Reklama

 





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 613 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 41  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 22.02.2011 9:48 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 29.10.2010
Příspěvky: 5570
Bydliště: Ostrava
Obrázky: 9
Blog: Zobrazit blog (5)
To info se otevírá v prohlížeči webu - třeba nemáš v pořádku asociace - nastav svůj prohlížeč jako výchozí, třeba to pomůže.

_________________
Blade400>T-Rex500>T-Rex250>Protos>T-Rex700E>LA700>RaptorE720
youtube.com/heyingosl


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 22.02.2011 9:56 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 20.12.2010
Příspěvky: 44
Prohlížeč je nastaven jako výchozí. Taky si myslím že chyba je u mě. Je tam jiné menu kde je info o trimech. Na toto tlačítko když kliknu tak to normálně funguje a otevře se příslušná stránka.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 22.02.2011 10:24 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 5.1.2010
Příspěvky: 884
Bydliště: Martin, Praha
Trust píše:
Mám dotaz k instalaci softu 5.1.Postupuji podle video návodu.Dostanu se do okna kde se zobrazuje sériové číslo,nabídka softu.Označím soft 5.1 a podle návodu se má kliknout na tlačítko info. Má se otevřít další okno ve kterém se zkopíruje seriové číslo a postupuje se dále k nákupu. Mě se ovšem toto okno neotevře,kliknu na tlačítko info a nic se neděje.Neví někdo kde je chybka? Momentálně je instalován soft 4.20.

Okno sa neotvorí, ale chybka to až taká nie je - pred časom sa mi dialo to isté. Postup je nasledovný, priamo v online obchode to zaplať. Potom opäť spusti Vbar, pripoj helinu, nechaj nabootovať. Over si, že si pripojený k internetu :) a tlačítko Load it by už malo byť aktívne. Pozor akurát na správne zadané sériové číslo Vbaru - ak to zmršíš tak si v kýbli.. :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 15.03.2011 19:42 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 4.6.2008
Příspěvky: 4244
Bydliště: Děčín
Obrázky: 0
Jen se musím podělit o zkušenost:
Přestala mi na vbaru fungovat stabilizace v ose výškovky. Tak jsem vbar poslal do mikada poštou doporučeně za 98Kč , to bylo v pátek, druhý týden ve středu mi napsali mail, že jim dorazil muj vbar, za hodinu přišel další mail, že ho prohlížel technik a že nefunguje "elevator axis" , a že mi vyměnili sensor za "Blue Line", a v pondělí přišel DPDčkem vbar s novým modernějším modrým sensorem (měl jsem černý).
Takže 10dní reklamační řízení a bez nějakých keců výměna za modernější. Dnes jsem to proletěl a paráda. Jsem maximálně spokojen :)

_________________
T14SG
Logo 700XXTREME, MiniProtos, Logo550SX
Osiris II,RCF 80cm Sbach, Discovery Micro F3K


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 15.03.2011 19:45 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 29.10.2010
Příspěvky: 5570
Bydliště: Ostrava
Obrázky: 9
Blog: Zobrazit blog (5)
To je velmi příjemné zjištění :-)

_________________
Blade400>T-Rex500>T-Rex250>Protos>T-Rex700E>LA700>RaptorE720
youtube.com/heyingosl


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 15.03.2011 19:55 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 17.8.2009
Příspěvky: 889
Bydliště: Turnov
Takže to můžeš koupit kdekoli a mikádo ti to přijme na reklamaci??

_________________
Miniprotos BeastX
Protos 500 V-bar
Spektrum Dx7


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 15.03.2011 20:06 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 4.6.2008
Příspěvky: 4244
Bydliště: Děčín
Obrázky: 0
Jo, koupil jsem to na readyheli. Tak záruku vrcholově drží vždycky přímý výrobce.

_________________
T14SG
Logo 700XXTREME, MiniProtos, Logo550SX
Osiris II,RCF 80cm Sbach, Discovery Micro F3K


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 15.03.2011 20:07 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 17.8.2009
Příspěvky: 889
Bydliště: Turnov
Ok, nejvíc sem se bál závady na v-baru. (taky na readyheli) a koukám, že to je bez problému. :D

_________________
Miniprotos BeastX
Protos 500 V-bar
Spektrum Dx7


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 15.03.2011 20:31 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 15.4.2009
Příspěvky: 267
Bydliště: Chrudim
Obrázky: 6
Taky stejná zkušenost. Mě se zbláznil senzor vrtulky cca před rokem. Při roztočení rotoru to dalo plnou pravou a než jsem cvakl auto tak to udělalo tři piruety s rytím ocasem zemí. Odnesly to vrtulkový listy a očko smykátka. Když jsem připojil v-bar do kompu tak to ukazovalo že se helina točí. Byl zpátky jinej (podle výr. čísla) taky asi za necelý dva tejdny. Kupováno taky na Ready heli. :wink:


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 15.03.2011 20:54 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 29.10.2010
Příspěvky: 5570
Bydliště: Ostrava
Obrázky: 9
Blog: Zobrazit blog (5)
krtek2k píše:
Jo, koupil jsem to na readyheli. Tak záruku vrcholově drží vždycky přímý výrobce.
- tak to jsem udělal chybu, že jsem vadný regl poslal prodejci a ne výrobci. :-/

_________________
Blade400>T-Rex500>T-Rex250>Protos>T-Rex700E>LA700>RaptorE720
youtube.com/heyingosl


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 22.03.2011 21:43 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 4.6.2008
Příspěvky: 4244
Bydliště: Děčín
Obrázky: 0
Dneska jsem se konečně pořádně povozil s 5.1 verzí a je to úžasný, naprosto předvídatelný, pokaždý stejný, málem jsem si myslel, že lítám na simulátoru.
A bylo azuro , nefoukalo a našel jsem parádní plochu. Ty dráty v pozadí jsou 150-200m daleko, tak daleko nelítám, slunce přesně v zádech a rovný pole. Nové Ouholice. Parádní polítání!
Obrázek

_________________
T14SG
Logo 700XXTREME, MiniProtos, Logo550SX
Osiris II,RCF 80cm Sbach, Discovery Micro F3K


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 22.03.2011 22:17 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 17.8.2009
Příspěvky: 889
Bydliště: Turnov
Myslíš, že když mam mini v-bar 5.0 expres, že má cenu zaplatit a přejít na 5.1?
Dik

_________________
Miniprotos BeastX
Protos 500 V-bar
Spektrum Dx7


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 22.03.2011 22:32 
Helimaniacs Brno
Helimaniacs Brno
Uživatelský avatar

Registrován: 9.12.2009
Příspěvky: 4295
Bydliště: Brno
krtek2k píše:
A bylo azuro , nefoukalo a našel jsem parádní plochu. Ty dráty v pozadí jsou 150-200m daleko, tak daleko nelítám, slunce přesně v zádech a rovný pole. Nové Ouholice. Parádní polítání!

Hmm tak to vypada fakt dobre, hodne tezko se hleda pekna velka travnata plocha s betonem na pristani a pritom aby se tam volne nepotulovali lide...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 22.03.2011 23:12 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 27.8.2009
Příspěvky: 3309
Bydliště: Prešov, SK
psena píše:
krtek2k píše:
A bylo azuro , nefoukalo a našel jsem parádní plochu. Ty dráty v pozadí jsou 150-200m daleko, tak daleko nelítám, slunce přesně v zádech a rovný pole. Nové Ouholice. Parádní polítání!

Hmm tak to vypada fakt dobre, hodne tezko se hleda pekna velka travnata plocha s betonem na pristani a pritom aby se tam volne nepotulovali lide...
len kym to ktovieco posadene na poli nevyhukne do vysky pasa, alebo aj vyssie... :lol: potom ta panbohochranuj, ked tam vrtas padne, budes potrebovat vyhladavacieho psa, ako maju helimaniaci v Brne :wink: :lol:

_________________
T8FG - Tarot345PRO BeastX, Protos430 BeastX
http://kennymccormick.rajce.idnes.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 23.03.2011 9:25 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 28.8.2005
Příspěvky: 2376
Bydliště: Dvůr Králové n.L.
to krtek2k:
Hele víš co je zajímavý že přesně tohle jsi psal i o v4, pak o v5 a teď o v5.1 tak se konečně rozhodni kdy ti to vyhovuje :D :D

_________________
Raptor E700 (MSH Brain)
MiniProtos (miniVbar 5.2)


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 613 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 41  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz