Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 459 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Tarot 3 Axis gyro ZYX
PříspěvekNapsal: stř 23.10.2013 21:28 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 7.2.2013
Příspěvky: 256
hates píše:
Pokud se ti to nepodari nastavit tak budu pristi vikend u litomysle tak muzes napsat a treba se stavit. Mohu vzit svoje heli a muzeme nekde politat. Moc to tam neznam ale kolem litaku jsou snad nejake plochy kde se da litat


:( Dík za nabídku, už jsem přes počitač nastavil vrťas, všechno chodí , ale potřeboval bych poradit jak přehodit směr při klonění. to mi fuguje obráceně. Když udělém reverz ch3 v počítači , tak místo aby servo 1a2 při klonění šlo dolu, tak jde současně se servem 3. Když potom udělá reverz serv 1a2 , tak klonění funguje dobře, ale je otočené bočení.Zkoušel jsem ve vysílači měnit směr serv 1a2, ale výsledek to nepřineslo :(


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Tarot 3 Axis gyro ZYX
PříspěvekNapsal: stř 23.10.2013 21:38 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 31.7.2012
Příspěvky: 560
mal som pri nastavovani podobny problem - vyriesene sposobom pokus-omyl, za cenu, ze som musel dat reverzne kolektiv z pohladu FBL softu (maximum mi v PC zobrazuje ako minimum, v reale to vsak chodi spravne). mozno som pri nastaveni urobil nejaku chybu, ale neriesim, lebo vrtulnik lieta ako ma.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Tarot 3 Axis gyro ZYX
PříspěvekNapsal: stř 23.10.2013 22:01 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 5.10.2007
Příspěvky: 1229
Bydliště: Zápy - Brandýs nad Labem
To jsem taktez resil, ale jiz si moc nepamatuju jak. Jen vim ze v softu mi to chodi v poradku na spravne strany. Ono by pote mela asi i problem ta fbl. Myslim ze jsem reverzoval nejak kanaly v radiu a pote jsem si to nareverzoval v softu.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Tarot 3 Axis gyro ZYX
PříspěvekNapsal: stř 23.10.2013 23:31 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 7.2.2013
Příspěvky: 256
hates píše:
To jsem taktez resil, ale jiz si moc nepamatuju jak. Jen vim ze v softu mi to chodi v poradku na spravne strany. Ono by pote mela asi i problem ta fbl. Myslim ze jsem reverzoval nejak kanaly v radiu a pote jsem si to nareverzoval v softu.


Už je to seřízený, stačilo udělat pouze v softu :) udělat jeden reverz u ch2. Teď to chodí jak má, zítra ještě zkontrolovat vrtulku.
No ještě jeden dotaz, mám ve vysílačce zapnout a nastavit gyro?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Tarot 3 Axis gyro ZYX
PříspěvekNapsal: čtv 24.10.2013 8:48 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 31.7.2012
Příspěvky: 560
Ak máš voľný kanál, tak určite áno. V softe vtedy nastavíš pre tail/rudder na pevno zisk 100% a zisk potom nastavujes cez RC. Tuším, že kladné hodnoty su heading-hold režim, záporné len rate režim gyra (ten asi nebudeš používať).


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Tarot 3 Axis gyro ZYX
PříspěvekNapsal: čtv 24.10.2013 9:16 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 5.10.2007
Příspěvky: 1229
Bydliště: Zápy - Brandýs nad Labem
Jo kdyz bych to mel u sebe tak kouknu, ale zisk mam nastaven normalne na radiu a v softu mam nejakou hodnotu. Vetsinou se odpichnu jiz od tech default napriklad beginner atd.

Ted si ale nejsem jisty jak mam nastaven prepinac. Vim na 100%, ze v softu je nastaveno ze ma prepinat mezi normal a HL, ale uz netusim jak se to zachova pokud prepnu prepinac do Normal a mam v radiu nastaven zisk.

Nejspise ted budu stejne laborovat ze mi bude prepinat mezi dvemi nastavenimi bezpadla. Litam pouze v HL tak by mi to vice vyhovovalo.

Nicmene netusim co to provede ve vzduchu pokud to zkusim prepnout za letu. Abych nekrtkoval az v australii.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Tarot 3 Axis gyro ZYX
PříspěvekNapsal: čtv 24.10.2013 20:04 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 7.2.2013
Příspěvky: 256
[quote="hates"]

Až budeš mít možnost , napiš co máš v rádiu nastaveného. Zejména :HELI nebo "120" , kolik jsi nastavil na gyru jestli pod , nebo nad ,,50". S tím co jsem měl nastaveného jsem málem přišel o listy.
Dík


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Tarot 3 Axis gyro ZYX
PříspěvekNapsal: čtv 24.10.2013 20:35 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 5.10.2007
Příspěvky: 1229
Bydliště: Zápy - Brandýs nad Labem
V radiu nesmis mit nastavenou 120º to ti bude mixovat az fbl
V radiu nastav nor a gyro nad 50 ja mam 76
Pokud se ti nebude darit tak nabidka plati a muzu se ti na to kouknout


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Tarot 3 Axis gyro ZYX
PříspěvekNapsal: sob 26.10.2013 23:21 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 7.2.2013
Příspěvky: 256
hates píše:
V radiu nesmis mit nastavenou 120º to ti bude mixovat az fbl
V radiu nastav nor a gyro nad 50 ja mam 76
Pokud se ti nebude darit tak nabidka plati a muzu se ti na to kouknout


Dík , já se k tomu dostanu až v úterý.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Tarot 3 Axis gyro ZYX
PříspěvekNapsal: ned 27.10.2013 20:35 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 7.2.2013
Příspěvky: 256
Ještě bych potřeboval poradit s tímto: nastavoval jsem autorotaci a když jsem přepnul přepínač na autorotaci, tak se mi roztočil motor. Co bych měl zkontrolovat. Ve vysílači OPTIC 6 jsem nepřiřazoval žádné funkce k přepínačům


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Tarot 3 Axis gyro ZYX
PříspěvekNapsal: stř 30.10.2013 22:31 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 7.2.2013
Příspěvky: 256
hates píše:
Pokud se ti to nepodari nastavit tak budu pristi vikend u litomysle tak muzes napsat a treba se stavit. Mohu vzit svoje heli a muzeme nekde politat. Moc to tam neznam ale kolem litaku jsou snad nejake plochy kde se da litat


:)
Tak se mi to povedlo nastavit a zítra, pokud bude počasí a čas, tak to vyzkouším


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Tarot 3 Axis gyro ZYX
PříspěvekNapsal: čtv 31.10.2013 22:15 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 7.2.2013
Příspěvky: 256
hates píše:
V radiu nesmis mit nastavenou 120º to ti bude mixovat az fbl
V radiu nastav nor a gyro nad 50 ja mam 76
Pokud se ti nebude darit tak nabidka plati a muzu se ti na to kouknout


Dík za rady , dneska jsem dal už dvě baterky a akorát to mírně bočí doleva, ale to už je jen maličkost. Teď bych potřeboval poradit s autorotací, HOLD mám nastavený na -15 , ale když přepnu na autorotaci , tak je pohyb listů strašně pomalý. Když HOLD nastavím do plusu, tak je pohyb přepnutí rychlý , ale zase se mi při zapnutí autorotace točí motor.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Tarot 3 Axis gyro ZYX
PříspěvekNapsal: sob 16.11.2013 20:08 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 7.2.2013
Příspěvky: 256
[quote="ZAPLIK"]Od včera jsem taktéž majitelem tohoto systému od Tarota na MP. Neboť stále nebyl nikde dostupný koupil jsem jej nakonec u nás u Filipa Deklevy.
Sice jej na svém krámu nabízí za cenu 2400 korun, ale bez problému jsem se s ním dohodl na cenu úplně jiné, která nijak nepřevyšuje cenu z HC + pošta + případné DPH a poplatky pošty. Navíc dodání do druhého dne a nádherně zpracovaný 22 stránkový český manuál.

Zdravím,
prosím tě , můžeš mi poslat ten manuál. Já jsem si tu řídící jednotku taky koupil, ale manuál jsem dostal jen pro nastavení pomocí tlačítka. Teď jsem ho nastavil pomocí PC ale spoustu věcí musím neustále překládat. Proto hodně by mi pomohlo, kdybych měl manuál v češtině.
Dík


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Tarot 3 Axis gyro ZYX
PříspěvekNapsal: pát 24.01.2014 14:26 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 24.8.2010
Příspěvky: 170
Bydliště: Louny
Zdravím,
nemá náhodou někdo ZYX-S na HK-450TT PRO V2 Flybarless s vysílačem HITEC AURORA 9?
Pokud ano, prosím o poslaní souboru (zálohu dat) s nastavením vysílače, děkuji.

Dávám dohromady první vrtulník a nejsem si úplně jistý, jestli mám všechno nastaveno dobře.

_________________
http://www.rcdobromerice.cz/


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Tarot 3 Axis gyro ZYX
PříspěvekNapsal: pát 24.01.2014 18:23 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 7.2.2013
Příspěvky: 256
Zdravím,
jestli Ti můžu poradit, tak si vrtulník nech zkontrolovat od někoho, kdo o tom něco ví.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 459 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: hary13 a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz