.2.2013
Příspěvky: 205
Já si myslím, že pokud nastavíš vrulník podle návodu od ZYX a vysílačky, tak máš dost připraveného.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Tarot 3 Axis gyro ZYX
PříspěvekNapsal: sob 25.01.2014 22:43 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 24.8.2010
Příspěvky: 156
Bydliště: Louny
Základní nastavení ZYX a vrtulníku jsem nastudoval, tam by neměl být problém. Šlo mi o kontrolu, kouknout jak to mají ostatní v Auroře.

_________________
http://www.rcdobromerice.cz/


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Tarot 3 Axis gyro ZYX
PříspěvekNapsal: ned 26.01.2014 11:26 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 4.1.2014
Příspěvky: 764
Bydliště: Přerov, Czech Reuplic
Ahoj, měl bych prosbu, gyro mi nejde spárovat s počítačem. Použil jsem hodně SW ale pouze originální verze 1.x ze stránek Tarotu se občas chytí a mohu gyro nastavovat. Můžete mi prosím poradit kde může být problém? Systém jsem zkoušel XP/W7/W8, různé ovladače pro redukci USB/COM, různé porty. Vše korektně nainstalované, bez chyb. Nemůžu provést ani upgrade gyra.

_________________
LOGO 550 SX - Brain // SAB Goblin 380 - Brain // HELI-X V6


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Tarot 3 Axis gyro ZYX
PříspěvekNapsal: ned 02.03.2014 14:49 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 15.5.2012
Příspěvky: 235
Bydliště: Opava
Obrázky: 0
Ahoj pořídil jsem si ZYX na HK vše funguje až na to že při prudkém ovládání se pokaždé gyro restartuje a začne znovu nabíhat nemá někdo tenhle stejný problém ? Gyro mám v heading-lock režimu stále svítí červená kontrolka při pohybu kniplů občas problikne modrá a při restartování začnou blikat všechny tři kontrolky serva se zastaví a gyro se znovu načítá

Už to funguje, opravdu to bylo napájení


Naposledy upravil kastan89 dne stř 12.03.2014 16:38, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Tarot 3 Axis gyro ZYX
PříspěvekNapsal: ned 02.03.2014 16:01 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 19.1.2010
Příspěvky: 879
Bydliště: Partizanske
Obrázky: 6
Nemusi to byt problem gyra ale napajania. To znamena BEC alebo akumulator moze byt slaby.

_________________
Gaui 100,Rex 450,Prôtos 500,Frenzy TZ 50,Logo 600SE,FX18 DSM2,JR 9 DSM2,
MAX,Rival,BN-2 Islander


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Tarot 3 Axis gyro ZYX
PříspěvekNapsal: ned 02.03.2014 19:22 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 18.4.2010
Příspěvky: 30
Bydliště: Žlutava
Mě ještě napadlo, jestli nemáš třeba náhodou omylem zapnutý nějaký mix na kanál zisku gyra. Protože toto gyro má takovou funkci, že když několikrát rychle po sobě přepneš mezi normal a Head-lock módem tak se restartuje, vlastně spíš znovu kalibruje.
Pro kontrolu napájení jestli ten BEC nebo baterie nestíhá, bych odpojil serva z gyra a zase zkusil škvrdlat páčkama.

_________________
T-Rex450S + Align 3GX
Spektrum DX8


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Tarot 3 Axis gyro ZYX
PříspěvekNapsal: pát 21.11.2014 20:04 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 2.6.2012
Příspěvky: 30
Dneska jsem se chystal vyzkoušet Raptora 30 s novým bezpádle ZYX S2 a hlavou RJX.Po cca 2 minutách visu udělal Raptor sám efektní backflip,bohužel ale 1,5 metru nad zemí. :cry:
Moc nic se mu nestalo ,jen to odnesli nový listy a hřídel ocasní vrtulky.
Když jsem pak zkoušel startérem protočit motor,po několika sekundách začlo jezdit servo křidélek a pak se přidali i serva ocasu a výškovky.
Předtím doma,při nastavování k žádnýmu samochodu nedošlo.
Serva cykliky jsou TowerPro 945(nemlaťte mě za to) a na ocasu digi servo ThunderTiger(označení si nepamatuju-je to originál ze stavebnice)

Rád bych slyšel pár názorů na příčinu závady-vibrace,nevhodný serva nebo na pič... bezpádlo?
ps. k těm servům-objevil jsem na netu pár upozornění že tato verze XYZ podporuje jen digi serva 1520us.Při nastavování doma,jsem v programu zkusil zadat serva cykliky jak analog tak digital,vše fungovalo bez problémů.Na zálet jsem ale pro jistotu zadal analog.(na krabičkách Towerpro je sice napsáno digi,ale při hledání parametrů těchto serv na netu jsem našel rozporuplné info)
ještě podoktnu že ty serva mají nalétano v Rapíkovi s pádlovou hlavou cca 12 kanystrů paliva bez závad

_________________
Protos500,Raptor30


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Tarot 3 Axis gyro ZYX
PříspěvekNapsal: pát 21.11.2014 21:18 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 5.10.2007
Příspěvky: 1183
Bydliště: Zápy - Brandýs nad Labem
To vypada jako nejake vibrace. Me to lita na elektrice celkem obstojne. Kde mas na rapovi to gyro umistene. Ja bych ho asi dal na plosku za hridel a snazil bych se vyhnout tomu prednimu platu. Nicmene na rapovi 60 mam hc3 pred hrideli nahore na platu pro serva a nemam problem.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Tarot 3 Axis gyro ZYX
PříspěvekNapsal: pát 21.11.2014 21:52 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 2.6.2012
Příspěvky: 30
mám ho přesně,jak píšeš, na zadní plošce za hl.hřídelí,je nalepen na 5ti kusech oboustranné pasky,co u toho byla.Zkoušel jsem v helinou v ruce všelijak klepat,poklepával jsem i na krabičku ZYX a nic.Jakmile ale nasadim startér a začnu protáčet motor,vyvolám ty samopohyby serv během chvilky.Jakmile ale motor naskočí a je na volnoběhu,serva jsou v klidu.Zkusím pod gyro vlepit jako mezivrstvu plechovou nebo laminátovou destičku

_________________
Protos500,Raptor30


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Tarot 3 Axis gyro ZYX
PříspěvekNapsal: pát 21.11.2014 22:52 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 5.10.2007
Příspěvky: 1183
Bydliště: Zápy - Brandýs nad Labem
Probíhá proč 5 kusu. Dej to na jednu poradnou podložku ne tlustší jak 0.5mm at je to co nejpevneji ke kostře heliny.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Tarot 3 Axis gyro ZYX
PříspěvekNapsal: sob 22.11.2014 12:47 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 2.6.2012
Příspěvky: 30
no řídíl jsem se návodem,kde je psáno že při velkých vibracích modelu doporučují použít až 8 mm mechovky :oops:
Zkusím teda tu boudičku nalepit jen jednou vrstvou

_________________
Protos500,Raptor30


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Tarot 3 Axis gyro ZYX
PříspěvekNapsal: sob 22.11.2014 13:39 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 6.2.2011
Příspěvky: 1186
Bydliště: Šurany
Obrázky: 7
Uuuuf ZYX do spalovaka je teda riadny hardcore :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

_________________
T-Rex600E@Spirit T-Rex600N@Spirit T-Rex450@Spirit RaptorG4E720@Spirit Chase360@Spirit


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 458 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: macekol a 3 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz