Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 613 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Vbar 5.0 zkušenosti
PříspěvekNapsal: úte 18.03.2014 12:57 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 5.10.2007
Příspěvky: 1180
Bydliště: Zápy - Brandýs nad Labem
krtek2k píše:
jasně, křivky plynu jak píšeš , servo plynu píchnout do vbaru podle schematu v softu,
ještě potřebuješ snímač otáček, plyn se řídí jen jedním kanálem, o ostatní se stará vbar.
A hlavně nehledat v tom složitosti , na to jsou jiný jednotky :)


Tak ze pro ujasneni.

do channel 4 pichnu servo plynu, ktere ovlada karbec
do Aileron Elevator atd. prepchami signaly s prijimace jelikoz nemam satelity
jeste musim pripojit sensory ale to si nejsem jist ktere jsou nutne
Podle me by stacilo pripojit pouze Sensor II
Servo = single I/O - for Throttle servo on 5.1 Gov Pro only!
Sensor II = single I/O - for RPM sensor on 5.1 Gov Pro only!
No a pote pres rozhrani nastavit governor mod Nitro combined mode
a nastavit v nem krivky tak jak jsem psal drive a dale na radiu je mit uplne identicke ?


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Vbar 5.0 zkušenosti
PříspěvekNapsal: stř 19.03.2014 21:06 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 11.1.2011
Příspěvky: 234
Bydliště: Banská Bystrica
Viete mi poradiť ??? Mám V bar v Raptorovi 90 v makete agusta...teda zatiaľ je mimo nej :D mám tam 4listú hlavu a chvost mi nedrží, proste pláva. Zisk gyra už mám na 85% ale nepomáha ani to zvýšenie zisku, pred tým som mal 60%. Vrtuľku mám 105 mm, mám objednanú väčšiu 110 mm. Neviete čo by som mohol ešte vo V bare nastaviť aby to bolo lepšie?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Vbar 5.0 zkušenosti
PříspěvekNapsal: stř 19.03.2014 22:49 
Mazák
Mazák

Registrován: 25.3.2012
Příspěvky: 933
a mas zvoleny Lock Mode v expertnim nastaveni pro Tail ?

_________________
Text meho prispevku nemusi nutne odpovidat tomu, co jsem zde napsal ...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Vbar 5.0 zkušenosti
PříspěvekNapsal: stř 19.03.2014 22:51 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 6.2.2011
Příspěvky: 1186
Bydliště: Šurany
Obrázky: 7
Presne tento problem som riesil aj ja. Najprv som si myslel ze mam zle nastaveny vbar, potom som myslel ze navine su vibracie tak som vymenil pol heli ale chvost stale plaval. A nakoniec chyba bola v serve. Dal som ine servo a odvtedy mam chvost ako priklincovany.

_________________
T-Rex600E@Spirit T-Rex600N@Spirit T-Rex450@Spirit RaptorG4E720@Spirit Chase360@Spirit


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Vbar 5.0 zkušenosti
PříspěvekNapsal: stř 19.03.2014 22:55 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 11.1.2011
Příspěvky: 234
Bydliště: Banská Bystrica
nooo nič také som nezapínal, takže neviem či to bolo zapnuté a čo to znamená :mrgreen:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Vbar 5.0 zkušenosti
PříspěvekNapsal: stř 19.03.2014 23:09 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 17.8.2009
Příspěvky: 439
Si ziskom mozes ist poriadne hore, kludne aj na 120.

_________________
rcblog.houseofcode.eu


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Vbar 5.0 zkušenosti
PříspěvekNapsal: úte 08.04.2014 9:37 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 24.8.2012
Příspěvky: 418
Bydliště: SVK
Ahojte,Mam Mini V-Bar "Blueline" 5.3 Express a chcem sa opytat:
1.nevadi ze mam rozdielne limity pre vrtulku 83 vs 93 ?
2.Ako realizovat autotrimovaci let?

dakujem


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Vbar 5.0 zkušenosti
PříspěvekNapsal: úte 08.04.2014 10:01 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 23.3.2006
Příspěvky: 73
Bydliště: Turnov
Rozdílnej limit ničemu nevadí. Pokud neni rozdíl moc velkej.
Jak se dělá trim flight koukni tady http://www.youtube.com/watch?v=ImZhwYfUhYA

_________________
Chopso 7EW, Logo 600, Ballistic
BOMBY


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Vbar 5.0 zkušenosti
PříspěvekNapsal: úte 08.04.2014 10:35 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie
Uživatelský avatar

Registrován: 12.1.2013
Příspěvky: 1390
Bydliště: Pardubice
AUTOTRIM: zapnout Vbar s pákou kolektivu na 100%, poté jdi normálně na start a heli uveď do co nejlepšího visu, pusť páčky a čekej dokud heli někam neodcestuje, pak ji zase dokonale stabilizuj a zase pusť páčky no a takhle to budeš opakovat cca tři minuty... Poté přistaň a po vypnutí motoru stáhni páku kolektivu na -100% (nevím jak to máš nastavené ale prostě úplně dolu) a odpoj akumulátory. Tím je to hotové a pokud jsi postupoval správně tak v SW by měl ten baragraf u autotrimu být celí zelený..

_________________
Goblin 500 K-BAR@MiniProtos Spirit@Sniper II Spirit@Heli-X4 simulator@Taranis RC@ www.arcitimer.com


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Vbar 5.0 zkušenosti
PříspěvekNapsal: úte 08.04.2014 11:20 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 24.8.2012
Příspěvky: 418
Bydliště: SVK
Dakujem, vyskusam a dam vediet.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Vbar 5.0 zkušenosti
PříspěvekNapsal: úte 08.04.2014 21:24 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 24.8.2012
Příspěvky: 418
Bydliště: SVK
Kolektiv mi vychadza +13,2st a -12,2st.Rozsah pohybu jednotlivych pacok v menu Vbar ma byt spravne nastaveny od -100 do +100 na vsetkych ukazovateloch
Příloha:
xx.JPG
xx.JPG [ 70.25 KiB | Zobrazeno 671 krát ]

V jednom tutorialy som videl ako tuto nepresnost chlapik upravi na Futabe zmenou limitu kolektivu na jednej strane.Avsak taka uprava potom meni aj rozsah z povodnych +100 na menej.Moja otazka znie, nevadi to teda Vbaru ze uz tam nebude rozsah kolektivu v tom softe od -100 do +100 ale napr len +98 ?
dakujem


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Vbar 5.0 zkušenosti
PříspěvekNapsal: úte 08.04.2014 22:43 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 17.8.2009
Příspěvky: 439
Nevadi ... 10 znakov ...

_________________
rcblog.houseofcode.eu


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Vbar 5.0 zkušenosti
PříspěvekNapsal: čtv 10.04.2014 16:26 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 11.1.2011
Příspěvky: 234
Bydliště: Banská Bystrica
swalko píše:
Si ziskom mozes ist poriadne hore, kludne aj na 120.

No prave teraz som to riešil zisk sa mi dá v Spektrume dx8 nastaviť na max. 100%....


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Vbar 5.0 zkušenosti
PříspěvekNapsal: čtv 10.04.2014 17:03 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 17.8.2009
Příspěvky: 439
Tak si kup PRO verziu a budes si moct nastavit zisky bez radia. Myslim ale ze by ti v radiu malo ist posunut ATV tak aby si mohol nastavit aj vyssi zisk.

_________________
rcblog.houseofcode.eu


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Vbar 5.0 zkušenosti
PříspěvekNapsal: čtv 10.04.2014 21:13 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 11.1.2011
Příspěvky: 234
Bydliště: Banská Bystrica
swalko a nevieš ako to posunúť?? už tri dni sa s tým trápim a neviem na to prísť....


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 613 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz