Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 613 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 37, 38, 39, 40, 41  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Vbar 5.0 zkušenosti
PříspěvekNapsal: čtv 05.06.2014 20:35 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 20.7.2010
Příspěvky: 5489
Bydliště: Kamenice - Praha východ
Obrázky: 1
Blog: Zobrazit blog (2)
Hmmm zkusím dík ...... takže mám v novém modelu v jaké položce uprvit pozici plynu? Subtrim?

_________________
Logo 6003D, LAheli Sniper, LAheli Ricco, Futaba T8FGS FASST


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Vbar 5.0 zkušenosti
PříspěvekNapsal: čtv 05.06.2014 20:45 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 4.1.2011
Příspěvky: 983
Bydliště: Brno
OPR píše:
Hmmm zkusím dík ...... takže mám v novém modelu v jaké položce uprvit pozici plynu? Subtrim?
ve vysilaci nastav vetsi travel plynu.

_________________
T-Rex 600E Pro Spirit, T-Rex 600N AR7200BX, UH-60 (T-Rex 500)
DX9
Carbon Cub SS, Traxxas Summit


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Vbar 5.0 zkušenosti
PříspěvekNapsal: čtv 05.06.2014 20:47 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 4.1.2011
Příspěvky: 983
Bydliště: Brno
Mam to na 150.

_________________
T-Rex 600E Pro Spirit, T-Rex 600N AR7200BX, UH-60 (T-Rex 500)
DX9
Carbon Cub SS, Traxxas Summit


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Vbar 5.0 zkušenosti
PříspěvekNapsal: čtv 05.06.2014 21:01 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 20.7.2010
Příspěvky: 5489
Bydliště: Kamenice - Praha východ
Obrázky: 1
Blog: Zobrazit blog (2)
Diky avyzkouseno ... ale asi nepomohlo ...Travel plynu vic jak na 125 mi nejde ale i tak to vykazuje chybu Vbar blika jak pominutej a po pripojeni serv trha cyklikou ....... to je kolikrat trhne. cyklikou takove vykazuje cislo chybi ktera neco znamena bo co?

_________________
Logo 6003D, LAheli Sniper, LAheli Ricco, Futaba T8FGS FASST


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Vbar 5.0 zkušenosti
PříspěvekNapsal: sob 30.08.2014 6:53 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 16.2.2014
Příspěvky: 308
caute kde najdem v bar express softver cesky,viem ze to niekto preozil ale teraz to neviem najst

_________________
VBar Control , Logo 550 SX+Neo, Goblin700 Competition+neo , Icharger 4010duo ,


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Vbar 5.0 zkušenosti
PříspěvekNapsal: ned 31.08.2014 7:26 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 14.8.2011
Příspěvky: 91
Ahoj,
lze mít V-bar připojen na 6kanálový přijímač? nebo je potřeba 7 kanál?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Vbar 5.0 zkušenosti
PříspěvekNapsal: ned 31.08.2014 11:52 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 12.9.2009
Příspěvky: 1211
Bydliště: Kadaň/Praha
zbyněk.norny píše:
Ahoj,
lze mít V-bar připojen na 6kanálový přijímač? nebo je potřeba 7 kanál?

Jde

_________________
Synergy E7 | Gaui NX4 | Trex 450 PRO 6s | Futaba T14SG


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Vbar 5.0 zkušenosti
PříspěvekNapsal: pon 01.09.2014 18:13 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 27.10.2009
Příspěvky: 120
nějak se mi nevede spojit v-bar s PC, stále píše nepřipojeno :(

Po instalaci softwaru do PC připojím vbar k PC a napíše mi to, že se nepodařilo nainstalovat ovladače zařízení.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Vbar 5.0 zkušenosti
PříspěvekNapsal: pon 01.09.2014 19:00 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 27.10.2009
Příspěvky: 120
nemám na to nervy, to jsem si zase nas.... do bot, vbar hnusnej! Abych se tady hodiny crcasil a k ničemu.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Vbar 5.0 zkušenosti
PříspěvekNapsal: pon 01.09.2014 19:09 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 8.8.2006
Příspěvky: 928
VBar je náhodou super! Zaregistruj se na vstabi.de a pak si musíš stáhnout ten správný soft - odkaz ti přijde na e-mail a je t ( pokud si dobře pamatuju). Taky jsem s tím chvilku bojoval.

_________________
Logo 500 VBar, nano CPX


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Vbar 5.0 zkušenosti
PříspěvekNapsal: pon 01.09.2014 20:21 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 27.10.2009
Příspěvky: 120
Tak jsem si stahl ovladače složitě, ale už jsem se připojil, nyní řeším problém, že mi vůbec nereaguje kolektiv a a serva nechodí v rámci aile a elev tak jak by měly a reverzy nepomáhají.

Přípojeno přes přijímač spektrum AR6200, vše dle obrázků a návodů a kolektiv je prostě mrtvej.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Vbar 5.0 zkušenosti
PříspěvekNapsal: úte 02.09.2014 13:08 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 27.10.2009
Příspěvky: 120
Tak se Vbar vyspal a druhý den po zapnutí už funguje i kolektiv :),
vše vypadá nastaveno, jen mi špatně senzor koriguje výškovku, jde naopak.
Prosím o rychlou odpověď, co s tím :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Vbar 5.0 zkušenosti
PříspěvekNapsal: úte 02.09.2014 13:22 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 4.6.2008
Příspěvky: 4244
Bydliště: Děčín
Obrázky: 0
Máš tam něco špatně, (reversy v TX , nebo zapojení serv , nebo zadanou polohu senzoru).
Znova to projeď. Pozor na motor! Odpoj motor od reglu a hraj si.

_________________
T14SG
Logo 700XXTREME, MiniProtos, Logo550SX
Osiris II,RCF 80cm Sbach, Discovery Micro F3K


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Vbar 5.0 zkušenosti
PříspěvekNapsal: čtv 04.09.2014 22:17 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 16.2.2014
Příspěvky: 308
Caute .mam problem vcera som zacal ozivovat logo mam mini vbar .prv sa mi nedalo pripojit tak som doinstaloval drivers .potom zase neslo pripojit tak som dal novy frimwar . Potom my prestalo blikat V ecko po pripojeni ale normalne som sa pripojil .a nemozem sa spojit zo satelitmy dsmx nemam tam bind aby som sa mohol sparovat zo satelitmi .ide ma stoho:mrgreen: nejake rady .vobec neblika v bar ked je pripojeni ale pc ho vidi. A neblikaju my satelity .len raz blikne ked dam v bar pod stavu . Musia blikat aby sa dalo zacat parovat .nie .

_________________
VBar Control , Logo 550 SX+Neo, Goblin700 Competition+neo , Icharger 4010duo ,


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Vbar 5.0 zkušenosti
PříspěvekNapsal: pon 13.10.2014 10:23 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 8.8.2006
Příspěvky: 928
Ahoj, mohl by mi prosím někdo vysvětlit vliv hodnoty funkce "paddle simulation" na letové vlastnosti, nebo odezvu vrtulníku? V Logu 500 mám nyní hodnotu 20. Myslel jsem vysvětlení ve stylu - větší hodnota, vrtulník reaguje tak, menší hodnota a vrtulník reaguje tak. Děkuji.

_________________
Logo 500 VBar, nano CPX


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 613 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 37, 38, 39, 40, 41  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz