Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 613 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 37, 38, 39, 40, 41
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Vbar 5.0 zkušenosti
PříspěvekNapsal: pon 13.10.2014 10:41 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 16.8.2009
Příspěvky: 439
Je to mix niekolkych parametrov, ale prakticky sa to prejavuje hlavne ako pociatocna reakcie na kniple. Takze je tam rychlejsia prvotna odozva pri pohybe kniplami. Heli je s vyssou hodnotou paddle simulation "citit viacej na packach" , s nizsou hodnotou je heli viacej roboticka a odozva nie je taka rychla .

_________________
rcblog.houseofcode.eu


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Vbar 5.0 zkušenosti
PříspěvekNapsal: pon 13.10.2014 10:47 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 8.8.2006
Příspěvky: 928
swalko - děkuji za odpověď

_________________
Logo 500 VBar, nano CPX


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Vbar 5.0 zkušenosti
PříspěvekNapsal: pát 10.04.2015 15:06 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 4.1.2014
Příspěvky: 764
Bydliště: Přerov, Czech Reuplic
Pánové, můžete mi prosím poradit kde v nastavení a nebo zda je to vůbec možné a jak, omezit dráhy jednotlivých serv. Jedno servo mi jezdí víš/níž než ostatní na kolektivu. Hledám ale nenacházím, něco jako má Brain, jednotlivá serva se dají omezit na koncových +- bodech drázhy.

_________________
LOGO 550 SX - Brain // SAB Goblin 380 - Brain // HELI-X V6


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Vbar 5.0 zkušenosti
PříspěvekNapsal: pát 27.05.2016 14:26 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 1.5.2008
Příspěvky: 385
Bydliště: České Budějovice
Ahoj. Může mi někdo poradit kde dělám chybu. Mám Vbar silverine 5.3.4 Pro a přijímač FUTABA R617FS. a řeším to .že vbar funguje pouze na separátní příjímač. Pokud zadám Single line tak to třeba naběhne ale nemá to signál. Kde je chyba? chci vyzkoušet rpm senzor a nemůžu si přiřadit kanál 7. Díky David

_________________
Chybama se člověk učí .
Chase 360, T-REX 600ESP.T-REX 700E. T-REX700Nitro


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Vbar 5.0 zkušenosti
PříspěvekNapsal: pát 27.05.2016 14:32 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 1.5.2008
Příspěvky: 385
Bydliště: České Budějovice
pheek píše:
Pánové, můžete mi prosím poradit kde v nastavení a nebo zda je to vůbec možné a jak, omezit dráhy jednotlivých serv. Jedno servo mi jezdí víš/níž než ostatní na kolektivu. Hledám ale nenacházím, něco jako má Brain, jednotlivá serva se dají omezit na koncových +- bodech drázhy.




Tady se to dá omezit.David


Přílohy:
chod serva.png
chod serva.png [ 312.55 KiB | Zobrazeno 948 krát ]

_________________
Chybama se člověk učí .
Chase 360, T-REX 600ESP.T-REX 700E. T-REX700Nitro
Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Vbar 5.0 zkušenosti
PříspěvekNapsal: pát 27.05.2016 15:11 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.1.2007
Příspěvky: 6337
Bydliště: Dubai, UAE
A neni nahodou pojmem "single line" myslen treba S-Bus, kdy vsechna data tecou po jednom dratu ? FS617 pokud si dobre pamatuju nema S-Bus vystup.

_________________
بتر كوتاتكو
UH-60 Blackhawk, Bell 206, Mi-8, Jeti DS-16


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Vbar 5.0 zkušenosti
PříspěvekNapsal: pát 27.05.2016 15:16 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 1.5.2008
Příspěvky: 385
Bydliště: České Budějovice
Futaba s-bus má vlasní kolonku ve vbaru .


Přílohy:
Bez názvu.png
Bez názvu.png [ 321.55 KiB | Zobrazeno 930 krát ]

_________________
Chybama se člověk učí .
Chase 360, T-REX 600ESP.T-REX 700E. T-REX700Nitro
Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Vbar 5.0 zkušenosti
PříspěvekNapsal: pát 27.05.2016 16:00 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.1.2007
Příspěvky: 6337
Bydliště: Dubai, UAE
Ano, ale FS617 nema zadny "single line" vystup. Nemuze ti to na tuto volbu fungovat. Jedine co ti fungovat bude, je klasicke propojeni kabely "RX hookup". Tam mas ale omezeny pocet vstupu.
Potrebujes prijimac s oznacenim SB, prepnout na S-Bus a pak ti pujde 7. kanal priradit.

_________________
بتر كوتاتكو
UH-60 Blackhawk, Bell 206, Mi-8, Jeti DS-16


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Vbar 5.0 zkušenosti
PříspěvekNapsal: pát 27.05.2016 18:49 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 1.5.2008
Příspěvky: 385
Bydliště: České Budějovice
pkotatko píše:
Ano, ale FS617 nema zadny "single line" vystup. Nemuze ti to na tuto volbu fungovat. Jedine co ti fungovat bude, je klasicke propojeni kabely "RX hookup". Tam mas ale omezeny pocet vstupu.
Potrebujes prijimac s oznacenim SB, prepnout na S-Bus a pak ti pujde 7. kanal priradit.




Tak jinak. Ano vím .že SB má vlastní slot.Protože to mám na nitru a tam mám expres. A tam to funguje.
Ale pokud si chci vybrat nebo přehazovat kanály musí se mi otevřit první okno.Kde budou políčka žlutá a modrá obr 1. To to se mi neukáže. U separátního přijímače ale naskočí rovnou obrázek 2..
prostě se mi to spoji ale nekomunikuje.


Přílohy:
1.png
1.png [ 323.93 KiB | Zobrazeno 882 krát ]
3.png
3.png [ 271.17 KiB | Zobrazeno 882 krát ]

_________________
Chybama se člověk učí .
Chase 360, T-REX 600ESP.T-REX 700E. T-REX700Nitro
Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Vbar 5.0 zkušenosti
PříspěvekNapsal: pát 27.05.2016 19:00 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 1.5.2008
Příspěvky: 385
Bydliště: České Budějovice
Přece není možné abych byl omezen ve vyběru kanálu jen proto ,že nemám SBas ale klasickej přijímač? Protože nenastavím vbar governor.

_________________
Chybama se člověk učí .
Chase 360, T-REX 600ESP.T-REX 700E. T-REX700Nitro


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Vbar 5.0 zkušenosti
PříspěvekNapsal: pát 27.05.2016 19:11 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.1.2007
Příspěvky: 6337
Bydliště: Dubai, UAE
No protoze u separatniho prijimace to okno neni potreba. Proto se ti neotevre. Tam si jednotlive kanaly propojis primo kabelem a to podle popisu na V-Baru a rozmisteni kanalu v tom danem prijimaci.
Takhle to funguje i u jinych bezpadel. Proste propojeni pres kabelu ma nekolik omezeni z duvodu nedostatecneho poctu kanalu. Proste tam chybi vic konektoru/vstupu.
Pres linku (po jednom dratu) tam mas kanalu vic. Navic ruzne radia maji ruzne prirazene kanaly. Proto se po zvoleni linky otevira i moznost jejich prirazeni v bezpadlu.
To same je treba u Spirita a nejenom u nej. Pokud mas prijimac, ktery musi byt propojen separatnimi kabely pro kazdy kanal, mas smulu a ne governor. :wink:

_________________
بتر كوتاتكو
UH-60 Blackhawk, Bell 206, Mi-8, Jeti DS-16


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Vbar 5.0 zkušenosti
PříspěvekNapsal: pát 27.05.2016 19:18 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 1.5.2008
Příspěvky: 385
Bydliště: České Budějovice
pkotatko píše:
No protoze u separatniho prijimace to okno neni potreba. Proto se ti neotevre. Tam si jednotlive kanaly propojis primo kabelem a to podle popisu na V-Baru a rozmisteni kanalu v tom danem prijimaci.
Takhle to funguje i u jinych bezpadel. Proste propojeni pres kabelu ma nekolik omezeni z duvodu nedostatecneho poctu kanalu. Proste tam chybi vic konektoru/vstupu.
Pres linku (po jednom dratu) tam mas kanalu vic. Navic ruzne radia maji ruzne prirazene kanaly. Proto se po zvoleni linky otevira i moznost jejich prirazeni v bezpadlu.
To same je treba u Spirita a nejenom u nej. Pokud mas prijimac, ktery musi byt propojen separatnimi kabely pro kazdy kanal, mas smulu a ne governor. :wink:


Aha .Tak to děkuju za vysvětlení. Zase sem o něco chytřejší.

_________________
Chybama se člověk učí .
Chase 360, T-REX 600ESP.T-REX 700E. T-REX700Nitro


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Vbar 5.0 zkušenosti
PříspěvekNapsal: pon 03.07.2017 21:52 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 1.5.2008
Příspěvky: 385
Bydliště: České Budějovice
Ahoj. Resim docela velky problem. Mam vbar silverline a modrej velkej 5.3.4 Chtel jsem se podivat u stribrneho na nastaveni a zjistil jsem .ze se mi zasekne v incializaci a nikam se nehnu. Pripojil jsem modry a to same zasek. U mini vbaru uplne vpohode se vse nacte. Predtim vse fungovalo. Nainstaloval jsem vbar a drivery znovu a vysledek stejny. Ma stim nekdo zkusenost? Co stim delat? Diky za info David VYŘEŠENO

_________________
Chybama se člověk učí .
Chase 360, T-REX 600ESP.T-REX 700E. T-REX700Nitro


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 613 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 37, 38, 39, 40, 41

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz