Reklama

 





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Microbeast v2
PříspěvekNapsal: pon 24.10.2011 22:42 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 28.3.2008
Příspěvky: 35
Bydliště: Bochoř Bezručova 287 75002, Přerov
Obrázky: 15
Kluci, jen dotaz.Dostal jsem k 50 tinám namísto Flymentora 3D, microbeast V 2,0 !!!. Mám zde mnohokrát probíraný HK-450. Osazen obyčejnými HXT 9 servy a to i na ocase a s obyč. HK gyrem, bezproblému nalítal asi 20 h.)jsem hlavně plošníkář, heliny jsou okrajové téma, byť nádherné...Nelítám a nechci lítat 3D, jen reál.za tři roky jsem dvakrát mírně havaroval (jen listy a rámek cykliky) Chci to oblíknout do Rangera a osadit dobudoucna bezpadlovkou. Jelikož jsem upgradoval celou hlavu do kovu (padlovku) chci ji ještě využít a proto se ptám, zda Microbeast umí pracovat i s padlovou hlavou, anebo je nutné osadit bezpadlovou třeba i vícelistou hlavu.. Máte někdo zkušenosti s čtyř a pětilistými hlavami tu a tam inzerovanými na Aukru?

_________________
nejde li o život, jde o hovno...

Richard Plíhal spitfiremk1


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Microbeast v2
PříspěvekNapsal: pon 24.10.2011 22:49 
Helimaniacs Brno
Helimaniacs Brno
Uživatelský avatar

Registrován: 12.12.2010
Příspěvky: 4401
Bydliště: Brno
Obrázky: 8
Umí, použiješ jej jen jako gyro - vše je v návodu - potřebuješ navíc jeden kabel.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Microbeast v2
PříspěvekNapsal: úte 25.10.2011 11:40 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 28.3.2008
Příspěvky: 35
Bydliště: Bochoř Bezručova 287 75002, Přerov
Obrázky: 15
paveld píše:
Umí, použiješ jej jen jako gyro - vše je v návodu - potřebuješ navíc jeden kabel.

Toto vím, jen chci vědět zda se stabilizace ostatních os stroje může zapojit i s padlovou hlavou ? :)

_________________
nejde li o život, jde o hovno...

Richard Plíhal spitfiremk1


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Microbeast v2
PříspěvekNapsal: úte 25.10.2011 11:56 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 5.6.2008
Příspěvky: 4244
Bydliště: Děčín
Obrázky: 0
Nic ti nebrání to zkusit.
Nebylo lepší napsat do vlákna microbeast? Zase zakládat nový vlákno . . . uff

_________________
T14SG
Logo 700XXTREME, MiniProtos, Logo550SX
Osiris II,RCF 80cm Sbach, Discovery Micro F3K


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Microbeast v2
PříspěvekNapsal: úte 25.10.2011 11:59 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.1.2007
Příspěvky: 6320
Bydliště: Dubai, UAE
spitfiremk1 píše:
paveld píše:
Umí, použiješ jej jen jako gyro - vše je v návodu - potřebuješ navíc jeden kabel.

Toto vím, jen chci vědět zda se stabilizace ostatních os stroje může zapojit i s padlovou hlavou ? :)

Ne Beast neumi ridit hlavu s padly.

_________________
بتر كوتاتكو
UH-60 Blackhawk, Bell 206, Mi-8, Jeti DS-16


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Microbeast v2
PříspěvekNapsal: úte 02.06.2015 13:03 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 7.8.2013
Příspěvky: 131
Obrázky: 1
Ahoj, není tu někdo od Liberce a okolí s USB MB? Mám v2 a chtěl bych v3. Dík.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz